Eski enerjim yok pek mutlu değilim güzel ilişki istiyorum ama en sonkinden sonra artık kimseyi istememeye başladım güven sorunum var ama artık yeni birisi istiyorum fazla aktif değilim önceden böyle değildim fazla arkadaşımda yok kıskanıyorlar ya da menfaatci oluyorlar eski enerjim yok nasıl yükseltebilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aramıza hoş geldin o zaman
Maalesef
Kafanı boş bırakma boşvermişlik ve meşguliyet insanın yaşamını çok etkiler işi olmayan boş insan çok düşünür kafaya takar takıntı haline gelir bu durum insanın enerjisini çok sömürü bir avuç fındıkda bir işe yaramaz bu yorumu yapan arladaş bunu yazarken ne düşündü çok merka ediyorum acıkca
Fındık diyenin kafası güzel herhalde mal. Bu yaz baya üzüldüğüm şeyler oldı onlardan sonra böyle enerjim düştü düşünmeye başladım sürekli eximle ayrıldıktan sonra aramız bozuldu ona üzüldüm ama üzülmüyorum artık falan yeni birisi istiyorum ama bulamıyorum da
Birini bulmak zor tabi ben kendi prensiblerime göre birini bulamadım en sonunda vazgeçtim baştada belirttiğim gibi boşverdim ve son 6 aydır çok yoğun bir hayatım var bu tür şeyler beni pek germiyor meşguliyet ve boşvermişlik sağolsun kafanı boş bırakma isteklerin azalır
Ya kitap okuyorum meseka bazen tek başıma çıkıyorum dışarı ama yinede mutlu değilim 6 aydır hayatımda biri yok bulmuştum birini ama ortamından dolahı konuşmadım eskilerim döndü falan ama istemiyorum onlarıda yeni biri lazım ama yok arkadaşlatlada mesafeliyim biraz hepsi menfaatci
Sağlıklı beslen, duzenli uyu
Artık kahvaltı etmiyorum bile canım istemiyor uykum bozuldu biraz pek aktif değilim önceden arkadaşlarla hep çıkardık son zamanlarda olanlardan sonra coğu kişiden uzaklaştım buluşmuyom kimseyle samimi olduklarım var tabi ama enerjim yok
Bu enerji nasıl yükselir
Nasil yukselecegini soyledim sana. Beslenmene dikkat ediceksin, abur cubur yemiceksin, gec yatmicaksim 8 saat uyucaksin ve gunluk egzersiz mutlaka. Arkadaslarina da vakit ayir
Bak arkadaşlarım bana vakit ayırmıyoda bende ayırmam ne dedim yukarda kıskanıyorlar ya da menfaatci coğu bazılarıyla konuşmuyorum onlar bana vakit ayırsın
Tamam onlarla gorusme diger dediklerimi yap
Deniyorum onlarıda
Deneme uygula !
Denemek demek uygula demek işte yapmya çalışıyom yavaş yavaş
Istermisin
Ben burada ne diyom sen ne diyon ya
Tamam
Bir avuç fındık iyi gelir
Ne alaka ya
Enerji verici
Vermez o bana dalga geçikcek konu değil bu
Herkese veriyor
Vermez herkes aynı değil
Senin farkın ne
Benim farkımdana sanane ben senin gibi dalga mı geçiyom fındık ye diye insanların durumlarına böglr mi cevap veriyom yaxık olgunlaşmamışsın
Yazma uzatma
Ben gayet ciddiyim
He belli
Gerçekten
Yeni birine şans ver iyi gelir sana
Yeni birisi buldum ama ortamından dolahı konuşmadım diğer erkekler de amacı cinsellik coğunun yeni birisi bulamıyorum bulsam iyi gelicek zaten
Yas kaökş
Bu işler yaşa bakmıuor yalnız herşeyi yaş olarak algılamayın aq