Sevgilimin/eşimin kadın arkadaşları olmasına hangi çağda yaşarsak yaşayayım katlanamam.. Bu konuda medeniyet bende sıfır.. Bu konuda korkunç hassasım.. Sevgilimin/eşimin benden başka kadın arkadaşı olamaz.. Olursa da ben olmam..
Ben medeniyim. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil tabi. Eşim beni tercih ettiyse bunu yaptığı için cezalandırmak, sınırlandırmak istemem. Tabi ki istediği zaman benimle, arada kafa dağıtmak istediğinde yalnız ya da arkadaşları ile dilediği şekilde takılabilir, istediği saat eve gelebilir. Erkek de olsa kıskanmam. Zaten beni seçmiş, yoksa gider onunla evlenirdi.
Bana ait olan hiçbir şey paylaşmam (maddiyat değil). Bana ait olanlar sadece benimdir ve benim sözümü dinlemek zorundadırlar. Kadınımı, kızkardeşimi, kız arkadaşlarımı akşam sokağa yalnız çıkartmam. Hanzonun köylünün gericinin tekiyim saygılar.
Artık devir değişti erkek sadık olsun kadın çapkın olsun zaten. Ama kadın eve getirsin birlikte olacağını hem dışarıda adı çıkmasın hem de kocası da ilişkiye katılsın ki aile bağı bozulmasın