O kadar da doğru değilsiniz herhalde. Vardır herkesin sürekli yaptığı yanlışı.

Bu hayatta bir çok yanlışım olmuştur. insanlara güvenmek gibi.. ya da fazla iyi niyetli olmak gibi.. ama yine de vaz geçmiyorum iyi niyetli olmaktan hata ise hata olsun :D çünkü kötü olunca da bu sefer benim vicdanım rahat olmuyor..
en iyisi ben kendimi bozmayım diyorum hep
Yani doğduğum günden beri birçok şey yanlış yaptım. Fakat en büyük yanlışı fırsatım varken ve yaşım daha henüz gençken bu ülkeden gitmeyerek yaptım. Demirin tuncuna insanın pu. tuna kaldık.
Çok yanlışım vardır ya, böyle sorular çok felsefik oluyor bir anda aklıma gelmiyor. Ama genel açıdan kendime çok güvenmek ile aşırı umursamaz olmak arasındaki uçsuz denizlerimde çok dalgalandim diyelim. 😄
Vardir elbet insanız
En basiti iş yerinde yanlış yaptım oldu hayta oldu oldu misal yanılış birini sevdim bu benim en buyük yanlış ben böyle sayıyom
Cevap
9Cevap
Yanlışlarımı seviyorum iyi ki yapmışım pişman değilim. Yine olsa yine yaparım.
Var tabi kendimce yanlışlarım. Ama en büyük yanlışımdan tek doğruma ulaştım. O yüzden her şerde bi hayr vardır diyorum.
Neydi diye sorak mı?
Sır 🤫
Sormayak 😂
Olması gerekenden fazla iyi niyetli davranabiliyorum bazen
Herkesi kendin gibi de sanıyor musun? 😂
Evet var bende o saflık vurma yüzüme 😂
Yok ben vururum 😂
Kötüsün kötüü 😂
Ben herkes değil miyim şimdi 😂
Olayları bağlama şeklin😂 kötüsün kötüüü
Kötü olmakta bir meziyet 😂
Ben genelde yanlış kişileri seçiyorum bu da sayılır bence 😅
Nasıl yanlış 😂
Çok yanlış 😂
Herşeyi zamanında yapmak varken hep erteledim ya da daha iyisi olmak yerine kendimle yetinmek istemem.
Çok şükür öyle bir şey yok, bir durum bardı onuda düzelttim çok şükür 🙏🏻 yanlış değildi.
Testlerde bazı sorularım yanlış çıkıyo bir ondan yanlışım var onlarıda düzeltcem inşallah
Hayatın giden zamanı bizi içinde götürüyor kim bilir belki de zaman suçlu
Değmeyecek insanları hayatımın baş köşesine koydum mesela
Herşeyi doğru yaptım
yanlışım oymuş bu kadar doğru olunmaz mış
Okuduğum bölümü yanlış tercih ettim ya. Eczacılık ya da matematik öğretmenliği okumalıydım.🥲
Kusursuz insan yoktur şu an net cevap veremiyorum ama genel olarak yanlış yapmaya bayılan bir deliyim
Doğmakla en büyük yanlışı yapmışım 😂
Olsun 50 sene sonra ölürsün olur biter 😂
50 mi beddua etmesene be 😂😂 gel 26 da anlaşalım
Vade farkı çıkar 😂
negatif negatif konuş hep tamam mı😭😭 😂😂
Haklı olmaktan bıktım biraz 😂 Bu ay negatif sonra melankolik 😂
ondan sonraki ay da mütevazilik olsun 😂
O bize yakışmaz 😂
Zaten çok zor bir şey o 😂 bu kadar mükemmelken mütevazi olmak kolay değil sonuçta😂😂😂
Haklısın he 😂
Yanlis çok sjjf
Bir tane alalım
Yanlış kişilere değer verdik djjf
Onlar oluyor ya
Neyi doğru yaptığımı düşünüyorum. 😃
Yaşıyorsun hala vardır illa ki 😂
İlla ölmem mi lazım? Aşk olsun. 😃
İnsanları üzmemek için onceligi baskalarina verdim ama hep önce can sonra canan olduğunu anladım.
Kişileri hayalimdeki sandım onların acı gerçeklerini görmekte geç kaldım, duygusal davrandım çoğu şeyde ve aşırı düşünüp geç harekete geçtim
Valla keşke ailemi çok dinlemeseydim
Zamanında derse çalışmamak
Fazla fedakarlık yaptım
Bazen çok susmusum diyorum
Herşeyin en doğrusunu yaptım 😒
Yanlış kişiyi sevdim
Neyi doğru yaptım
Evliligi
evlenmem yanlış oldu
her şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?