Merhaba KScanlar nasılsınız? Atıyorum birisiyle tanıştın ortak nokta Olması bir sonraki sohbette ortamda Fransız kalmamak adına jest olsun diye ilgili olmadığın alanla veya
önerilerle dolu sohbet ortamında tavsiyeler geçer kesin izlemeli, kesin okumalısın! gibi şeyler çıkar; hı hı der misali izlerim okurum dersin ama içinden asla gelmez böyle bir şey yapmak.
Böyle anlar veya kişiler için İlgilenmediğin alanla sevgiline, veya başkalarına jest olsun diye ilgili olursan % kaç bilgili olursun ve bu bana yeter dersin?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
İlgilenmediğin alanla sevgiline, veya başkalarına jest olsun diye ilgili olursan % kaç bilgili olursun ve bu bana yeter dersin?
Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
Ortak nokta yoksa o iş yürümez. Ne kadar senin için ilgileniyormuş çabasına da girse neticede sevmediği bir şey ile senin için uğraşması anlamsız. Hiçbir zaman tutkusu olmayacaktır.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İlgilenmediğin alanla sevgiline, veya başkalarına jest olsun diye ilgili olursan % kaç bilgili olursun ve bu bana yeter dersin?