Bir insanı seviyordum platonik gibi bir şey'idi ama o tüm teklifleri reddediyordu ama yine sıcak davranıyordu sevip gibi ilgileniyordu ve anlamadığım durduk yere sanki beni hiçe saydı aylarca ne ben yazdım nede o ve son mesajında çok pis tartıştık ve onu aldattığı sevgilisini bana ön yargıda bulundu yok ben onu seviyorum senin çok zoruna gitmiş belli gibi onu ön yargıda bulundu ve bende konuşma bittiği zaman ben seni kandırdım bana yazma diye dedi konuşma bittikten sonra numarasını da sildim ama nedense aklımdan çıkmıyor sizin böyle durumlar başınıza geldimi ve sonuç ne oldu onu merak ettim
Güncellemeler
1 yıl
Eğer birgün helallik istese helal edermisiniz kişiden kişiye değişir ama siz edermisiniz
Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.
takma hiç unut gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ben helal etmem yüzüne de söyledim. en alaasını yaşadım emin ol. Benden sana tavsiye kimseye ederinden fazla değer verip başına çıkartma. ben çıkarttım evet sonuç ne oldu diye sorarsan 3 yılı çöp etti herşeyi mahvetti bende yol verdim. Şimdi de peşimde gezip duruyo ama ben artık hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı kimse vazgeçilmez değil. Hayat ondan da ibaret değil sende yoluna bak boş ver erkek milletinden hayır gelmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
takma hiç unut gitsin
Ben helal etmem yüzüne de söyledim. en alaasını yaşadım emin ol. Benden sana tavsiye kimseye ederinden fazla değer verip başına çıkartma. ben çıkarttım evet sonuç ne oldu diye sorarsan 3 yılı çöp etti herşeyi mahvetti bende yol verdim. Şimdi de peşimde gezip duruyo ama ben artık hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı kimse vazgeçilmez değil. Hayat ondan da ibaret değil sende yoluna bak boş ver erkek milletinden hayır gelmez.
Kardeşim ben erkeğim ve bunu bayan için yazıyorum