Arkadaşlar ben dün kalacak yurt ararken, kendimi evde buldum.Ev sahibi 2 kişi bulmuş, 1 kişi daha bulmaya çalışıyormuş.O bir kişi de ben oldum.diğer iki kız arkadaşmış ve 1.sınıflar.Benimse 3. yılım ve onları tanımıyorum.Ev 3+1.Fiyatı da çok uygun geldi.Ev sahibi buzdolabı ve çamaşır makinesi, 3 tane bez gardrop ( link da alacakmış.Yani aynı odayı ve aynı dolabı paylaşma derdim olmayacak.Yemekte de ortak olmak istemiyorum.Bir de elektrik süpürgesi götüreceğim, evde 2 tane var.O kızlara da ütü almalarını söyleyeceğim.Yani süpürge benden, ütü onlardan.20 TL'ye de ütü var zaten.3 yıl kullanacaklar sonuçta.Sigara kullanıyorlarsa da balkonda ya da kendi odalarında içmelerini söyleyeceğim.Sizce ben bunları da söyledikten sonra ne gibi sorunlar çıkabilir? Sorun çıkar mı? Deneyimli olanlardan cevap bekliyorum.Teşekkür ederim..
Cevabın nedir?
+1 yıl3 sene evde kaldım 3 kez ev arkadaşı değiştirdim. O yüzden yazdıklarımı iyi oku. Tanımadığın bir insanla eve çıkmak her ikinizin de bazı konularda birbirinizden utanmasını sağlar. Bu yüzden sen rahatsız oldun diye sigara içmeyebilir evde. Fakat samimiyet kurduktan sonra başına dert olabilecek olayları şimdiden yazıyorum :
1) Bulaşık Problemi: Eğer bulaşığı belli bir programa oturtmadıysanız büyük bir sorun oluşur. Herkesin bir bulaşık yıkama günü olmalı. Ve bulaşık günlerine sadık olmalısın. Sıra sendeyse kesinlikle savma bulaşık biriktirme. Çünkü öyle yaparsan o da sigara konusundaki yasağını delerken bunu koz olarak kullanacaktır.
2) Arkadaş Seçimi: Bu arkadaşlarının parasal konuları dert edip etmediğini araştır. Çünkü parasal konuları dert ediyorlarsa getirdiğin eşyaların az olduğu konusunda sana laf edebilirler. Şahsen ben bu tür insanları hiç sevmem. Ama öyle insanlar değilse anlaşacağından eminim
3)Dağınıklık: Bu konuda konuyla ilgili kişiyle eve çıkmadan önce hiçbirşey bilemezsin. Çünkü dağınık olan biri sana bunu tanıştığında söylemez. (Söyleyen çok nadirdir.) Bu konu aranızda tartışma yaratabilir. Eğer sen dağınıksan toplanmaya çalış. Onlar dağınıksa bunu ilk hatasında söyle yoksa sonrasında olay büyüyebilir. Ve bunu suçlama diliyle değil uygun ve güzel bir dille söyle. Ve asla alttan alma. Yoksa sonrasında iş büyür.26 Yorumla- +1 yıl
Ama ben yemekte ortak olmak istemiyorum zaten.Mesela onlar gidip kek yapsa asla yemem.Çünkü sevmiyorum öyle şeyler.Ee onların yağlı bulaşığını sıra bende olsa bile neden yıkayayım ki? Sence yemekte ortak olmasam herkes kendi bulaşığını yıkar mı? Yani öyle bir sorun ortadan kalkar mı dersin? Ev zaten eşyalı.Onun dışında kendi kullanacağım tabak vb. götüreceğim.Herkes kendine göre getirirse sorun olmaz herhalde.Umarım öyle birileri değillerdir.Hem de maddi olarak benim de sıkıntım yok.
