Işınlanmak isterdim ya da görünmez olmak sanırım ahsh😄 Musmutlu hafta sonları diliyorum.. ✨️
https://m.youtube.com/watch?v=oYDY7msKIdY
"Modu yükseltelim.." 😜
#smell

Işınlanmak isterdim ya da görünmez olmak sanırım ahsh😄 Musmutlu hafta sonları diliyorum.. ✨️
https://m.youtube.com/watch?v=oYDY7msKIdY
"Modu yükseltelim.." 😜
#smell

Yay burcu olduğumdan mütevellit belki de, ben kanat çırpıp uçmak isterdim istediğim her yere, gökyüzünde özgürce dans edercesine dalgalanmak, bulutların arasından öylece geçmek isterdim, isterim. Benim süper gücüm ışınlanarak uçmak olsun, o nasıl oluyorsa artık :D Gerçi hayal dünyasında her şey mümkün, sahiden de uçarak da ışınlanayım, ruhum seyran olduğu için gezmek istiyorum aynı zamanda da lakin öyle süper kadın yani spiderwomen olma temennisi içinde de değilim hani, savaşlar, dövüşler hiç benlik değil, kimsenin de kahramanı olmak istemiyorum, herkes kendi hayatının kahramanı olsun, birisinin kahramanı olmak ona kötülüktür hem. Uça uça gezmek istiyorum şu diyarı gezenti ruha sahip bir beşer olarak, zaten uçuk kaçık bir kızım 😅
Hahahahahaha görünmez sananlar kendini var gibi geliyor görünmüyor ama hissiyatım vardan yana zihin okumak ımmm akıl okursun da zihin olabilirmiş. her şey malum pahalı kişisel ihtiyaçlar bir el hareketiyle hop gelsin bedava isterdim:) Bunları çocuklarla ve ihtyco olanlatı hissederek vermek isterdim çünkü geçim derdinden insanlar insanlıktan çıkmak üzere verimli olmayı bırakın insan kalmakta zorlanan çok insan var. Öfkeyi yumuşatmaya ve baskıyı azaltmaya yardımcı olur bu durum mamalar olmuş 500 tl ya
@hellocanısı güzel demişsin
@hoplatır ama sanırım yanlış anlaşılmış bu bebekler için olanı büyükler için sanıp denemeye kalkanlar olmuş altta böyle bir ürün yok arkadaşlar böyle bir ürün bence büyükler için çıkmalı olarak yazdım ben
Görünmez olan kişi aslında aynı anda pek çok güce sahip olmuş gibi oluyor. Mesela insanların düşüncelerini öğrenmek, ücretsiz seyehat gibi😂 O yüzden kesinlikle görünmezlik tercihim olurdu.
Mutlu hafta sonları dilerim 😂 ben zamanda yolculuk yapmak isterdim.. bir de zihin okumak ışınlanmak ve ölümsüzlük isterdim bir de süper hız ve süper güç de olsun isterdim.. keyifli günler. . ✨🥂
Cevap
64Cevap
Her şeyi kontrol edebilmeyi isterdim. bu olduktan sonra zaten başka bir şeye ihtiyacım yok sdsds
Herseyi kontrol etmeyi hayal eden biri çok ssdsds yaZdığınfa gerçekten hiçte şakaya benzemeyen korkunç bi hayalmiş
Ben ışınlanmak isterdim istediğim kişilerin yanına ışınlanarak gitmek…
Kaslı fit bir vücut kusursuz bir yüz, uçmak, ölümsüzlük ve volverin gibi her türlü hasarda vücudun kendini yenilemesi , birde zihin kontrolü bunların karışımı güzel olurdu
Işınlanmak. Düşünsene canın sıkıldı tak Londra'dasın zahmetsiz ucaksız vizesiz. Taak Fransa. İstediğin yeri gezerdin. Geç kalma, erken yola çıkma derdi de yok
Tek Bi hakim olsun tek bir seferlik istediğin şeyi gerceklestirebileceyin tek hak. O HAKIMI da ANNELERİ ÖLÜMSÜZ YAPMAK İÇİN KULANIRDIM... ANNELER ÖLMEMELI
