Başlıktaki soruyla birlikte yaşınızı ve neye geç kaldığınızı düşündüğünüzü de belirtebilirsiniz.😶
Hayallerine geç kaldığını düşünüyor musun?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
28 yaşındayım okumaya da başarılı olmaya da geç kaldığımı düşünüyorum ama bence bu benim için bir hayır ailemde toplum görgü kuralı ve insanlara doğru davranma biçimi denen pek bir şey yok bana terbiye pek verildiğini söyleyemem ya az verildi genelde ortaya bırakıldım gelişigüzel davrandığım için aileme karşı kendimi savunamadığım için sürekli dışlandım aileme kıyafet alma konusunda kendimi savunmadım 1 pantolonun varsa o sana yeter dediler dışarıdan nasıl göründüğünü sorgulamadan çıplak değilsin ya deyip geçtiler ama maalesef biz insanların giyinişine bakıyoruz çoğu zaman düşünemiypruz bu alabiliyor mu alamıyor mu vs. Zaman aktı kendimi yetiştirdim kelimeleri nasıl kullanacağımı büyük çoğunlukla öğrendim güzel giyinmeyi edindim hala kıyafet alırken sıkıntı çıkarıyorlar ama üçkağıta vuruyorum yapacak bir şey yok her şey yolunda ama yaşım 28. 18 olsa belki İtibar görmezdim buralarda. Belki geç kaldım hala öyle hissediyorum ama buruk bir iyi ki ile yoluma devam ediyorum. Hayalim yalnız 1+1 eve çıkmakta yaşıyorum ama keyifsiz. Çünkü hesap verme baskısı hala üzerimde hissettiriyor. Allah herkesin hayalini kendi ağız tadı ile yaşamayı nasip etsin
Geçmişte yaşamak bugünü inşa etmemize veya var olan temelin üzerine bir kat daha çıkmamıza neden oluyor. Geçmişte bunları yaşadığınız için her şeyi bırakırsanız olduğunuz yerde kalabilirsiniz ama hayat hep şans tanır ve baktığımızda neredeyse tüm engeller zihnimizdedir. Devam edebileceğinize veya başlayabileceğinize inanıyorum. En iyisi sizinle olsun.
Çok doğru diyorsun o beni dışlayanlar da gitti kaç tane daha kişi girdi hayatıma inşallah yapacağım bir şeyler. şu an 3. Okulum ve Veteriner 3. Sınıf öğrencisiyim umarım her şey güzel olur 🌱
Hayatımda bir çok şeyi tamamladım zaten. Bir kaç evim ve biraz da toprağım var. Başarılı bir kariyerim oldu. Bir tek evlenmedim işte. Onu da yapar mıyım emin değilim 😄 Bunun dışında 30 dan sonra hayatımı yaşamaya odaklanırım diye düşünüyorum
Yani sizin hayalden kastınız maddi şeylermiş zaten. Onların da yaş açısından bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. Mal varlık hayatın her döneminde her an yapılabilir. Ben daha duygusal şeylerden bahsetmiştim. Fırsatım vardı kaçırdım, içimde kaldı diyebileceğimiz türden şeyler.
Ah yok. Ölümsüz olmaktı benim hayalim küçüklüğümden beri. Bunu da 30 dan sonra başarırım diye düşünüyorum. Maddi şeylere vurmamın sebebi genelde ülkede başarı diye adlandırılan şeylerin maddi şeyler ile sınırlı olmasından kaynaklı. Beni böyle birisi sanarsınız diye belirtmek istedim sadece 😅
Refah sevıyesının artık sızı tatmın etmedıgı ve aşkın hayatınızda kı eksıklıgınden konusmustuk. Cok hos bı sohbettı. Şimdı tekrar sızı hem de böyle bı soruyla gormek sevındırıcı geldi ☺️
Bu hafta biraz fazla buradaydım normalde yokum. Guzel hatırlanman cok hoş bi şey, böyle tesadüfler insanın ıcını ısıtıyor... Peki hic farklı seyler dusundun mu o günden sonra. Hıc bı hayal kurdun mu, aynada kendıne baktın mı, herhangı bı seye gec kalmış hıssettın mı veya yeni bı hayal gerektıgıne inanmaya başladın mı? Kısacası bırkac gundur gorusmeyelı degısen bı sey var mı, ıyı mısın?
Standart bir hayatın içinde aynı günlerimi yaşamaya devam ediyorum. 😅 istemeden de olsa kurduğum bir düzenim var ve ben onu hiç ellemiyorum o kendi işini yapıyor. Ama içsel olarak her zaman düşünüyorum tabii ki. Kendimi anlama yolculuğum devam ediyor. Peki sen?
Bu rutinden arda kalan yorgun oldugun bı aksamın ve haftasının var muhtemelen. Burada kendın ıcın mınık dokunuşlar yapmaya baslasan keske... Ben hem kendı ıcımde karmakarısıgım hem de cok netim. Kendımın farkındayım, hayatı da her seye ragmen seviyorum sadece yapmam gereken seylere odaklanma gerekiyor. Tabu arada Boyle hos sohbetlere de ıhtıyac duyuyor ınsan... Bu hafta konusmaktan en cok keyif aldığım ınsan sensın, tekrardan karsılastıgımız ıcın cok sevındım
Sanırım hayır bazen ben de zihnimin esiri olup "bazı haklar elinden kaydı gitti, bunu kabullen" düşüncesine kapılsam da bunun kocaman bir oyundan ibaret olduğunu mutlaka hatırlıyorum. Bu yüzden hayır.😶