- +1 yıl
Onların sıkıntısı varsa da yüzlerine vurmam.Ben kendi dağıttığımı toplarım, odamı toplarım.Ama dağınıklık benim için sorun değil, biliyor musun? Mesela mutfak dolabının içini dağıtsalar, o tabağın biri orda, biri burda olsa umurumda olmaz, dert etmem.Kendim de dağıtmam.Yani onlar dağınıksa, benim umurumda değil.Onlar düzenliyse zaten ben de düzenliyim.Odaları da umurumda olmaz.İsterse yatağını hiç toplamasın.Eve görücü mü getireceğim :P :D
- +1 yıl
Dağınıklık senin için sorun değil. İnşallah onlar için de sorun olmaz. Fakat onlar için sorun teşkil ederse o daha kötü. O zaman sana cephe alırlar. Dikkat et. Taşındığında bu sıkıntılara karşılaşırsan ve nasıl davranacağını bilmiyorsan bana mesaj atabilirisin :) Ama sen tanımadığın bir kişiyle çıktığın için aranızda biraz utangaçlık olur her zaman o yüzden tartışma çıkması biraz daha az olasılıklı.
- +1 yıl
Ama ben zaten düzenliyim.Onlar dağınık olursa da umurumda olmaz.Yani her iki durumda da benim için sorun çıkmayacak.Dağınıklık görünce rahatsız olmam..İçime su serpiyorsun resmen :))
- +1 yıl
İçine su serptiğime sevindim. Zamana bırakmak lazım. Ne olacağı belli olmaz insanların davranışını önceden kestiremezsin. İyi çıkmasını umacaksın. Benimkiler tahmin ve öneri fazla takma. İyi olur senin için inşallah ;)
- +1 yıl
Olumlu dileklerin için sağ ol :)
En İyi Cevaplar
Göreceli bir durum 2 yıl arkadaş oldugun insanla çıkarsın dışarda çok iyisindir ama aynı evde anlaşamazsın , hiç tanımadığın insanlarla belki çok iyi anlaşırsın.
Yemekte ortak olmazsan o evin bereketi olmaz :) digerlerini istemen veya karşılaman gayet doğal şeyler . Ama yemek olayı çok sıkıntılı bir durum :)16 Yorumla- +1 yıl
Ama yemeği falan bazen dışarıda yiyorum.Hem de yağsız ve tuzsuz yemek yapacaksak tamam.Ben kızartma yemem, yağlı yemem, salam vb., kola nefret ederim.Onlar büyük ihtimal bunlardan almak isteyecekler.Ben de yemeyeceğim şeylere doğal olarak para vermek istemem..
- +1 yıl
Eve arkadaş getirmeyi ev sahibi yasakladı :D O da olmayacak :D Zaten erkek arkadaşımı getirmem, çünkü onlar evde şortla gezmek istiyor belki, rahatsız etme hakkım yok.Aynı şekilde onların erkek arkadaşları da gelmesin.Çünkü ben rahatsız olurum.Sıkı fıkı olmak demek, yemekte ortak olmak demek değildir bence.Yine arkadaş oluruz, ama film izlerken cipslerini kendilerine saklasınlar ;)
- +1 yıl
Ya bunlar daha çömez, o taraflarda bezleri olduğunu sanmıyorum :D
+1 yılbence en iyisi en başta herkesin rahatsız olduğu veya istemediği şeyleri konuşmak. faturalar, harcamalar, yemek vs. gibi şeyleri de konuşun. aklına gelen şeyleri not alırsın, oturup konuşursunuz. onlar da istediklerini, istemediklerini paylaşır. evin kurallarını baştan belirlersiniz.
yoksa zamanla herkes birbirine gıcık olmaya başlar, bir süre sonra da kavga çıkar kesin :)
en güzeli her şeyi en başta konuşmak :)25 Yorumla- +1 yıl
Ama bir cevapta da baştan bu tür şeyler konuşursam dışlanabileceğimi söylediler :/
- +1 yıl
kalkıp onlara ders verir, akıl verir gibi yapmazsın, herkes demokratik şekilde oturur konuşur. valla her işte her ayrıntıyı başta konuşmak gerek. ortak yaşam çok zor. bir de ev kuralları bunlar diye onlara dayatmazsın, hep beraber kuralları belirleyelim dersin, onlar da düşüncelerini söyler. mesela bulaşıkları kim yıkayacak veya mutfakta kirli bırakılacak mı? ya da tuvaleti kim temizleyecek? böyle basit şeyler sonradan ciddi sorunlara dönüşebilir.
