Kişilik & Karakter Kürt ve Çingenelerde suç oranı daha mı fazla 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kürt ve Çingenelerde suç oranı daha mı fazla 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kübrl Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Kürtleri bilmiyorum ancak çingeneler kesinlikle öyle 1 0 Yorumla
Fesli Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kürtlerin suç dosyası hakkında hiç bilgim yok. Fakat Çingeneler suç makinesi. Hatta İspanya'da yaşayan kadın bir çingenenin belgeselini yapmışlar. Biz insanları aldatırız, soyarız. Uyanık olsunlar, kanamasınlar diyor. Bu kadar da pişkinler. 1 1 Yorumla Fesli 1 yıl "kanamasınlar" değil "kanmasınlar" olacak. Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Buna hayır diyen cingenedir Kürttür afgandir suriyelidir 2 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum. Çingeneler sarıyor ama eğlenceli oluyorlar 1 0 Yorumla
Eskiüye34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet bunlar olmasa suç oranı yüzde 90 düşer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kürtleri bilmiyorum ancak çingeneler kesinlikle öyle
Kürtlerin suç dosyası hakkında hiç bilgim yok. Fakat Çingeneler suç makinesi. Hatta İspanya'da yaşayan kadın bir çingenenin belgeselini yapmışlar. Biz insanları aldatırız, soyarız. Uyanık olsunlar, kanamasınlar diyor. Bu kadar da pişkinler.
"kanamasınlar" değil "kanmasınlar" olacak.
Buna hayır diyen cingenedir Kürttür afgandir suriyelidir
Bilmiyorum. Çingeneler sarıyor ama eğlenceli oluyorlar
Kűrdűm , ama cokta tın 💃
Evet bunlar olmasa suç oranı yüzde 90 düşer
Evettt