Bazı insanlar soru sormaz kendi bildiğini sayar bazıları soru sorar ama cevabını kabul etmez ya da dinlemez bazı insanlar hem soru sorup hem cevabını dinler ve bu şekilde sorun çözülür genelde! Sizin etrafınızda bunu yapabilen kaç kişi var?
bana soru soranlara genelde beni dinlemeyeceksen yorma beni diyerek başlıyorum cümleye.. Eğer dinlerim diyorsa anlatıyorum ve sonra bakıyorum bakalım benim dediğim gibimi yaptı amacı sadece fikir almaksa başta söylesin bende detaylı konuşmamayım ama detaylı konuşmamı istiyorsa harfiyen bunları yapmak zorun da:))
diye düşünmekteyim zaten cevabımı dinlemiyorsa sorusunun da kendisinin de canı cehenneme benim zamanım kıymetli boş yere vakit harcayamam beni dinlemeyen birisi için hiç yapamam
Bazıları bilinçli şekilde bilerek ve daha fazlasını öğrenmek için iyi niyetle sorar. Sorusuna verilen cevabı da can kulağı ile dinler. Bunlar başımın tacı. Ama bazıları da hakikaten sormuş olmak için sorar ve dinlemez, çünkü kinşrlifşr, bilmediğini de kabullenmez. Her şeyi bilen, bilmeden fikri olan fikir verendir o. Gucık olurum onlara. Ama tartışmam, sessizce izler geçerim. 😎
Çok yok ama zaman zaman yapan var. Soru değil ama benim dediğimi dinlemeyip sürekli konuyu kendine ve anlattıklarına getiren bir arkadaş var. Ben de onun yaptığını ona yapıyorum. Bir süre sonra kalkıp gidiyor. :)
Sorduğu sorunun cevabını dinlemeyene özensiz cevap verip konuyu kapatırım. Bana saygı duymayana ben de duymam. Neyse ki çevrem de bu tür insanlar fazla yok. Zaten tahammülsüz biriyim bir de böyle yapan olsa herkese dehşet saçardım herhalde.
Genelde insanlar duymak istedikleri cevabı alamayınca yaparlar bunu. İster dinlesin, ister dinlemesin. Tekrar etmem olur biter. Benim doğrum kendimedir. 😄
Haha.. İşimde veya çevremde, hatta burada her gün denk geldiğim şey. Yardım istiyor belirli konularda, psikoloji ile alakalı. Dinliyor sözde, "evet, tabii, haklısın" diyor. Finale geldiğinde de kendi bildiğini okumaya devam ediyor. E be ruh hastası, madem beynini kapadın doğru olanları duymaya, madem kaçacaksın ne tamam zamanımı harcıyorsun. Eline kitap dahi almamış insan geliyor benim bilgilerimi sorguluyor. Yok ya gerçekten, inanılmaz derecede sorunlu insanlar var bu ülkede.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Bunu bana bir defa biri yaptı. İkinci defa sorduğunda susup yüzüne baktım. Durdu, baktı bende hareket yok hemen özür diledi. Bunu yapan kişiler bunun farkında olarak yapıyor bunu.