- +1 yıl
Haklısın.Ben onlarla tanıştığım zaman hep beraber bu tür konuları konuşmamız gerektiğini söylemeliyim.O zaman oturur, hep beraber konuşuruz.Belki de tam bana uygun insanlar, denemeden bilemem ki.. Ama en çok yemek konusunda sorun çıkartmalarından korkuyorum.Ben yemekte ortak olmak istemiyorum, umarım buna saygı gösterirler..
- +1 yıl
bişeyleri dikte etmeden, karşılıklı anlaşarak konuşunca sorun çıkmaz. aksine başta konuşmayıp her gün bişeyler söylemeye başlarsan çok itici olursun. ilk başta belki garipserler ama onlara da mantıklı gelir. düşünsene her gün canını sıkan bir şeyi söylediğini. git bunun burdan kaldır, burda sigara içme, banyoyu pis bırakmışsın vs. işte asıl o zaman cadı bu kız derler :) konuşmak her zaman iyidir, gerilimi azaltır :)
- +1 yıl
Haklısın.. :)
- Ev & Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılya sor istersen ütü var mıben süpürge getiricem isterseniz sizde ütü alınde ama kural gibi deme bunu fikir alışveriişi gibi düşün. birde yemek ayrı olsun şu şöyle olsun vs kural koyma bence tam tersi birlikte olmak istersin belki veya zamanla halledilir bunlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
Ev & Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Valla aynı bu dediklerini dersen kesin çıkar bence...
Erkek olsa problem olmaz diyeceğim ama söz konusu kız olunca bırak yabancıyı sınıf arkadaşıyla eve çıkan bile bir süre sonra kanlı bıçaklı olabiliyor.
Dikkat et onlar iki arkadaşmış ezmeye kalkmasınlar seni...113 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ya, bakalım neler olacak :/
- +1 yıl
Haklısın.Onlardan yaşça da büyüğüm.Ezebileceklerini sanmıyorum pek.Bir de bunda dış görünüş önemli sanki.Yani mesela daha bakımlı olan kızlar, kendilerini üstün görüyorlar.Ya da bizden daha bakımlı bir kız görünce, kendimizi ondan düşük görmeye başlıyoruz..Yani aslında kızlar makyaj yaparak, formunu koruyarak birbirleriyle yarışıyorlar :)
- +1 yıl
Evet, denemeden bilemem.Umarım çok iyi anlaşırız.Bir ara yurtta 4 kişilik odada kalıyordum.Oradaki kızlar beni hiç çekemiyorlardı.Aynı şeyin yaşanmasından korkuyorum sadece..
- +1 yıl
1 ay kalabildim.Sonra ayrıldım.Başından beri bana karşı tavırlıydılar.2'si arkadaştı çocukluktan, 1'i de çok ikiyüzlüydü.Bana karşı onları, onlara karşı beni yeriyordu.O o yüzden onlarla iyi arkadaş olabildi.Ben dışlandım.Ama sonradan okulda falan fark ettim, çocukluk arkadaşı olanların arası bozuldu.Oh, iyi olmuş.Benim gibi masumun ahını alırlarsa böyle olur.Sonra o çocuklu arkadaşı olan kızlardan biri geldi, benim yeni yurtta başka bir kızla kalmaya başladı.
- +1 yıl
Aksi gibi odası da benim odamın karşısındaydı.Bana karşı tavırlanmaya da devam etti.Ben bayramda, herkes evine gidince de yurttaydım.O da bayramın son günü geldi.Benim lambam yanıyordu, bağıra bağıra "bu lamda da hep yanıyor hep" dedi.Düşün yani, orada bile bana çektirmeye çalıştı.Ama umurumda olmadı.Odamın kapısını kilitlerim, otururum.Kimseyi takmam.Kızın da bacak kadar boyu var, incecik bir şey.Bir vurumluk canı var yani.Yine de sorun çıkarmadım, sabrettim.
- +1 yıl
Belki de öyle düşünerek içimi rahatlatmışımdır :D
- +1 yıl
:D :D :D İyice sinir bozucu :D
+1 yıltanımadığın insanlarla çıkma. her türlü sorun çıkar. eve erkek atarlar eve kız atalar eve birbirlerini atarlar kafayı yersin. al bak benim oda arkadaşlarımın haline. link bence yapma.
