Kişilik & Karakter Son zamanlarda en çok neye ihtiyacınız var? Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Uzunca bir süre hiç bir şey yapmadan keyfime göre takılmak istiyorum Son zamanlarda en çok neye ihtiyacınız var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sevilmek sadece.. biraz da huzur.. 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Son zamanlarda en çok tatile ihtiyacım var… İş iş iş.. görmek istemiyorum artık.. 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Açıklığa, kararlı olmaya. Birde uzunca bir seyahat günlerine 🛥️ 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Biraz sessizliğe.. 1 0 Yorumla
WonderfulWomen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Uzunca bir tatile. Saunaya falan 🤣 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yatmaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevilmek sadece.. biraz da huzur..
Son zamanlarda en çok tatile ihtiyacım var… İş iş iş.. görmek istemiyorum artık..
Açıklığa, kararlı olmaya. Birde uzunca bir seyahat günlerine 🛥️
Biraz sessizliğe..
Azcik dinlenme olabilir
Uzunca bir tatile. Saunaya falan 🤣
Tatile
Uzun bir tatile
Huzur
Yatmaya
Sarılmaya olur mu?