Kişilik & Karakter Son dönemde en çok ihtiyaç duyduğun ne var? Kaotikkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kafa tatili. En acilinden desem mümkün olabilir mi acaba.. Son dönemde en çok ihtiyaç duyduğun ne var? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Huzura biraz uzak kalmak istiyorum herkesden seviyorum sevmiyorum mesele değil insan olan herkesden çünkü bunaldım istemiyorum sevdiğim insanları bile göresim yok içimde tatlı bir duygu kalmadı. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hiç bir şey 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kafa tatili desek kopya çekmiş olmam demi :D 1 3 Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Yoo alıntı yapmak serbest 🫡 Yorumla Tempæst 1 yıl Teşekkürs🥂 Yorumla Kaotikkedi 1 yıl 🧚🏼♀️ Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kaosa, kargaşaya ve paniğe. Her şey çok sıkıcı ve durgun dkdkdkfj 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Biraz huzur ve hayatıma biraz renk. Monotonlaştı şu sıra her şey 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Geçen ay geldim. 3-4 ay sonra bir daha nasipse..🙏 1 1 Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Mükemmel Yorumla
minnaktıpçı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Zamana ve motivasyona ihtiyacım var. 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle kafa tatili 1 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. hadi bi dubai cikarmasi yapalim 1 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Sınırsız uyku 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. var birkaç şey 1 0 Yorumla