14 Yorumla- +1 yıl
Ya bu soru kaç kere karşıma çıkacak.Her bağlantıda bu soru çıkıyor :P :D Eve ne atarlarsa atsınlar ben karışmam.Ama mesela arkadaşlarının sınav haftası evde kalmasını istemem.Çünkü daha fazla su ve elektrik faturası gelir.Ama kalan arkadaşları 5'er lira verirse umurumda olmaz.Aslında ev kumbarası diye bir şey olacak.Gelen arkadaşlar eğer 1-2 hafta kalacaksa 5'er tl atacaklar kumbaraya.Biz de fatura gelince tartışmayacağız.İyi fikir buldum :) Bana gelince benim zaten eve getirecek arkadaşım yok..
- +1 yıl
siz kavga edeceksiniz göreceksin D:ADSA
- +1 yıl
Ağzını hayra aç :D
- +1 yıl
hislerim kuvvetlidir beni hatırlarsın :D
Bu kızlar ne acayip mahluklar ya... Hemen eksilemeyin bir durun, anlayın dinleyin. TaşPrensesin yukarıdaki anlttı manzara ile hayat mı geçer:) o yüzden kızlar aynı evde uzun süre yaşayamazlar. kılın tüyün hesabını yapıyorsunuz. Burada tek sorun var o da sigara meselesidir. Bu mesele balkon olayı ile çözülürse başka da mesele yok Yok dolamış, yok ütüymüş, 3 kuruşmuş, 5 kuruşmuş... o yüzden aynı evde bir kız grubu 1 yıldan fazla yaşamaz. Ayrılırken de saçsaça baş başa... Bu kadar s.dik yarıştıracak bir durum yok. Onların sana hakkı geçer; senin onlara hakkın geçer sonuçta aynı evdesiniz. Helalleşirsiniz olur biter. Eğer ince ince hesap yapacaksanız zaten aynı evde yaşamayın mk. hayatı kendinize çekilmez etmeyin. 3le 5le kims zengin olmaz, kme fakir olmaz. Aslolan baki dostluktur...
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce kızlarla tanışsaymışsın keşke ama evin 3+1 olsa çok iyi.En azından aynı odayı paylaşmayacaksınız.Banyo-duş konusunda sorun çıkabilir ya da bulaşıklar konusunda...
13 Yorumla- +1 yıl
Banyo konusunda ben kimseye karışmam ama bulaşık konusunda herkes kendi kirlettiğini yıkasa iyi olur..Banyo konusunda onların da bana karışmaması lazım tabi.Her gün spor yapıyorum ve duş alıyorum.Yurtta kalırken bir ara 4 kişilik odadaydım.Kızlar benim cilt bakım maskelerime bile laf ettiler :D Onlara neyse?! Umarım bu tür sorunlarla karşılaşmam..
- +1 yıl
Ben de öyle yapıyorum zaten.Kişisel eşyalarım hep odamda duracak..
ve evede kimseyi çağırmıcaksınız anladığım kadarıyla. tek odalı apartlara çıkmanı henüz okul başlamadan tavsiye ederim yoksa bu gidişle dönemin ortasında kendine kalacak yer aramaya başlıcaksın
113 Yorumla- +1 yıl
Bulamadığım için eve çıktım zaten.Bence ben çok şey istemiyorum..
- +1 yıl
Deneyimliysen ne gibi sorunlar çıkabileceğini anlatırsan sevinirim..
- +1 yıl
Tanımadığın insanlarla eve çıkıyosun temzilermi dağınıklar mı daha sigara kullanıp kullanmadıklarını bile bilmiyosun. Ve onlarla tanışmak yerine herkes kendi mıntıkasına diyosun. Gruplaşma olabilir ki zaten onlar arkadaş birbirlerini korurlar her türlü 3. şahıs olursun. Ayrı yemek yapmak ayrı bulaşıktan bahsediyosun öğrenciliktir yemek yapamayan biri illaki senin yemeğinden alıp yiyebilir bundan rahatsızlık duyabilirsin. Erkek arkadaş olur eve gidip gelir bu hoşuna gitmeyebilir.
