Hadi kabul edelim iyi insanların yüzünde daha saf ve duru bir yapı olduğunu 🤭

Hadi kabul edelim iyi insanların yüzünde daha saf ve duru bir yapı olduğunu 🤭
İyiliği veya kötülüğü sezen biri değilim ancak kötü enerji aldığım kişiler olur ve uzak dururum. Zaten kimsenin de salt iyi ya da salt kötü olduğunu asla düşünmüyorum. Her kötüde bir iyi her iyide de bir kötü yatıyor içimizde her ikiside istediğimizi işimize geldiği şekilde dışarıya çıkarıyoruz hepsi bu.
Evet anlayabilirim. Böyle insanlar var ki suratı çok güzel nur gibi ama bakışları böyle gözleri kısıp da baktığı zaman sinsi. Mesela iki kişi bir yerde konuştuğu zaman gözleri senin üzerine diker yavaş yavaş gelir ne olmuş falan diyerek olaylar katılır. Onun zaten ne maksatla, ne için geldiğini o bakışlardan anlıyorsun. Meraklı meraklı haber almaya gelir direkt. Ayrıca eski iş yerinde beraber çalıştığımız iki kadın mühendis arkadaş vardı. İşte bir tanesi çok iyi insancıl diğeri hasetti. Zaten lakabı da haset reis koymuştuk onun. Kadını işe aldırmaya ben kefil oldum kadın bizim arkamızdan kuyumuzu kazmaya çalıştı. Zaten bir zaman sonra pişman olmuştum işe aldırdığıma. Merhametli kalbim, iyi kalbim onun çalışmasını sağlamıştı, sonrasında da nasıl biri olduğunu gördüğümüzde, anladığımızda pişman olmuştum. Böyle sana uzaktan kısık kısık gözlerle baktığı zaman korkardın zaten. Niyeti çok belliydi.
Hep de bizi buluyorlar.
Aslında o işler öyle olmuyor. Seri katil Ali Kaya'nın lakabı 'Bebek yüzlü katil' idi. 🤷🏻
Bazı insanlar toplum içinde maske kullanır. Maske düşmediği sürece anlamamız zor olabilir. Bu yüzden bir insanın iyi veya kötü olduğunu zaman gösterir.
Teşekkür ederim.
İçinin bedbaht ve nursuzlugu yüzüne yansıyor.
İyi insanlar için de böyle masumane bir yüze sahip oluyor.
Cevap
27Cevap
Melek yüzlü şeytanlar da var onu napıcaz. Hiç ummadığım insanların ne mal olduğunu çok gördüm ben. O nedenle dış görünüş bir yere kadar önemli.
Evet anlaşılıyor, kenafir bakışı nerede görsem anlarım...
anlayabilirim
Bazı insanlar başkalarının enerjisini veya niyetlerini sezgisel olarak anlayabildiklerini söyler, hatta bakışlardan bile bir şeyler çıkarmaya çalışırlar. Ancak birinin "kötü" olup olmadığını yalnızca bakışlarına dayanarak kesin olarak anlamak zor. İnsanların yüz ifadeleri, bakışları ve beden dilleri ipuçları verebilir ama bunlar kişiliğin tam bir yansıması değildir.
Birisi kötü ya da iyi bir niyete sahipmiş gibi görünse bile, arka planda ne yaşadığını bilmeden kesin bir yargıya varmak yanlış olabilir. Kendi sezgilerini dikkate alabilirsin ama bunu tek başına yeterli bir ölçüt olarak kullanmamak da önemli. Sen böyle durumlarla sıkça karşılaşıyor musun?
Şeytan şapalağı gibi oluyor kötülerin yüzü. Kalbi yansıyor çünkü.
Haklısın bal 🌸
💞💎
Bence bir insanın bakışlarından kötü biri olup olmadığını anlamak mümkün değil, çünkü bakışlar sadece bir anlık duyguyu ya da düşünceyi yansıtabilir, bir kişinin karakterini değil. İnsanları tanımadan, davranışlarını, niyetlerini görmeden onlarla ilgili kesin bir yargıya varmak yanıltıcı olur. Elbette bazı bakışlar huzursuz hissettirebilir, ama bu, o kişinin kötü olduğu anlamına gelmez. İnsanlar karmaşık varlıklar, o yüzden yargılamak yerine tanımaya çalışmayı tercih ederim
Bir insanın bakışları bazen niyetini ele verir ama tamamen yanılgısız bir gösterge değildir. Bazen bir bakış, kibir ya da öfke dolu görünür ama altında güvensizlik veya acı yatır. Yine de, içgüdülerime güveniyorum; genelde bakışlar, enerjiyi hissetmek için güçlü bir araçtır. Ama insanları anlamak için sadece bakışlarına değil, davranışlarına ve sözlerine de dikkat etmek gerekir.
