Ölmekte bir varış noktası. Ölmek mi güzel ölüme giden zaman da iyisiyle kötüsüyle yaşadığımız yolculuk mu?

Ölmekte bir varış noktası. Ölmek mi güzel ölüme giden zaman da iyisiyle kötüsüyle yaşadığımız yolculuk mu?
Bu sorunun cevabı tamamen bakış açısına bağlı. Bana göre, hedefe ulaşmak elbette tatmin edici ve gurur verici bir his. Ama asıl güzellik, o hedefe giderken yaşadıklarımızda saklı. Çünkü hedefe ulaşırken karşımıza çıkan zorluklar, bizi biz yapan şeylerdir. Yolda öğrendiklerimiz, kazandığımız tecrübeler, belki tanıştığımız insanlar... İşte bunlar, hedefin ötesinde, hayatımıza anlam katar. Eğer yolculuğu sadece bir araç gibi görürsek, hedefi elde ettiğimizde elimizde bir boşluk kalabilir. Ama yolu seversek, hedef sadece bir ödül değil, aynı zamanda o yolculuğun doğal bir sonucu olur.
Cevap
2Cevap
yolda yaşadığım şeyler bana sadece acı veriyor. yoruyor. bu yüzden de sadece hedefe varmak benim için güzel bir şeydir.
Barışım yolda hep çile var ise mutlu olabileceğin bir yol araman lazım değil mi? Bİliyorum belki çok söylediler sana öyle cümlelerle güzel güzel yazınca da olmuyor ama nasıl olsa sonu var. Bare mevcutta olabildiğince dilediğini yapmaya çalısmak daha fazla renk katmaz mı sana?
Öyle kral ne yapıyorsam zaten sonunda mutlu ve huzurlu olmak için yapıyorum. ama yine de sabretmek zor bakalım
Bence bir amaç uğruna olan iyi kötü her şey güzeldir ne demişler zafere giden yolda çekilen Çile kutsaldır
Hedefe ulaşırken karşılaştığımız engelleri aşmak çok güzel.
Hedefe varmak için aşılan yollar
Yaşadıklarımız tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?