- +1 yıl
Benim yaptığım yemekten yese ben bunu sorun etmem ki.Ben zaten çok nadir yemek yaparım.Genelde dışarıda ve okulun yemekhanesinde yiyorum.O yüzden zaten yemekte ortak olmak istemiyorum.Mesela beraber alışverişe gideceğiz, sonra ben dışarıda yiyeceğim, yani neden ekstra para harcayayım ki? Bence bu konuda haklıyım.Onlara anlattığımda da anlayışla karşılayacaklarını umuyorum.Bulaşık konusunda da herkes kendi kirlettiğini yıkasın diyorum.Ya da onlar sırayla yıkamak isterse ben ona da uyarım..
- +1 yıl
Genelde merkezde kurslara falan katıldığım için dışarıda olacağım, o zaman başkasının bulaşığını yıkamayı tabi ki istemem ama.Eve arkadaş getirmeyi de ev sahibi istemiyor ama bu kurala uyulacağını sanmıyorum.O konuda da beni rahatsız etmezlerse ben zaten sorun çıkarmam.Ama sigarayı balkonda içmezlerse sorun çıkar.Umarım sigara kullanmıyorlardır.. :/
- +1 yıl
Valla ben sigara kullanan biri olarak soğuk havalarda balkona çıkıp asla sigara içmem. Umarım arkadaşların sigara kullanmıyodur ya da dediğin gibi balkonda içiyolardır. Bu olaya biraz daha rahat bakmayı dene çok kuralcı yaklaşma onları tanımaya çalış. bak 2 senen kalmış iyi geçin ve okulu sorunsuz bitir derim. Ev konusunda çok büyük problemler yaşadım umarım sen yaşamazsın kolay gelsin başarılar
- +1 yıl
Haklısın, bunun bir de soğuk havası var ama o zaman da en azından kendi odasında içebilir.Yani mutfakta, tuvalette, salonda, banyoda sigara içilmesini istemem.Uyarırım.Tamam balkona çıkmayabilir soğukta, onu anlarım.ama onun da beni anlaması gerekiyor..İyi dileklerin için sağ ol..
- +1 yıl
Peki sigara içen birini ortak alanlarda içmemesi için nasıl uyarabilirim? Neler diyebilirim? Bu konuda yardımcı olur musun?
- +1 yıl
eğer gıcık birileri varsa karşında konuşsanız bile gıcıklığına içme ihtimalleri var. Ufak bir yalan söyleyebilirsin rahatsız oluyorum sigara dumanından astımım var falan gibi. Haa yalan söyleyemem diyosan karşılıklı anlaşmalar yapabilirsin ki mutlaka senin hoşlanıp onların hoşlanmayacağı şeyler çıkacaktır.
- +1 yıl
Hayır, benim demek istediğim şuydu; "Balkonda sigara iç!" , "Lütfen mutfakta sigara içme." gibi şeyler söylesem olur mu? Yani nasıl cümleler kurarak bunu söylemeliyim?
- +1 yıl
Anladım.Önerin için teşekkür ederim.Ben hep tek yaşadığım için cidden insanlarla iletişim kurmayı falan da bilmiyorum.Umarım sigara içmiyorlardır.Zaten 1.sınıf oldukları için içmezler diye tahmin ediyorum ama özentilik yapıp başlayabilirler..
+1 yılsorun çıkacağını sanmıyorum. herkesin kafası uyuşmak zorunda değil zaten elbette senin onlardan bu tarz isteklerin onlarında senden istekleri olacaktır. seninkiler çok makul. anlayış göstereceklerdir. sende onların makul olan isteklerine anlayış gösterirsen sorun falan olmaz.
10 Yorumla
+1 yılkızlar hayat kadının çıkara alırlar seni götürürler.bide kaynaşınca tanışınca söyle.lez çıkarlarsa ikisi toplanıp tecavüz eder dikkat et :D
23 Yorumla- +1 yıl
Etsin, fantezi yaşamış olurum :D :D Böyle bir film mi var acaba.Bir kaç cevapta daha böyle şeyler yazıyor .D Böyle şeyler yaşamak moda mı anlamadım :D :D
- +1 yıl
hemen hemen her dizide var bu.ev arkadaşlarındajki iki kız yakın ve otoban diğer kız kuralcı.kızları götürmeye gelen adam yanlış kişiyi götürüyor.lezbiyan tecavüzünede gelirsek;aman dikkat!kızlara cinsel eğilimlerinin sor.yoka grup ^tecavüzü^
- +1 yıl
Çok klişe senaryoymuş, her filme yazıp izleyiciyi uyutuyorlar :D
Kızlardan biri hayat kadını olabilir filmlerde hep öyle olur.