Kesinlikle tek cevap Görünmezlik çünkü gerçekten bu hayatta anlamadığım ne yapmaya çalışıldığını ve benim hakkımda ne konuşuyorlar ya da konuşuyorlar mı hep merak ederim olsaydım herkesin ne olduğunu görürdüm bir kaç korkunç şakalar da yapardım benim hakkımda konuştukları için🤣🤣öyle ama olsaydı çok güzel olurdu.😎
Tüm dünyayı dondurup sadece istediğim alanı hareket ettirmek. E malum yemek yemek, ihtiyaçları gidermek lazım sksjjs Dünyanın geri kalanına gerek yok. Donsun ne varsa 😅
Vampir olmak isterdim zaten o zaman hem çok daha hızlı olurum , hem insanları hipnoz edebilirim, hemde hep yaşarim ölümsüz olurum yani
Ben uçmak isterdim neden bilmiyorum yani özgürlükçü bir ruhum olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Işınlanma olayı yakındır en geç 2050 de ışınlanma gerçekleşecek, zaten bunun İlk adımı taa dünyanın öbür ucunda ki biriyle görüntülü konuşmak , yani insanlar üzerinde olmasa da hayvanlar üzerinde ciddi deneyimler yaşanacak 2050 ye kadar
var zaten.. Hızır Aleyhiselam da bu yöntemle geziyor.. ayrıca evliyaların cok uzun zamandir kullandiklari bi sey. Neyse simdi akli. dengesi bozuk muamelesi görmek istemem. Unut gitsin.
@KuşĶonmazHayrįýe888 sizin için bakırköy ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde randevu ayarladım 🙄🙄
tasavvuf oku biraz
@KuşĶonmazHayrįýe888 biz mana aleminde yaşamıyoruz bize madde alemi önemli, ölünce hepimiz ışık hızında öbür tarafa gidecez zaten merak etme 🙄🙄
merak eden ben degilim sükür
@KuşĶonmazHayrįýe888 bu yüzden mi yoruma daldın sazanlama 🙄🙄
neyse iste yat uyu
@KuşĶonmazHayrįýe888 geçe uzun siz uyuyun zira rüyaya dalarsan uçarım ışınlanırım mazallah 🙄🙄
cok rahatsiz oldun benden sil yorumu rahatsiz etme gece gece soru sahibini
@KuşĶonmazHayrįýe888 yoo neden rahatsız olayım ki, ayrıca soran rahatsız olmaz yorum yapmadığı için
Engin ve derin bilgilerim den istifade etmek istersen ve sormak istediğin şeyler varsa sorup öğrenebilir ve aydınlanabilirsin 🙄🙄
tadi damaginda kalmis sohbetin belli ki ama benim icin kâfi
@KuşĶonmazHayrįýe888 nema problema siz bilirsiniz.
Kesinlikle insanların iç sesini yani düşüncelerini duymak isterdim 😃😂 kadınlar ne ister filmi gibi 😂😂😂
Aynı anda birden fazla yerde bulunabilme 🧞♀️
Ben de ışınlanmak isterdim bir yerden bir yere gitmesi çok zor geliyor
Aklıma geleni görme özelliğim olaydı , merak ettiklerim nerede ne yapıyor görürdüm
Başka insanların kaderlerini değiştirme süper gücü
Beynimin %100'nü kullanabilmeyi isterdim. Tam kapasite. Zihin gücüyle internet ağlarına sızıp, istediğimi yapmayı isterdim. ( Bir bilgisayarla yapıyorum zaten )
Onsanlari manupule edebilmek... bilinç altına rahatlıkla mesaj gonderebilmek
Beyin gücüyle tüm sorunları çözebilecek güç iyi olur
Insanların düşüncelerini görmek ya da okumak isterdim 🙂🙂
Dönüstürme gücüm olsun isterdim.. Kötü olan seyleri iyiye , cirkin olan seyleri güzele..
