Kişilik & Karakter Hayatın neresinde yanlış yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatınızın yolunda gitmeyen şeyler konusundaki hatalarınız neler? Hayatın neresinde yanlış yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hayatı komple sevmiyorum ben 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatı kurallara göre yaşamıyorum. Her şey kafama göre. 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hata yok Hayat sinavimi yaşiyorum ve dersimi umarim başarili olurum 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Neresi doğru diye düşündüm bir elin parmaklarını geçmiyor 🙄 0 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Karşıma çıkan insana haddinden fazla değer verme evresinde sıkıntım var 0 0 Yorumla
RightNow__ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Karar veremiyorum , erteliyorum bir yol çizemiyorum 0 0 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl bilmiyorum ben komple hatayım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bak belki ensenin orada reset düğmesi vardır fabrika ayarlarına dönmek işe yarayabilir Yorumla gunyss 1 yıl bu düğmeyi hatırlattığın iyi oldu ama pilim yok Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Zamanı yönetmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayatı komple sevmiyorum ben
Hayatı kurallara göre yaşamıyorum. Her şey kafama göre.
Hata yok Hayat sinavimi yaşiyorum ve dersimi umarim başarili olurum
Neresi doğru diye düşündüm bir elin parmaklarını geçmiyor 🙄
Karşıma çıkan insana haddinden fazla değer verme evresinde sıkıntım var
Karar veremiyorum , erteliyorum bir yol çizemiyorum
bilmiyorum ben komple hatayım
Bak belki ensenin orada reset düğmesi vardır fabrika ayarlarına dönmek işe yarayabilir
bu düğmeyi hatırlattığın iyi oldu ama pilim yok
Zamanı yönetmek