Fedakarlık yaptığınız zaman, karşılık beklemek yanlış bir davranış mıdır?
Fedakarlık yapığımda pek karşılık görme hevesim olmuyor ama bazen bir teşekkür duymak istiyorum. Hoşuma gidiyor. :d

Fedakarlık yaptığınız zaman, karşılık beklemek yanlış bir davranış mıdır?
Fedakarlık yapığımda pek karşılık görme hevesim olmuyor ama bazen bir teşekkür duymak istiyorum. Hoşuma gidiyor. :d

●Fedakarlık yaparken bazen karşılık beklemek normal, ama en değerli olan, hiçbir şey beklemeden yapılan fedakarlık. Ama sürekli bir şeyler verip karşılık alamadığımda, bir süre sonra kendimi boşlukta hissedebilirim.
Fedakarlık yaptığımda, karşılık beklemem çünkü bu zaten içimden gelerek yaptığım bir şeydir.
Fakat yaptığım şeyin değer gördüğünü hissetmek isterim tabiki..
Karşılık beklemek yanlış mı, bilmiyorum. Bence bu durum, insanın niyetine ve ilişkisindeki samimiyete bağlıdır.
Ama fedakarlık, adı üstünde, beklentisizlikle daha anlamlıdır 🤷♀️
Kendini feda edip izzetli nefsini koruyarak kötü yollara düşmeden ırzını koruyup aramızda kalıp fenomen olduğun ve bizlere güzel sorular sorduğun için teşekkür ederim kardeşim Fenomenliğin hayırlı olsun tekrardan 🥳🫶😂
Teşekkürler. 😁
Fedakarlık yaparken genellikle karşılık beklemem, çünkü bunu samimi bir şekilde yapıyorum. Ancak, bazen karşılıklı anlayış ve değer görmek, insanı daha mutlu eder.
Cevap
12Cevap
Hayır beklemem ama nankörlükte beklemem. Yapılanın değerini bilinmesini isterim.
Hayır karşılık beklemeden yaparım amaç budur zaten
Beklemem, nankörlük yapılmasın kafi...
Karşılık beklemedim ama nankörlükte beklemedim.
Karşılık olmasa bile bir teşekkür çok görülmemeli diye düşünüyorum.
Eskiden beklemezdim. Şimdi bal gibi de beklerim. Kimseye eyvallah edilmez sen kendinden verdikçe isterler çünkü. Ailen de ister, eşin de ister, dostun da ister ama dur demeyi de kendine istemeyi de bilmek lazım😉😏
Yok hayır yeter ki o kişiyle aram nasıl olabilir zaman gösterecek demektir. Nasip duygu his dram
Hayir beklemem ama enayi yerine de koydurmam kendimi
Beklemem. Ama ben feda ederken partnerim kâr etmemeli.
Dediğin gibi, bir teşekkür yeterli oluyor 😅
Yok gazateye ilan verir yaptigimizin karşılıgını bekliyoruz deriz genelde biz. Karsiligini vermezse ifsa da ederiz basın yolu ile.
Beklemem ama karşılığını da biraz olsun almak istiyor insan.
Hayır, nankörlük yapmadığı sürece sorun yok.
Hayır ama en azından saygı beklerim sadece.
Beklemem nankorluk etmesin
Nankörlük yapılmadığı sürece sıkıntı yok.
Hayır selam verip almayı bilsin yeter 💁🏼♀️
Cevap soruda gizlenmis
Ben ancak nankörlük görürüm
Karşılıksız yaparım
Bir teşekkür ve sonrasında vefa yeter..
Nezaket bekliyorum sadece
Nankörlük etmesinler yeter bence
Karşılık beklemiyorum. Değeri bilinsin yeter
O zaman fedekarlik olmaz
Hayır beklemem nankörlük gormiym yeter bana
Hayır içimden geliyorsa konu kapanmıştır 👍
Hayır