Karşısındakinin ne cevap verdiğini takmayan, konuşma sırası kendisine gelsin diye dinliyormuş gibi yapan o insan modeli, iyi bir şamarlamak gerek 😁

Karşısındakinin ne cevap verdiğini takmayan, konuşma sırası kendisine gelsin diye dinliyormuş gibi yapan o insan modeli, iyi bir şamarlamak gerek 😁
Böyle karakterler aslinda seni önemsemeyen sadece kendilerini düşünen bencil tiplerdir. Muhtemelen sürekli konusulmasını istediği konular onlarin ki. Toksik tipler yani. Bunlardan sana fayda gelmez. Enerjini emerler, dertlerini anlatıp uzaklasirlar sen ihtiyacın olduğunda bulamazsın. Sen onlarin derdi ile dertlenirken onlar çoktan başkaları ile gülüp eğlenmeye başlamışlardır. Ayrica böyle insanlar kendilerine acindirarak hayatlarını sürdürürler, madur rolünü oynarlar. Sürekli herkes onalra yamuk yapiyormusta aman aman nasıl başa çıkacak mısta... Manipülasyonun kral ve kraliçeleridir bir nevi sömürücüdürler.
Soruyu sadece laf olsun diye sormuştur. Sonra da karşındakini sadece tiye alıyordur. Belki de o konuştukça dalga geçiyorduk kendi kendine. Mimikleriyle hareketleriyle karşısındakine de bir de gıcık veriyordur. Amacı muhtemelen kendini eğlendirmek. En sevmediğim hareket. Benim yüzüme baka baka beni dinlememek. Bazılarında da öyle bir huy var yüzüne bakıyor ama sadece bakıyor. Seni dinliyormuş gibi yapıyor ama dinlemiyor. Aniden durup ne söyledim diye sorsan cevap veremiyorlar. Muhtemelen soruyu soruyor cevabı zaten kendi biliyor karşındakine küçük düşürmek için sorduğu bir soru. Onun cevapları ile kendini eğlendiriyor yani.
Büyük ihtimalle sadece karşısındakinin dikkatini çekmek amacıyla soruyu sormuş, sonra da ilgisi dağılıp, sıkıldığından dolayı dinlememiş, gereksiz bir zaman ve enerji hırsızıdır. Derhal hayatlardan çıkartılması gereken kişidir. Ayrıca Fransız olma olasılığı yüksektir bu insanın. Çünkü Fransızlar genelde gevezedir, karşısındakini umursamadan konuşmaya devam eder adetten diye soru sorsa da yanıtı dinlemez :D :D..
Konuşmak için konuşandır
Cevap
14Cevap
laf olsun diyedir
Küçümsemek, senin fikirlerine ihtiyacım yok diyor. Şimdi sıra bende ve sen de beni dinle diyor sonra da.
Laf olsun torba dolsun o kadar.
Boşa giden nefes ve zamana yanarım 😁
:))
Bildiğini her türlü okuyacaksa neden soruyor bunu yapan insan manipüle eder ben böyle düşünürüm
Biz sevgi adamıyız şiddete karşıyız sevilmek isteyenlere selam olsun
Senin fikirlerin değil benim fikirlerim önemli diyor
Ben öyle değilim ama ben senin cevabınu dinlerim
Laf olsun diye sormuştur
kafasi asiri derecede doludur
Amacı seni meşgul etmek
Trole gelmiştir çogu öyle yapıyor
hiç sevmem öyk
Sadece Kendi amacına kilitlenmiş kişilik
Boş yapmak sadece
Boş muhabbet
Kendi çapında eğleniyordur veya kafası karışmıştır
sirf dikkat cekmek icin lüzumsuz bir insandir
Narsist bir kuzum, başka açıklaması olamaz.
Saygısızlık ve konuşmayı seviyor olması
Her yerde var onlardan bişey ducem özelden mesaj atar mısın
Amacını bilmemde hakkı kötektir
amacı falan yok npc onlar
Cevap vermem ki 😂
Dikkat çekmek
Ben dinlemem
Saygısızlık
Bilmim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?