Teşekkür ederim. Klasik toksik aile psikolojik, fiziksel erken yaşlardan beri maruz kalıyorum şu an fiziksel yok ama psikolojik olarak hala devam ediyor bir an önce okulumu bitirip ekonomik özgürlüğümü elime almayı istiyorum😌
erkek arkadaşımla ilgili bi konuydu, özel hayat diye bişey omadığı iiçn herşeyime karışıyor, kardeşim oyun oynarken şifrremi açtırıp mesajlarımı okumuş kendisi
Hatırlamıyorum yazın olmuştu. Küçük kardeşimle tartıştım (9yaş) sonra yukarı ablamın yanına çıktım olayı ona anlatırken birden babam geldi işte kardeşine karışıyorsun falan filan derken olaylar başladı.. şaka gibi küçücük velet yüzünden gördüğüm muamele.. cidden akıl alır gibi değil
yinede öyle deme hiç bi anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez, annemden bende tokat yedim benimde hatam vardı ama vurmaması gerekirdi. yinede böyle düşünmüyorum ben. sen suçsuz yeremi yedin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Babamdan normal dayakta yedim şarj kablosuylada yedim cetvellede yedim yani kısacası çok yedim babamdan dayak
babamdan hiç dayak yedim ama annem sağolsun eline geleni ardına koymadı :d ama en unutamadığım yediğim tokat. terlik falan neysede
kaç yaşındaydın en son yediğinde peki?
Annemden çok yedim. babamdan ise bırak dayak yemeyi kötü söz bile işitmedim
bende aynı valla babam hiç vurmadı bile ama annemden şu yaşa kadar yedim
Annesi dövmeyen yoktur herhalde ya en az bir kere yemişsindir o dayağı
ben iki ay önc bile yedim koca kız :d keşke sadece bi kere yeseydim :d
sen niye yedin ki?
şu an yemiyorum tabiki en son 5 yıl önceydi galiba sebebi ise evde top oynayıp camı kırdığım içindi
geçmiş olsun evde top oynasam annem beni napar acabA ahah :d
benim suçum daha büyüktü tabide
ne tokadi ahahaha hem annem hem babam elektrik süpürge demiriyle doverdi
hahah ge. çmiş olsun kimbilir ne yaramazlıklar yapmışssın :))
Bence ne olursa olsun bir çocuk erken yaşta bu denli bir şiddete maruz kalmamalı
aksine aşırı sessizdim elimi neye atsam dayak yerdim
Babam bana bi tokat bile vurmadı hep hortumla döverdi.
Babamdan tokat yemedim de annem ne bulduysa girişirdi. Oklava, değnek, süpürge demiri, terlik...
hayir hic oyle bir sey yasamadim, cok kizdiklari bir olayi bile pek hatirlamiyorum yok gibi
Tokat harici her şeyi yaptılar sağolsunlar
naptılar ki? geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Klasik toksik aile psikolojik, fiziksel erken yaşlardan beri maruz kalıyorum şu an fiziksel yok ama psikolojik olarak hala devam ediyor bir an önce okulumu bitirip ekonomik özgürlüğümü elime almayı istiyorum😌
geçmiş olsun ben babamdan hiç fiziksel şiddet görmedimde annemden gördüm. en son 20 yaşında dayak yedim annemden
Neden peki
erkek arkadaşımla ilgili bi konuydu, özel hayat diye bişey omadığı iiçn herşeyime karışıyor, kardeşim oyun oynarken şifrremi açtırıp mesajlarımı okumuş kendisi
sen neden fiziksel şidden gördün mesela en son?
Hatırlamıyorum yazın olmuştu. Küçük kardeşimle tartıştım (9yaş) sonra yukarı ablamın yanına çıktım olayı ona anlatırken birden babam geldi işte kardeşine karışıyorsun falan filan derken olaylar başladı.. şaka gibi küçücük velet yüzünden gördüğüm muamele.. cidden akıl alır gibi değil
geçmiş olsun çok sen kaç yaşındasın peki?
bu arada dinlersen özelden anlatabilirim, sorumu beğenirsen yazabilirim sana
Olur farketmez yazabilirsin
sorumu beğenirsen yazabilirim, gizli oldğumuzz içiz yazamıyorum
İstek atınca yazılabiliyor
Sor.
pelinn02
gizli olduğun için istek atamıyorum, profilime girip istek atabilirsin ya da bu soruyu beğenirsen profini görebilirim.
Ben atmaadım ya bak şurdaki cevaplardan birine yanıt vermiştim hesabım var orada lenarienn
Süpürge terlik boru ve bazen sopa direk sen üzülme bir tokattan 😂 çocukluğumuz şenlik geçmiş
Demir sopa biledim çok kavga ediyordum.
Yedim evet
bende babamdan hiç yemedimde annemden yedim. sağolsun hep siniri çıkartır. neden yedin peki özel değilse?
Mal oldukları için niye olucak
yinede öyle deme hiç bi anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez, annemden bende tokat yedim benimde hatam vardı ama vurmaması gerekirdi. yinede böyle düşünmüyorum ben. sen suçsuz yeremi yedin?
Evet suçsuz yere yedim
geçmiş olsun o daha sinir bpzucu ya :( neydi peki konu neye kızdılar?
düşüneyim bi
tabiki yedim