ՏҽӀɑʍՏ
En son koku unutulur derler..
duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini dırırımm🎶

MayhoŞş 🩶
ՏҽӀɑʍՏ
En son koku unutulur derler..
duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini dırırımm🎶

MayhoŞş 🩶
Sevmeye potansiyeli olmayanlar her şeyi unutur, vefası olmayan nankör olur, hiçbir şeyin kıymetini bilmez, unutmak karşıdakinin karakteriyle alakalı, onlar için ilk diye bir şey yok ki, onlar her şeyi unutur lakin sevginin hakkını verenler hatıraları yaşatır, hatıralarla yaşar , kişiye dair ilk unutulmayacak olan şarkının sözünde geçiyor, ne demiş Nesrin Sipahi ablamız; ''kalbe dolan o ilk bakış unutulmaz''
https://www.youtube.com/embed/pnPWc7fFNugUuu 👌
Sende hissettirdiği kısımların önemine göre değişiyor. Neyiyle seni tavladıysa sesi mesela duruşu mesela zekası mesela gülüşü mesela fiziği mesela tüm bunlardan en çok vurulduğun kısım unutmakta en zorlandığın kısım oluyor. Ama sanırım ilk olarak sözleriyle sana hissettirdiklerini unutuyorsun ilk olarak ruhunu unutuyorsun hani. O kısmı unutmaya başlayınca kopmaya başlıyor ilişki. Ruhunu hatırlamadığım insanı hayatımda tutmuyorum 🤔🤔
Ot gibi ş'aparız sonra ot muyuz nıçççç 😂😂
Hissettirdiklerini unuturuz bence
Ruhu varsa bana hissettiriyor ben de unutmuym ama istersem acımam 3 günde unuturum hatta 5 dakkada beşiktaş 😂😂 hani Cenk Tosunlar sırada bekler 😂
Cevap
50Cevap
Yaşanılan güzel her şey unutulur ve kötü olan ne varsa onlar kalır. Zamanla her şey ama her şey ismi dahi unutulur.
Hayatında yer etmemiş biriyse ismini unutursun da, diğer türlü unutmazsın ya 🙄
Zaman öyle güzel bir kavram ki ismini dahi hatırlamak istemezsen unutursun...
Başarabilene helal olsun ☺️
ՏҽӀɑʍՏ yaşanılan güzel anılar unutulur sonra da her şey unutulur
Selamsss can 🌸
Günaydın ablamm 🌸 🫶 🥳
Günowrrii kuzu 🌸
İlk unutacağım şey sanırım aşkım olur hislerim anılar daha uzun süre kalır aklımda
Yavrum neredesin kimbilir şu an kimlerlesssiiinn oooo 🙆♀️
💃😂
Valla herkesin herşeyi zamanla unutulur , ama ilk önce yapılan iyilikler unutulur ve bu tescillenmis bir döngüdür
Bir yerlerde okumuştum insan 2 seneden az bir sürede unutuyormuş. Demek ki benim hafızam çok iyi ya da zamanınd çok kötü sevmişim. Seneler geçti ama o odadan çıkmış olsun ardından ben gireyim kokusundan bilirim onu. Hangi parfümü kullandığı farketmez. Ten kokusunu hatırlıyorum
Ee sen ten uyumunu yakaladığını kaybetmişsin kardo ya
Ayrılık olunca ilk olarak yapılan iyilikler unutulur kötü anlar hatırlanır. İyilikler demek istiyorum
O zaten çok kötü ya
Bizi unutmak istiyorsan ilk yaptıklarını unutursun. Tabii iyi yönden yaptıkları unutulur ki kötü yandan yaptıkları nefret için kalır. Yoksa iyi yönden yaptıklarını unutmazsan yine o kişi unutamazsın illaki konuşursun dayanamazsın. Ne kadar kötü dersen o kadar çabuk unutursun çünkü.
Her şeyi unutulur yeter ki kendini bitirecek birkaç parça bir şey yapsın sesi de kokusu da görünüşü de her şeyi
Her şeyi bir çırpıda unutamayız
Geçirilen iyi vakit sonra ne iş yapiyordu ya olur. Sonra eski bir sevgilim var adı neydi ya olur falan fıstık.
Senin isim hafizan kuvvetli ama
Evet adım ahmet diyip mehmet olarak takılanlardan haz etmem
Ne itirafı
ilk neyi unutulur bilmiyorum ama bana söylenilenleri unutmam😅
Ben de 😒 hele ki kötü şeyleri
aynen😑
unutmaz ki insan sadece hatirlamaz derinlerde bi yerde hep bi ani kalir
Mesela yani, çok bilmişlik yapma :D bu zaten unutmak söz konusu olduğunda benim de savunduğum eylem, kimse kimseyi unutmaz ama hatırlamaz djdjs
ıı sey bugün cok güzelsiniz hanım efendi ben ufak ufak kactim 😀
Başından savıyorsun he mi
yok korkup kactim 😀
Bugün biraz gergin olabilirim😃
kahve yapayim icelim 😀
Onu bile teklif eden olmadı bugün 😔 çok melankoliğim şu an
hemen yapiyorum yaninada cikolata mutluluk depolayalim 😀
ask filmi izleyip iyce aglayabilirizde bazen dibine kadar yasamakta güzel oluyo 😀
Nasıl da anladı dilimden 🥹 gözlerim doldu şu an
o zaman fimimizin adı aska yolculuk hadi izleyelim 😊 filmden sonra uyu sabah hic biseyin kalmiycak 😊
Ama çalışıyorum 🥹🥹
saat kac orada
ne zaman eve gitceksin
Evdeyim zaten 😃
he o zaman cabuk bitir isini sonra haber ver bana bende senle birlikte izliycem 😀
Kıyamam, aramızdaki saat farkı 2 oldu :D sen beni bekleme, izle.. 22’ye kadar iş başındayım.
