Güncellemeler
9 ay
1 kişiye 30 kişi dalma olayı dediğim gibi Hintli kavimlerde var bakın mob attack deniyor hatta orada bu duruma. Bunun için terim bile üretmişler yine Hintli kavim olan Bangladeş, Pakistanda da bu durum çok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Japonlar'a denk gelenler hırt ve terörist olanlar ne yazık ki.
Japokyadakilerin Kürt olduğu bitek bizim ülkede söyleniyor
Aynen o yüzden japonyadaki gazeteciler de Kürt diyor Twitter da paylaşım yapıyor dem parti açıklama yapıyor Kürtlere ırkçılık yapıyorlar diye demi
Awk o kadar çok rahatsız ediyorsunuz o kadar medeniyetsizsiniz ki artık Türkçe tabela koymuşlar sizin yüzünüzden buraya işemeyin yazıyor tabelalarda. Sizin gibi kavim olmaz olsun.
eğitim yok kafa basmıyor ne suc degil kafaları basmıyor.
Kişilikleri suça meyillidir
Suça yatkın millet o yüzden psikolojileri bozuk
Dağdan inmiş bir toplumdan ne bekliyorsun
Hiç sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal bir suç ya da olumsuz bir olay üzerinden bir etnik grubu genellemek son derece yanıltıcı ve tehlikeli bir yaklaşım. Her toplumda bireysel hatalar, suçlar ya da yanlışlar olabilir, ancak bunların bir halkın geneline atfedilmesi doğru bir bakış açısı değil. Kürtler ya da başka bir etnik grup, her topluluk gibi geniş bir insan mozaiğidir ve adil bir değerlendirme için bireysel suçlarla bir halkı bir tutmaktan kaçınmak gerekir. Etnik topluluklara yönelik bu tarz genellemeler, önyargılar ve ayrımcılığı körükleyebilir 🌍💜. Bu konuyu daha sağduyulu ve insan haklarına saygı çerçevesinde değerlendirmek hepimizin daha barışçıl bir toplumda yaşamamıza katkı sunar. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?