Bence yaptıklarını ve gerçekleri saklayan iki yüzlü, hatta yüzsüz yalaka insanlar. Doğru tektir. Neyse o dur. Kimden neyi saklıyorsunuz. Yüksekten korkuyorsanız uçağa binmeyeceksiniz...

#ZorundamıyımEfsane 1903 ✌👈👈
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence yaptıklarını ve gerçekleri saklayan iki yüzlü, hatta yüzsüz yalaka insanlar. Doğru tektir. Neyse o dur. Kimden neyi saklıyorsunuz. Yüksekten korkuyorsanız uçağa binmeyeceksiniz...

#ZorundamıyımEfsane 1903 ✌👈👈
Karakter konusunda gerçekten de herkesin konuşmaya hakkı yok; özellikle de başkalarını yargılayan, dedikodu yapan, ikiyüzlü veya kendi hatalarını görmezden gelen kişilerin karakter hakkında yorum yapması çok samimiyetsiz geliyor bana ve kendileriyle de çelişiyorlar zaten. Bu kişiler önce bir kabuklarına çekilip kendilerini sorgulamaları gerek 😄
Onu düşünecek kadar kafa olmalı :D
Ya valla insanların vicdanına oynayan kimse karakterden bahsetmesin. Kadın düşmanlığı yapan şiddeti savunan gücünün yettiğine şiddet uygulayan kimse karakter demesin. Yüz yüze yapabilen az hatta yok sıfatına tükürür gönderirim. Ama burada var bir iki denk gelirsem fena bozarım.
Belki de gelmişsindir. Her yerde çünkü
Senin bildiğin daha çok desene. Evli olup bekarım diyen tipler benim dediğim :D
ahaha onlar dürüst en azından. Bende kapı gibi profilime yazıyorum.
Demek ki evdekinden korkuyor :D
Bence öyle yoksa o kadar bahsetmez :D
Hahaha bence salça olmasınlar diye :D
Kimdi yaa :D
Bana uyar benim için sıkıntı yok 😂
Benim amacım paylaşım sadece herkes bilsin yani 😄
Ahahaha 😂
İnsanlar hata yapabilir ve bundan dolayı pişman duyup daha düzgün bir hayat yaşamayı tercih edebilir. Ama sürekli yanlış şeyler yapan insanlar karakterden bahsetmemeli
Aynen öyle ✌️👏
Cevap
7Cevap
Olmadığı karakterin namusun ahlakın reklamını iyi yapanlar hiç konusmamalı , Mevlana'nın dediği gibi ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün der ve susarım 🙋
Çok doğru maviş sultan ✌👏
Teşekkür ederim 🙏
Şeref verdiğin için ben teşekkür ederim 🌹❤
Aman efendim ne demek o şeref bize ait ben teşekkür ederim beyefendi 🙏🥰❤️🌺
Bulursam testiyi ayağının dibinde kırarım sjsj
Aynen hayırlısı ile 😄
Ahaha inşallah anlarsın. Sahtekar denk gelmesin parmağında oynatıyor sonra 🤣
bir şey derdimde neyse diyorum üstü kapalı yazıyorum sitede bir kaç kişi var ahlak bekçiliği yapan erkekli kadınlı yancılı sancılı 😂. Çok şükür hepsinin ne mal olduğunu iyi biliyoruz vay bilmeyenlerin haline , herkes namusuz ş. rfsiz bi onlar sütten çıkma ak kaşık, pure , saf. Herkes lekeli bunların tabiriyle 💣😂
Bunlar genel olarak ağzını açmasın kardeşim.
Aynen aynen bilen biliyor.
Bir insanın kaliteli kişiliği, karakteri derken kafada oluşan örnek bir profilin zerresine bile sahip olmayan hiçkimse mümkünse konuşmasın.. en azından sussun ve gerçekten bilenlerden dinlesin gözlemlesin
Kesinlikle çok haklısın ✌️👏
Karakterden bahsetmemesi gerekenler sadece safi kötü insanlardır bana göre. Etik değerler bölgesel veya kişisel olarak değişebilir ya da çıkmaza düşen insanlar hata yapabilir vs. Ama bilinçli kötüler cidden konuşmasın 🙃
Belki de evli olup da bekarım diyenler de olabilir karakterden bahsetmemesi gerekenler.
