Kişilik & Karakter Birinin önce neyini unuturuz? s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sesini derler ama, insan sanki sesini gün geçtikçe daha mı anımsıyor gibi? Güncellemeler1 yıl Bence seven insan unutamaz ya Birinin önce neyini unuturuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl O insanın sende bıraktığı ize bağlı. Gerçekten sevdiğin kişinin hiçbir şeyini unutamaz özellikle de sesini kokusunu 1 4 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Eig Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Teig Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Reig Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Keig Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gülüşü ve sesi unutulmaz. Benzerini duydukça üzülür insan. Ben sözlerini diyorum. Sesi kalır, sözü gider. Gitsin. 1 0 Yorumla
Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ben hatırlıyorum ama sevdiğimden değil, b12 iğnesi aldım bu ay unutmama imkan vermiyo🤣🤣 1 0 Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yorumlara baktım da ben hala aşık olmamışım. Yoksa Aşk diye birsey yok mu? 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Unutulmuyor zorlamayın sadece zamanla zamana karışıyor kim sevdiğini unutmuş djdjd 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sesini unuturum sonra gülüşü sonra bakışları yavaş yavaş da yüzü silinir 1 0 Yorumla
Şeftalimm Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Önce sesini sonra yavas yavaş yüzünü sonra kokusunu 1 1 Yorumla Şeftalimm 1 yıl Her ne kadar sevsende zaman geçtikçe unutuyorsun Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Önce gülüşü sonra bakışı en son da sesi… 1 2 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Çok derinden soyledin Yorumla MrConfused 1 yıl Yaşanmış tecrübe edilmiş unutulmuşluklar.. Yorumla
Dıablojoker Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Akşam ne yedimi bilmiyom ki onun birşeyini hatırlim 😂😂 1 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Sesini yüzünü en sonda kokusunu 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Kokusu çabuk unutulur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O insanın sende bıraktığı ize bağlı. Gerçekten sevdiğin kişinin hiçbir şeyini unutamaz özellikle de sesini kokusunu
Eig
Teig
Reig
Keig
Gülüşü ve sesi unutulmaz. Benzerini duydukça üzülür insan.
Ben sözlerini diyorum. Sesi kalır, sözü gider. Gitsin.
Ben hatırlıyorum ama sevdiğimden değil, b12 iğnesi aldım bu ay unutmama imkan vermiyo🤣🤣
Yorumlara baktım da ben hala aşık olmamışım. Yoksa Aşk diye birsey yok mu?
Unutulmuyor zorlamayın sadece zamanla zamana karışıyor kim sevdiğini unutmuş djdjd
Sesini unuturum sonra gülüşü sonra bakışları yavaş yavaş da yüzü silinir
Önce sesini sonra yavas yavaş yüzünü sonra kokusunu
Her ne kadar sevsende zaman geçtikçe unutuyorsun
Önce gülüşü sonra bakışı en son da sesi…
Çok derinden soyledin
Yaşanmış tecrübe edilmiş unutulmuşluklar..
Akşam ne yedimi bilmiyom ki onun birşeyini hatırlim 😂😂
Sesini yüzünü en sonda kokusunu
Kokusu çabuk unutulur
Kokusunu
Sesini
Kokusunu.