Ateist, deist, agnostik misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ateist, deist, agnostik misiniz?
Müslümanım fakat ülkelerini kan gölüne çeviren. yobaz bağnaz radikal dinci ortadoğu Müslümanı değilim. Her dine dinsizliğe ırka mezhebe. İdeolojiye saygı duyan. Fakat tek bi ayrım yapan bir müslümanım. İYİ İNSAN KÖTÜ İNSAN
Yunus Emre felsefesi
Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren o çok sevdiğimiz batı ülkeleri ama maalesef müslümanız derken utanıyoruz
@berilmutsuzolanhanii İsrail'de bağnaz, köktendinci Yahudi din devletidir.
Aynen. Bana göre ALLAH insanları iyilik yapan ya da kötülük yapan üzerinden değerlendirir
İsrail gerçekten insan olsalar o kitapta bu yazmaz derler. İsrailliler milliyetçi ve diğer ırk ve dinlere kapalı bir toplum. Tevratin ilk emri yaşat zaten kendi kitapları bile bütün insanları öldürün demiyor ama kendi iğrenç düşünceleri diyor
Aynen israil bir terör devleti dir
Sana göre ama kardeşim iyilik yapan kötülük yapan ayrımı var ama ibadet ve dini inanç Allah için çok önemli yer kaplar
@berilmutsuzolanhanii İsrail bir din devletidir. Yahudi din terörü
Tevratin ilk emrine karşı çıkan bir din devleti olmaz ben tevrata inanmıyorum zaten çoğunluğu bozuldu ama dini olarak bakacaksak kitabıyla çelişen devlet din değil terör devletidir
Peki İsrail'e lanet ederken el kaide ye? Işıda? Boko harama Da lanet edelim mi çünkü onlarda kur'ana göre hareket ettiklerini iddia ediyorlar
E herhalde Kur'an'a göre hareket mı ediyorlar sanıyorsunuz İslam kendi dininı öldürmeye ne zaman izin verdi. Ayrıca onların çoğunun Amerika tarafından beslenen dinsiz ordusu olduğunu düşünüyorum.
Müslüman bı insan bunun İslam'a göre kabul edilemeyecek bı suç olduğunu bilir zaten terör yapmanın
Ben hâşâ İbadet etmeyin demiyorum öncelik insan olalım diyorum. İnsan olmadan müslüman olunmaz
Yahudiler de Araplar gibi bana göre hiçbir farkları yok ikisi de kendini dindar sanan dinsiz topluluklar keşke kitaplarını okusalar bı kere
Aynı düşünüyoruz
Aşırıcılık insanı sapkınlığa götürür. O neden her zam hoşgörülü olmak gerek islam merhamet dinidir
Cevap
2Cevap
Tek yaratıcıya ınanıyorum dua ve sukur edıyorum gerısıne karısmıyorum
Kitaba inanmıyor musun
Pekala
Elhamdulillah Muslumaniz
Orta yaş müslüman zaten. Gençler inançsız
Hayır ben gencim ve tüm kalbimle inanıyorum
@berilmutsuzolanhanii şaşırtıcı
Ne şaşırtıcısı abi orta yaşta da dinsiz var Türkiye'nin çoğunluğu inanca sahip gençlerin de öyle dindar ya da değil ama yüzde 90 ı inaniyor gençlerin yüzde 80 i olsun hadi
@berilmutsuzolanhanii halkın yarısı inançsız Türkiye'de ama dile getiremiyor müslümanların korkusundan
Alakası yok kesinlikle çoğu muhafazakar hatta inançsız olmayı bırak ha dinini bilmiyor dua vs. desen tamam ama çoğunda Allah inancı var
Değilim
Müslüman mısın
Evet
Şaşırtıcı 18 yaşında müslüman görmek
Abi kafan güzel bence 18 yaşında ve Türkiye'de yaşayan çoğu kişi müslüman zaten uzayda mı yaşıyorsun ya
İstanbul'da yaşıyorum
Bence uzayda yaşıyorsun
Öyleyim
Harika
Hristiyan bir Türküm
Hayır
Müslüman mısın
Elhamdülillah
Ateistim
Güzel, harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?