Yalnızca aşk acısı olarak algılamayalımm, ihanet, kayıp ya da hayat zorluklarından dolayı da olabilir 🤭

Yalnızca aşk acısı olarak algılamayalımm, ihanet, kayıp ya da hayat zorluklarından dolayı da olabilir 🤭
Burada son 2 yılda yaşadığımı hiçbir yerde yaşamadım emin ol. Bir arkadaş tanıdım. Çok güvendim yani anlatılmaz derecede. Her şeyimi söyledim o da bana bazı şeyler söyledi. Onun hakkında konuşanları da ona söyledim ama dedim aramızda kalsın dedim aramızda kalmadı direkt gidip söyledi saniyesinde. Bahanesi de çok sinirlenmiş tutamamış kendini. Aynı şeyi iki defa yaptı. Sonrası daha şeyler oldu anlatmaya değmez ama. Sonuçta işte ben o kazığı hatta kazıkları yediğimde kaldım. Onun yüzünden başkalarıyla ben kötü oldum. O gitti onlardan birisiyle de arkadaş oldu. İşte insanlar böyle yüzsüz mü diyeyim iki yüzlü mü diyeyim. Allah yolunu açık etsin mekanı da cennet etsin.
İnsanları geç tanıyorsun işte
Evet, oldu. Bazen insan en yakınından ya da en güvendiği kişiden gelen bir sözle, bir hareketle, tarifsiz bir acı hissediyor. Kalbine saplanan bir kazık gibi... Hani hiç beklemezsin ya, tam da orada savunmasızsındır. İnsanın içine bir boşluk çöker, nefes almak bile ağır gelir. Ama sonra fark ettim ki bu acılar, insanın kendini yeniden bulması için birer fırsat. O anlarda güçsüz hissediyorum, ama zamanla ayağa kalkıp daha da güçlü biri oluyorum. Özetle, evet hissettim, ama o kazığın aslında bana bir şeyler öğretmeye geldiğini de gördüm.
Cevap
29Cevap
Böğürüme öküz oturmuş gibi oluyor benim djdjs
Kalkmıyor da hayvan ahdah
evet çok oldu maalesef.
Kendimi bir vampir hikayesinde hissettim şu an 😄
Olmuştur mutlaka.
Evet hem de uzun zamandır ve bi çok kere ama son 3 seneden beri daha çok nedense, yaşadığım olaylar ve düşüncelerim ve fikirlerim bu yöndeydi, kendime bazı yönlerden çok kızıyordum, ama bundan sonra umarım olmaz.
Anasını satayım kalbim kirpiye döndü 44 yıllık hayatımda hangi birine soveyim 🤦neyse yinede halimize şükür
Kalbimde bir şey hissetmiyorum artık zknzkz arada bi göğüs kafesim tarafından sıkılıyor gibi oluyor onu hissediyorum tek zksmmsks
Öyle evet dknxkzkx
Evet dün mesela öyle bir kazık saplantı ki 5,10 tahta kazıktı
Böğrüme öküz oturduğunu hissettim desem olur mu Kübiş 😄
😄
O kedicik senin mi
Olmazmı hiç sonra o kazığı alıp saplayana montaladım 🤣🤣
Ay bu sahne... İhanet yaşadığımda hissetmiştim
Evet kalbime kazık saplandığı durumlar oluyor, Sezen Aksu'nun dediği geliyor aklıma "çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak"
Evet oldu. Bende garip bir şekilde bu fiziksel de yaşamışım gibi 1-2 dakikalık nefes almakta zorlandığım ve başımın dönmesine de neden oldu.
Basımdan asagı kaynar sular dokulmus gibi hissettigim olmustu daha otesi olamaz
Onu da yaşadık 🥲
Dunyanın en kotu hissidir 😂
Öyle cidden 😅
O kadar çok oldu ki bana yardımcı olan her zaman yanımda olan kuzenim gitti, arkadaşlarımın yaptığı o iğrenç şeyler 3 gülsek beş ağlattılar
Yok bende zaten kalp rahatsızlığı olduğu için düzenli olarak kalbime kazık girme acısını yaşıyorum rutinim oldu artık
Çok severek ayrılmak
Ve sevdiğinin nişanını düğününü görmek çok zormuş
Kalbimde hiç sönmeyecek bir ateş yanıyor hep
Bir zamanlar oldu ve geride kaldı.
Ben kendi yolumu seçtim
Olmaz mı elbette oldu. Ama yüce Allah daha büyüğünü onun sırtından sapladı.
Oldu ama zamanla geçti iyileşti diyemem ama hissizleştirdi
evet oldu
Evet oldu olmaz mı çoğu kez
Nankörlük gördüğümde bu oluyor😄
hiç bir zaman doğru kişiyi bulamayacağımı anladığımda olmuştu. bu coğrafyada zor belki, beli bu dünyada da zor. ama deneyeceğim.
olmaz mi askim olmaz mii
amiin
Coookkk kereler artık acı istemiyorum o yüzden insan yok artık hayatimda
Çok oldu evet...
Evet eski arkadaş onu yaptı
evet çok oldu maalesef
Her zaman saplandı ama artık hissetmiyorum
Oldu üstesindende geldim.
Kalbime değil sırtıma 🤣
evet. bir çok konuda.
Max 2 yıl sonrası tuzla buz.
İhanet ve kaygıdan oldu.
Evet
Hiçbir şey umurumda olmadığı için olmuyor
Kaç cm o kazık 🤣
Epey cok oldu
Evet oldu
Evet oldu maalesef
Olmadı umarım da olmaz
Oldu maalesef çok sevdiğim iki insanı kaybettim.
evet oldu
Zaman zaman oluyor.
Olmadı
Oldu… 🙄😢
Oldu..
oldu
Tabi ki
Oldu evet..
Çok olmuştur
Sezdim zaten evet
Aldatildigimda birde kabul edilmedigimde
Olmadı