Ev arkadaşımın yaptığı yedirememezlik?

Üniversiteye eve çıkmak için sosyal medya üzerinden bir kızla tanıştım biz eve yerleşmeden 1-1.5 hafta önce bir çocukla konuşmaya başladı ve bizim şehire gittiğimiz zaman bize yardımcı olacağını söyledi bu arada kızı eve çıktığımız ilk gün gördüm
Kızı gördüğüm ilk gün konuştuğu çocukta bizi almaya geldiği için onuda ilk defa gördüm yani ikisinide aynı anda tanıdım ve bizim eve yerleşme sürecimizde ki 1 hafta içerisinde aynı zamanda bizi güzelce gezdirdiler bu süreç içerisinde kızın çocuğun arkasından demediği kalmadı ne kadar ona uygun olmadığı cart curt ve uygunsuz bir dürü kelime, cümle kullandı ama bu süreç içerisinde tabikide çocuğu kullanmaya devam etti
Onlar dışarı çıkarken ben gelmeyeyim kanka siz biraz vakit geçirin dediğimde bana katlanamıyorum çok canım sende gel diyordu bundan dolayı realda görüştükleri bütün süreci gözlemleyebildim ve aralarında hiçbir şekilde gerek bir çekim gerekte herhangi bir flörtsel yaklaşım görmedim kız zaten istemiyorum diyip kullanıyordu
Yaklaşık 1 hafta sanal 1 haftada realdan devam ettirdiği kısa dönemlik flörtlük bitti ve bende birdaha çocukla denk gelmedim
Bir süre sonra dışarıda ben çocukla denk geldim ve bir şekilde bizim kontağımız arttı ve bu durumdan içten içe kötü hissettiğim için bu durumu ev arkadaşıma biz denk geldik ara sıra iletişimdeyiz dediğimde (bunun konusu 3 kez döndü) beni ilgilendirmiyor ne yaparsan yap (her anlamda) dedi ve bende bu durumun onu rahatsız etmediğini düşünürekten kontağımı kesmedim
Açıkçası ben çocukla çok güzel vakit geçiriyordum ve biz bi problem yaşamıyorduk ara sıra görüşüyor ve kaliteli vakit geçiriyorduk bir gün ben çocukla dışarıdayken beni kız aradı ve kiminle olduğumu sordu bende söyledim. Telefon kapandıktan 10 dk sonra beni konuşmaya çağırdı ve konuşmada onun çocukla 2 ay konuştuklarını çok büyük aşk yaşadıklarını ve benim yaptığımın çok ayıp olup düşmanına bile yapmacağını, mesaj silme huyu olmasa mesajları bile gösterebileceğini onu şimdi çağırsa geleceğini söyledi ( daha önce çocuk yanımdayken çocuğu aradı ve 3 haftadır kontakları olmamasına rağmen kendini bir yerden aldırmaya çalıştı ve çocuk gitmedi bu durumuda bana söylemedi üstüne bana böyle bir konuşma yaptı).
Bu durumda ben üstüne bir şey eklemedim ve anlamaya çalıştım ama durum bana saçma geliyordu bende gidip çocuğun telefonundan mesajları kontrol ettim ve hiçte kızın anlattığı gibi mesajlar yoktu aksine tarihsel olarak 2 hafta konuştuklarını kızın çocuğa yazdığı falan ortaya çıktı.
Ve bu kızla çocuk kontağı kestikten sonraki olan sürede yaklaşık 4-5 tane flört yaptı ve eve çocuk attı
Bu durumda ikisinide aynı gün tanıdığım ve kendi aklıma güvenerek bana çocuk daha fazla güven verdi ve ben hala çocukla görüşmeye devam ediyorum.
Bu durumun üstünden yaklaşık 1 ay falan geçti ve kızın hala haberi yok bence tahmin ediyordur ama kanıtı olmadığı için bana soramıyor.
Bu durumu en mantıklı şekilde nasıl açıklayabilirim ve yanlış olduğumu düşündüğünüz bir konu var mı?
Ev arkadaşımın yaptığı yedirememezlik?