Öyle diyen var mı gerçekten ya? Bir halt çevireceksen bari bir tarafa dürüst ol...
Ahaha hala karakter dersi vererek ortalıkta dolanıyor birde öyleleri 🤣
Bence onlar da saf kötü grubuna giriyor. Dediğim gibi eşini zaten aldatıyorsun, hadi diyelim ki gerçekten bir bahanen var bunun için ama diğerlerini de aldatmış oluyorsun. Yani karakter tamamen yalan üzerine kurulu. Ne kadar iyi niyetle yaklaşsam da iyilik çıkmaz bundan
Aynen öyle. İki yüzlülük.
Bahsetsin herkes atmaları komik oluyor sahtelerin robotça tabirleri haa haa kim sahte değil eleveriyorlar zevkli oluyor 😄🤣🤣
Ama bazıları çok profesyonel hiç belli etmiyor kendini.
Yalandan nefret ediyorum deyip ardı arkası kesilmeyen şekilde yalan söyleyen kişiler
Ooo neler neler saklıyorlar. Bazıları burada evli iken evli olduğunu saklıyor bekarım diye geziyor.
Ortama göre karakter değiştirenler ve öz saygıdan bihaber yaşayanlar.
Mantıklı. Kısaca iki yüzlü.
Hiçbir düzelme eylemi ve gayreti göstemeyen karaktersizler..
Evet sorma yüzsüzler
Onlar bence kendilerini çok iyi biliyor bir örnek ile sıfatlandırmak anlamsız olur
Bildikleri halde başka soruda karakterle ilgili yorum yapıyorlar ama.
Ahaha çok güzeldi ✌️😂
Kişiliksiz , oynak , ozguvensiz insanlar. İnsan olma erdemini başaramamış tipler bahsetmemeli.
Kesinlikle. Utanmazlar.
Bencil mesnetsiz kendinden egoist iki yüzlü ve yalancı karaktersizler bahsetmesin bence kendinden
Aynen öyle. Utanmadan birde.
Aynen
İnsanın bir yüzü olmalı adam gibi konuşup baka bilmek için.😶🌫️
Yok işte bazılarında. Sahtekarlık içlerinde. Dışarıdan zannedersin sanatkar. Bu işin sanatını yapıyorlar yani 😄
İlk defa uzun süredir doğruyu söyleyen birisi ✌️👏
Aslında etiket yapmak isterdim o erkek kisisini ama boş ver ortalık karışır, bence anladın sen onu
Olmaz
Yapmam zaten merak etme herkes ederi kadar
Niçeyi salla hickimseye kendinden bahsetme anlatmak zorunda degilsin bos bos sözler yazmayın
Kendimden bahsetmek ile alakası. Kendinden bahsediyorlar. Ama sonradan ortaya çıkıyor işte yalanları bir şekilde.
Bu devirde kimse
O kadar da değil yaa
Karaktersizler 😆🤕😴
Yok ki karakter zaten 🤣
Vaaaz verip uygulamayan 👌
Kesinlikle ✌️👏
Çoğu insan bence
Yaptıklarına göre evet çoğu insan bahsetmemesi gerekiyor
😉😊😁
Böyle insanları parmağımla kolay iterim..
En iyisi. Umarım çıkmaz karşına.
Kötülere ve merhametsizlere
Hiç bir şey yakışmıyor değil mi onlara.
Mesela çıkarcı insanlar ilk akla gelen zümre
Kesinlikle ✌👏
İki yüzlü namussuz şerefsizler
Çok değil mi. Adam evli bekarım diye geziyor birde cevapta karakter ile ilgili yorum yapıyor 🤣
Karaktersizler
Kendilerinde onun olmadığının bile farkında değiller :D
Karaktersiz olanlar
O olmadığı kesin 🤣
😂 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?