Evet gözünden anlaşılır ama bazen çok anlaşılamayabilir bazen tavırları bazen bir tavrı bazen ise bakışlarından. Bencildir, sizi dinlemez. Size başkalarını kötüler başkalarına sizi kötüler. Güvenip anlattığınız zaaflarınızdan vurur sizi. Açıkçası psikoloji bozar böyle tipler. Ama bazen hayat acımasız herkesi yavaş yavaş tanıyorsun.
Bakışlar kişiyle ilgili çok fazla ipucu veriyor aslında. Kısık bakışlar sinsilik, tek kaş yukarıda bakışlar bilmişlik, devrik bakışlar umursamazlık belirtisidir.
Anlarım ama maske yoksa bazıları öyle bi maske takıyo ki başına bişey gelmeden asla anlayamıyosun iyi kötü olduğunu o maskenin içinde şeytan dışında melek oluyo nur inmiş 😂😂
Anlayamıyorum maalesef. Bu konuda daha gözü açık olmak isterdim. Bazen o kadar saf, masum geliyor ki insanlar ondan bana asla kötülük gelmez diyorum. Tak, güvenimi kursağımda bırakıyorlar.
Bazen tek ihtiyacın bir qilin'dir.. Bundanım olsa kim dost kim düşman hemen anlardım
Bugün bunu düşündüm. Gerçekten de belli edebiliyorlar.
Iyi bakarsaniz herkesin yuzunden ve konusmasindan genel karakteri, kulturu ve hayat gorusu anlasilabilir.
Sosyopatlar haric. Cok zeki ve kendi duygulari uzerinde tam bir hakimiyetleri olur genelde.
Anlarım çünkü 6. Hissim çok güçlü doğuştan geliyor insanların niyetlerini okuyorum yani içime doğuyor hatta yüzlerinden katekterlerini okuyorum etrafım hayret ediyor tanlus anlamayın falcılar filan değil fal jarsi biriyim
Bazen suratından ben kötüyüm yazısı yazıyor bazı kişilerde
Aylahhahah aynen bak gzl dedin yaklasma dio resmen
Genelde belli oluyor nasıl oluyor bu bilmiyorum ama bakışlardan çok belli oluyor, istisnalar da var tabi. Sen anlayabiliyor musun?
Tanıştığın insanları ilk gördüğünde düşükdüklerin doğru çıkıyorsa anlıyorsundur 😄
Ya bunu gülüşüyle, güzel bakışı ve tatlı ile gizleyenler ne olacak
Gözler o gözler yok mu
Her şeyi ele verir
Gözlerin hayat verir
Aşkın ise eceldir
Boşuna denmemiş
Hemen anlarım ben bu konuda iyiyim 😄
Sen de öylesin 💖🌸
Evet bazıları kendini çok fazla iyi kamufle etmiş olsa da genellikle anlıyorum nasıl bir insan olduğunu.
Bazen oluyo yüz ifadesinden sinirli birine benziyo falan
Kiminin yüz yapisi sinirli veya kötü olabilir bence bu anlaşılmaz
Ben daha çok yalanlarından bahanelerinden anlıyorum
Bunda bir bukluk vardır diyorum
Ona mı
Benimde valla 😂 lağnet olsun X kişisine ahha
Anlayamıyorum o kadar kdjdkdk
Anlayabilsem agamla daha önce arkadaş olurdum çocuğu 2 sene boyunca kötü biri sanmışım dmsmsls
Hiç konuşma fırsatım olmadı o süreçte o başka sınıfta ben başka sınıfta olunca
Bazıları anlaşılıyor valla
Kimisi çok güzel saklıyor
Dış görünüş karakterini yansıtmaz
hiç belli olmuyorki maalesef
Ben anlamam ama anlayan filozofiler varmıs
Kaçmaz benden 5 dk lık muhabbet yeterli 🫢
Oyuncu değilse anlarım :d
Fesatlık akıyorsa anlaşılır
Anlarım da her insanın bakışı kötü değildir
sezgilerin güclüyse zeki biriysen anlarsin
Yok anlamam ben safım.