Düşündüğüm başka söylemek istediğim başka söylediklerim bambaşka gelde doğrusunu anla...

Düşündüğüm başka söylemek istediğim başka söylediklerim bambaşka gelde doğrusunu anla...
Benim yanlış yaptığım şey bile bile iyi niyetli olmak :D biliyorum karşıma ki kişi yine içi boş çıkacak ama gelip iyi niyet gösteriyorum işte. insanlık bende kalsın diye. aslında fazla iyi olarak yanlış yapıyoruz.
Aslında yanlış anlaşılmaktan korktuğun zaman, biraz çekingen davranıp, tam düşündüklerimi beklentilerimi ona olan gerçek hislerimi tam olarak anlatamadığımda onun beni yanlış anlayacağından korktuğumda, onu tamamen kaybedeceğimi sanıp eksik konuştuğumda hatalı davranmış oluyorum. Ve ben bunu bazan çok geç anlayıp keşke diyorum, ama fayda etmiyor. Daha cesur olmalıyım artık. Sevgi ile kal Felekçe arkadaşım. 🌸🥰
Cevap
8Cevap
Belki onlar yanlış anlıyordur 🤣
" Seninle sevişmek istiyorum"
Bu seçeneklerin hepsini doğrudan eleyen ve başka sorular sorduran oldukça net bir cümle. Burada yanlış yapmış olamam:)
Bundan daha büyük yanlış olabilir mi
Tanıştığım, uzun zamandır tanıdığım, etkilendiğim, hoşlandığım ve aynı ölçüde etki ettiğim birine karşı daha samimi bir yaklaşım olamaz. Net.
Genelde düşündüklerimi söylerim direkt, yanlış anlaşılmaya ihtimal kalmaz pek.. ama söylemek istediklerimi o an söylememeyi düşünüyorsam da susarım.. yerine başka birşeyler anlatmam..
Herkese çok çabuk değer veriyorum bugün birisi ne dedi biliyor musun yarım porsiyon
Ne söylersen söyle karşındaki anlayabildiği kadar söyleyebilirsin.
Yanlış zaten birbirini tanımaları uzaktan bakışmak, adım atmaya tereddüt etmek, konuşacağın şeyleri aklında canlandırmak vs bunlar bence doğru olan kısım
Karşıdakinin duymak istediğini söylemiyorum.
Anlayiş kimden kişiye farklı olabilir
Bir yerde yanlışım yok, onların bana var
Nerede doğru yaptikki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?