Kimseye görünmeden yaşamak istiyorum kendi halimde böyle 😂
Düşünceleri okumak yiyip yiyip kilo almamak ve istediğim yere ışınlanmak
Kuş olup arada uçmak isterdim. Böyle zamanlarım olsun isterdim. 😄
Hayvanlarla konuşabilmek isterdim sanırım. Kuzucuklarım benim🥰
Görünmezliği bulup aklını kaçırtmak istediklerim var 😂😂 intikam soğuk tüketilir
Yakın geleceği tahmin edebilmek zihin okuyabilmek isterdim
Ben tüm özel güçleri barındıran bir özel güç isterdim.
Bir sürü gücümün olmasını isterdim ya bir tane tek değil😃
Zihin okumak başta gelirdi ama
Batman gibi zengin ve zeka akıl olarak güçlü olmak isterdim
Herkesin sağlıklı olması ve eşit şartlarda yaşamasını sağlardım.
Tam amfibik olmak isterdim. Sınırsız suyun altında kalmak, uçabilmek, ve karada yürüyebilmek
Tüm hastalıklara şifa bulan bir kahraman olmak isterdim 😊
Yalan söyleyen herkesi ve yalanları ifşa eden gücü ben alabilirim..
Çok büyük kas gücüm olsun isterdim. Mesela 20 adam gücünde gibi. Uçmak zıplamak değil sadece güç.
İnsanların zihinlerinden geçen şeyi okumak görmek isterdm
Süper güç
Bazı insanların kafasını kırıp sonra onlardan işkembe yapıp satmak için hatta bedavaya dağıtmak için
Bitane bizi kesmez istediğim an istediğim şeyi yapmak isterdim 😃
Ne yazık ki buna şu anki teknoloji elverişli değil 😀
Allah'a şirk koşmak gibi olmasın tövbe haşa yeniden birini diriltmek elbette Allah'a mahsus ama bir süper gücüm olsaydı ölen birini diriltmek isterdim.
Yiyip yiyip kilo almamak 😅
İnsanların bana bağımlı olmasını isterdim. Böylece tüm dünyayı ele geçirebilir herkese hükmedebilirdim.
Clark kentin kuzeni olmak isterdim asdfgh🦸♀️🦸♀️
canımın çektiği her kadını yatağa atıp hem kendimi hem onu doyurana kadar sevişme gücüm
Zihinlardekini ama gerektiğinde bılmek isterdim insanlar ikiyüzlü çünkü bazen hayat bunaltıcı
Zihin kontrole sahip olmayı isterdim en cazibi o sanırım
Işınlanmak isterdim heryeri gezmek istiyorum ama yolculuklar beni çok yoruyor
Görünmez olmak isinlanmak sihirli guclerimin olması
Eğer bir özel güce sahip olsaydım Bu özelliğimi dünya barışı üzerinde kullanmak isterdim
Kesinlikle görünmez olmak isterdim sınırsız para sınırsız eğlence sınırsız seyahat
İnsanlardaki hastalık ve kusurları tedavi edebilme süper gücünü isterdim
Işınlanmak çünkü günümüz dünyası çok hızlı ve ben yetişemiyorum
Bir sürü isteğim var ama bu üçü daha baskın görünmezlik, zihin okuma, uçmak 😂
İstemem güç falan sıradan olayım
İnsanların düşüncelerini okuyabilmek
Geçmişe ve geleceğe gidebilme gücü
Yok olma gücü lazım bu ara
çok fena uçardım
Bi abra kadabra ve tüm fitnebazlar iptal.😅
Kes kopyala yapıştır özelliği isterdim
Işınlanabilmeyi isterdim
Bende görünmez olmak isterdim