yok senle izlemek icin dedim ben yoksa izleyesim yok 😀 baska gun izleriz o zaman biraz daha iyi oldun sanki 😀
İyi olmam için çabalayan biri daha var, nasıl kötü olayım 🙆♀️
biraz hayirsizimdir ama yinede burdayim güzellik bitti mi isler 😊
2 saat daha var 🥹
ay birazda saskinim nemoyu izledin mi sen hic orada ki mavi balik var ya o tam ben iste 😀
Doriii 🐟 bilemmmm mi sjjd
😀
Sana dorijöle diyecem djdj
olur 😀
O bir kişi dedigin kim ama uzatman mi sevgilin mi anne mi bakkal çıragımı tv de gördügü yazar sanatci hakem vs mi nedir yani bilelim de ona göre yorum yapalim
Hepsi için yazmalısın o zaman
Yazarız yazarız işimiz neki zaten
Ben de öyle düşünmüştüm.
Sizin sorulara 00:00 dan sonra gelmek lazim onu anladim sayin düşünen
Alaka?
Anlarsin diye düşünmüştüm
Yok anlamadım, neyse. İyi akşamlar
Çok ormantik gördüm seni 🤓 gözlerim buğulandı sorunu görünce 😋
Aşığım da ondan
👀 Küstüm, bir daha da Davos'a gelmem...
Küstüm diyorum hiç sesi çıkıyor mu bak!! İnsan bir ilgilenir, kalp kırıklığımı hafifletmeye çalışır 😋
? Bana ne ki bundan
Ne var yani birazcık teselli etsen, hemen bana ne ki bundan diyerek ne halin varsa gör mü demek gerekir.. 🌛
bazı insanlar vardır ki unutamazsın. hiç bir şeyini hem de. bazı insanlar vardır ki hiçbir şeyini hatırlamazsın. yaşanmışlıklarla ilgili olarak değişir
Söylediği sözleri unuturum ben iyiyken dünyanın en iyi insanı gibi davranıp kötü olunca çirkefleşenler oluyor o yüzden ben ilk sözleri unuturum daha doğrusu hiç inanmam söylediği sözlere
yüzünü unutuyorum ben ilk siliveriyorum 15.5 saniyede
Ayrılınca son anılar hatırlanır iyi/kötü. Cismini görme isteği unutulur bence. O unutuldumu geriye bir şey kalmıyor hatırlamaya.
Klasik ve alt sınır bilgileri. Ne iş yaptığı, nerede çalıştığı, ailesi ile ilgili bilgiler, vs...
Yaptığı iyilikleri.
İnsanoğlu bir hata da hemen siler görmezden gelir. Çünkü nankördür.
Aşıksa koku unutulmaz.
İlk ona olan faydasını unuturlar.
Ben beni kıranın her şeyini bir anda unuturum. Öyle edebi sözlere de inanmam 😃
Kötü olan anılar daha fazla akılda kalıyor. Kokuyu da beyin en son unutur bu doğru.
Kendi açımdan ses sanırım. Hatta sesi hiç unutmam 40 yıl geçse hatırlarım
İlkini bilmem fakat öyle unutmak kolay olmuyor. Tabii ki gelecekteki eşim, geçmişteki tüm yaşadıklarımı unutursun. Ki kendimi eşime adayayım.
Asla unutmayacağım kokusu olur ilk ne olur bilmem
Koku, bakışlar ve takılar çabuk unutulur🙂
Hayır en son sesi unutulur
Ben kolay unuturum kökten 😂
Yalan 😃
Gerçeklerden bahsedelim :D başak burçlarını avucumun içi gibi bilirim djdjs
Doğru olan budur. Kim ne yapsın şıpsevdiyi.
Sevdiğin de duruyorsa, onda kalırsın.
Haklısın, kalp tek kişilik..
Kötü huyları unutulur, insan beyni iyi olanları saklar kötüyü siler o nedenle x ler next olma peşine düşer.
Ben ses tonunu unuturum.
Nasıl unutuyorsunuz onu ya 😅
Niye?
Gözlerine askla bakılmasi.
Doğru.
koku hafızası hiç gitmez ama fizik görünüm çabuk unutulur
Valla kimse kilişe demesin harbiden ondan kalan gözleri
Önce yüzü unutulur en son sözleri unutulur
Aklıma gelmedi.
Ben herseyini unuturum
Sevgisi unutulur.
Ben hiç bir şeyini unutmadım
eğer kötü ayrılınmışsa iyilikler unutulur
Güzel olan tüm anlar unutulur
Adını bile unuttum
B12 ye göre değişir
Koku sanırım hiç unutulmaz, bence yüzü
Ses tonu gibi geliyo bana
Unutmak isteyen her şeyi unutabilir
Komple herşeyi
Yaptığı iyilikler.
Sesi, yüzü, kokusu, adı
Koku unutulmaz da...
Ben insanları unutmam.
Hepsi aynı anda itina ile unutulur 😅
yaptığı iiyilikler
Yüzü 😂😅
Doğru bence, görsel hafızası iyi olmayan biri hemencecik unutur
Kokusu
İlk kokusu mu unutulur
Ben ilk kokusunu unutup paniğe kapılmıştım ayrıldığımız ilk günlerde.
günlerce uyurken tişörtü ile uyuduğumu bilirim kokusunu unutmamak için
Cidden mi.. çok ilginç :)) kıyamam sana çiçeğim
Sesi olabilir
Yok onu unutmam ben djdjs
Kendisi direk unutulur
Nankörlüğü
Adı 😂😂😂
Yüzü
Yaptığı iyiliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?