Kendinize eklemek veya çıkartmak istediğiniz özellikler var mıı 😁

Kendinize eklemek veya çıkartmak istediğiniz özellikler var mıı 😁
Her zaman olduğum kişi olduğum için kazandım hayatta yapmacık olan insanlar dan nefret ederim hele ki gözümün içine baka baka yalan söylüyorsa. İçim dışım bir. Bir şekle ya da kalıba girmeye çalışmam. Olmak istediğim kişiyim ama bu bazen ağır oluyor. Çünkü insanlar genellikle herkese ne şiş yansın ne kebap usulü davrandığı için benim dik duruşum bazen insanlara "sert" gelebiliyor. Olmak istediğim kişi olmaktan yorulduğum oluyor kim bilir belki ileride her şeyden uzaklaşmış her şeye "haklısın" diyen birine dönüşürüm. Zaman gösterecek.
Olduğum kişiyle olmak istediğim kişi tamamen aynı değil, ama bu kötü bir şey değil. Şu an olduğum kişi, geçmişte yaşadığım deneyimlerin, hataların ve öğrenmelerin bir sonucu. Olmak istediğim kişi ise hayallerim, hedeflerim ve kendime dair inancımla şekillenen bir yol haritası. Bu iki kimlik arasındaki fark, beni motive eden, geliştiren ve daha iyi bir versiyonuma ulaşmamı sağlayan bir süreç. Henüz tam olarak hedeflediğim noktada olmasam da, olduğum kişiyi sevmeyi ve ona değer vermeyi öğrendim. Çünkü bu kişi, o hayal edilen kişiye ulaşmanın temel taşı.
Hayır şu an uzaktayım hem de çok, daha önümde bir sürü yol var bunun için ve emekleme dönemindeyim şu an galiba :D. Direkt biraz şans eklemek isterdim yoksa bir ileride ki şansızlığım çölde kutup ayısına selam vermek olacak.
Olmak istediğim bir kişi olmadı ki hiç, kendimi hep olduğum gibi kabul ettim ve iyi ki böyleyim. Yanlışlarım da var doğrularım da düşe kalka toparlanacağız böyle böyle büyüyeceğiz her yaşımıza.
Cevap
20Cevap
Değil maalesef
Kendimde istemediğim özellikler var. Mesela fazla merhametli ve duyarlı olmak bana pek olumlu dönütler sağlamıyor.
Faydalı olmaya çalışırken zararlı çıkmak 🥲
Evet bunu geçmişte yaşadım çok ara ara yine oluyor geçecek bu özellikte umuyorumki😄
Gerçi can çıkar huy çıkmaz derler neyse next olumlu düşünmeye😄😄
Geçer gider umarımm 😁💕
💞🌷
Tam aynı diyemem, kendimden çıkartmak istediğim özellikler var ama olmuyor maalesef 🙄
Umarım balım 🌸🌸
Değil o yüzden çabalamaya devam ediyorum. Ölmezsem inşallah 35 gibi olacak hissediyorum.
Olduğum kişi yok allahtanda cevap veremiyorum😂🥲🥰
Henüz değil biraz daha zaman var vücudum istediğim düzeyde değil daha
Düzgün beslenemedigim sürece kaç yıl alır bilmem dksjksks
Ondan değil be protein alamıyorum et yiyecek para yok sksmskkz
Neden et yiyemiyoruz diye hucrelerim isyan etse haklılar
Olmayı aklımın ucundan bile geçiremediğim yerlere gidiyor mevzu.
Du bakalım. Nereye kadar devam edecek böyle 😄
Hayır yok, olduğum gibi biri olmasını isterdim. Beni oldugu gibi kabul etmek koşulsuzca sevmek sağlıklı bir hayat sürdürür.
Olmak istediğim insana yaklaşık iki balon var. Eklemek istediğim çok da silmek istediğim yok gibi
Sadece kilomdan bi 10 kilo çıkartmak istiyorum aslında
Birebir aynı diyebilirim.
Hayır değil ama ne yapalım 😅
eveet tam da istedigim gibiyim
💖💖
hayir degil ama olmak istedigim kisi gibi davranip rol yapiyorum
Eksikleri var ama genel olarak evet
Başaramadıklarım oluyor 🤣
birtakım eksiklikler var tabi ki
Değişmem gereken bazı konular var
Bir iki özellik dışında evet aynı 😊
Olduğum kisi ile olurdum istek arzularimi isterdim