Pezevek eve gelir seni götürmeye çalışır.11 Yorumla- +1 yıl
Olumlu düşünsek olmaz mı :D
Nedne kasıyorsun kendini . Arkadaş ol onlarla samimi ol bunları baştan söyleme. Arkadaş olduktan sonra bir süre geçince senin huylarını anlayıp yapmayacakları şeyleri bilirler. Böyle kural koyar gibi yapmayın en iyisi.
30 Yorumla
+1 yılKanka olsana kızlarla ülke gibi kendi sınırlarını çizmişin :d
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama benim kendi sınırlarım var.O sınırların dışında tabi ki arkadaş olmaya çalışacağım.Onlar da benim kişiselliğime saygı duymalılar.2 yıl tek kişilik odada kaldım yurtta.Ben böyle alıştım.Öyle bir insanım.Öyle olmasam yurtta 4 kişilik odada falan kalırdım..
- +1 yıl
bence sınır çizmek iyidir. Laubali oldukça senin kırmızı çizgilerini zorlarlar
- +1 yıl
Aynen ya.İçime buz serptin :D .D
+1 yılbence önce kızlarla kaynaş ondan sonra böyle kurallar koyun hep birlikte eğer baştan bunları dersen dışlanabilirsin
10 Yorumla
+1 yılbence yurt iyiy ya evde bide 2 kız zor olur. 2 kişi bir olur üçüncü hep dışarda kalır. kız evlerinde sorun çok oluyo bence hata etmişsin tek başına kal evde en güzeli ya da yurtta kal kafan rahat.
02 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma ev kirası çok oluyor ya mecburen böyle oldu..
- +1 yıl
orası da doğru ama 3 kişiyle evde kalıpta geçinmek istiyorsan kimseyi takmayacaksın o zamn :)
+1 yılSorun çıkacağını sanmıyorum. Güzelce herşeyi enine boyuna konuşun.
10 Yorumla
+1 yılev alma ev arkadaşıda arabada uyumak harikadır araban varsa takıl o tarz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Karavanım olsa karavanda kalırdım gerçekten :D Severim o tür hayatı, filmlerdeki gibi :)
- +1 yıl
heeh eh aynen bende bebeqk :)
+1 yılSorunsal derken? :) sözlük ağzını sevsinler :) bir şey olmaz merak etme. Kötü çıkarsa inci'ye iyi çıkarsa ekşi'ye havale edersin :)
10 Yorumla
+1 yılsorun niye çıksın çıkmaz ama kızları tanısan da iyi olurmuş
10 Yorumla
+1 yılbence sorun olmaz kızları bir gör ama az çok anlarsın nasıl tipler olduklarını ona göre ver kararını
10 Yorumlasorunsal nedir ya , ev arkadasi sorun u . turkcenin icine ettiniz bide okul okuyosunuz
20 Yorumla
+1 yıldikkat et lezbiyen çıkmasınlar
25 Yorumla- +1 yıl
Çıksınlar :D
- +1 yıl
ee ozaman ikisi birlikte sana tecavüz ederler
- +1 yıl
Bence birbirlerine sadık kalacakları için etmezler.Bizim yurtta lezbiyen bir çift vardı.Kimseye yan gözle bakmıyorlardı :D
- +1 yıl
galiba sende lezbiyensin
- +1 yıl
Değilim.Sadece herkesin cinsel yönelimine saygı duymasını bilen biriyim..
+1 yılsorun çıkarsa bize haber ver :p biz ortamı değiştirirz
00 Yorumla
+1 yılEv alma ev arkadaşıda arabada uyumak harikadır araban varsa takıl o tarz :D
00 Yorumlasorunsal nedir ya sorun desen olmaz mıydı
10 Yorumla
+1 yılKEske yurtta olsaydin ya
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?