Milletin aklını okumak
Görünmezlik (resimde bişey yok çünkü görünmez oldu)
Uçmak
Kılık Değiştirme
Işınlanma
Manipulasyon
Kaşık Bükme / Telekinezi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zaten var ben zaten sezerdim o yüzden Allah hiç rezil etmedi neden çünkü ilkten çaycı kurtardı çünkü çok küçüğüm sonra yine gördüm muhattap olmadım sonra kuzenim ilk küçükken ben uyurken denedi beyin sinyal verir onu izlersen beni izliyordu uyandım ama ağır uykum vardı uyanmaya çalıştım kalktım 2 yıl sonra deniyor ben bence arkadaşım için oraya gidiyorum ve annem istemedi aynı yer yerler değişmiyor tuzaklar da kuzenin sonra kardeşi tarafından çağrıldım telefon bahanesiyle tuzak kuruyor sezdim tuzağı sonra başımı çevirdim sonra yine baktı taciz etti sonra kardeşi geldi tokat attım ağladım korktum dua ettim sonra annesine demeye çalıştı annesi inanmadı sonra yine denedi rahmetli kuzenimi oynatıyordum güldürüyordum tacizler etti kapı açılıyor bırakıyor sonra hep uyanıyordum beyin sinyal verir biri izleyince uyandım ve bu son olanlar da bayram ve akrabalarca ordayız dedem rahmetli değil galiba babaannem rahmetli çünkü hatırlıyorum çok misafir gelirdi sonra arkadaşıyla tuzak kurdular sezdim baya baktı arkadaşı sonra süzdü gittim sonra baya sene sonra tuzak kurdular sezdim hep tuzakları kurtuldum arkadaşında 4. yol kesmede eski anı canlandı hep sinirli baktım kurtuldum kuzenimden şüphelendim ve oda baya sene sonra 4 kere denedi sezdim en son eski yerde tuzağı kuruyor eskisi gibi ben anladım ve yine kalabalık ama bu kez utanmıyor çünkü tuzak var birine söz var iftira var takıntı var hedefe ulaşmak var baya korkusuz gibi ama aslında korkuyor sıkıysa gizli yapma baban seni öldürsün sezdim tuzağı kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki bu kez kendim kurtuldum aynen öyle oldu sezdiğim doğru çıktı çünkü göz teması ele verir insanı sonra turda mesela ikinci gün tur yardımcısının baya göz teması kurması sezdim ve mucizeleri yaşadım her şey de mucizeleri yaşadım Allah'a şükürler olsun ki hal ve hareketleri yaptıkları belli etti sonra arkadaşımın tuzağını sezdim kurtuldum bu ne demek önceden tehlikeli durumları seziyorum sonra durugörü yeteneği var semboller rüyalar renkler görüntüler vizyonlar aracılığıyla sezgisel bilgiler almaktır
he aynen
Bana hayır diyemesinler🙄
kombo paket yok mu 😢
Cevap
0Cevap
Mükemmel bir şekilde sormuşsun gerçekten çok beğendim
İstemem diyen enayidir
Onu sormadım, iyi oku
manipulasyon super guc mu shahxjsnxsj
"Camdan atla" diyosun ve hemen atlıyo, öyle düşün. Yalan dolanla yapılan manipulasyondan bahsetmedim
o zaman onu secerimm
Uçmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?