Selam ✨ Bir kişinin bakışından, gözlerinden, gülümsemesinden kötü mü iyi mi olduğunu anlayabilir misiniz. Veya o insanı tanımadan hangi hareketleri size kötü olduğunu düşündürür.

Selam ✨ Bir kişinin bakışından, gözlerinden, gülümsemesinden kötü mü iyi mi olduğunu anlayabilir misiniz. Veya o insanı tanımadan hangi hareketleri size kötü olduğunu düşündürür.

Kısmen cok nadiren. Sevdiğimi hissetmediğim ısınamadığım birinin bir falsosu çıkar bazen. Tuhaf bir şey bu. Aldığın pesimist bir enerji oluyor ama ismini koyamıyorsun sonra birilerini deyince de ben demistim oluyor hoş mu değil, haklı çıkmamak isteyebiliyor insan bazen
En son kuzenimin eşine karşı oldu misal. Adamı bir türlü sevemedim kotu bir elektrik alıyordum konuşmak bile istemiyordum, seneler sonra aldattı kuzenimi😂 bir de gayrı meşru çocuğu çaktı. Ben demistim derken üzüldüm sonra. Aldatıyorsun okey gayri meşru nedir insanları seneler sonra taniyorsun
Anlıyorum :D boş vermek lazım işte
Bazı davranış ve bakışlardan anlaşılabilir evet ama bazı insanlar da asla belli etmez. Yani her güzel bakan iyi niyetlidir de diyemeyiz kesinlikle. Bakışlardan ziyade eylemlere odaklanmak gerekir. Keyifli günler.
Evet anlarım. Ve hislerim de kuvvetli. Bir insanla konuşmaya başlarken iyi şeyler hissetmezsem bir daha asla muhattap olmam
Teşekkür ederim Barış🙏🥀
Rica ederim 🌹🙏
Anlamadan da illa biyerden çatlak verir anlaşılır diye düşünüyorum.
Cevap
19Cevap
Hayır anlayamam. Çünkü bazıları iyiyi o kadar iyi oynuyor ki hayal kırıklığı yaşayamadan anlayamıyor insan. Bazıları iyi kamufle ediyor kendini..
Ben 🤣 ama insanların duygularıyla oynamam kendimi gizlerim sadece
DAha ölmedik hey gidi eski müneccimlerden kim kaldı))
Bazı insanlar çok güler yüzlü olsa bile enerjisiyle aslında nasıl niyeti olduğunu belli eder. Mesela iş yerimde bir arkadaş var. Herkese karşı aşırı güler yüzlü. Bir ben sevemedim galiba. Fesat ve dedikoducu bir tipe benzetiyorum, hissediyorum. Bunun gibi yani insanlar bazen rollere bürünse de yaydıkları enerjiyle dikkatli kişilerin radarindan kaçamazlar.
Direk hemde öyle bir hissiyat var ki çok şükür yüzüne baktığım gibi ne halt olduğunu anlıyorum sen mesela kalbi pırlanta gibi bir insansın umarım Allah hep gönlüne göre verir, bu sitede çakal ve haset insan dolu ama bir tanesi var hele bir kere hesabını kapattırdım onun zaten düşman başına
Bir insan; bakışları, enerjisi, ses tonu konuşmasi, hareketi, davranışı, her hangi bir konu hakkındaki fikri vs bir çok durumu hakkında bir kaç dakika içinde oldukça fazla bilgi vermektedir. Önemli olan burada bu gelen verilerden o kişiyi doğru analiz edip iyi mi kötümü olduğunu değerlendirebilmektir. Ve bu mümkündür. Eskiler bilir insan sarrafi olmak diye bir tabir vardır işte tam da bunu anlatmaktadır. Yoğun yaşanmışlık ve tecrübe sonucu elde edilir bu analiz yeteneği.
Gözler kalbin aynasıdır diye bir söz var Evet insanın bakışları niyetini ele veriyor olumlu pozitif düşünmek varken niye olumsuz düşünür ki niye kıskanılır ki Neyi dilersen ileride eninde sonunda o niyet seni gelir bulur O yüzden genel itibarıyla insanlara karşı pozitif olmaya dikkat ediyorum
İnsan sarraffı olduk kanka artık koyduğu niktayadn virgülden bile anlıyorum ki gözlerde kalbin aynası anlarız evelallah😅
İyiymiş knk :D <3
Bu her insan için mümkün değil. Bazıları çok güzel maske takabiliyor.
Barış yanlış anlama ama kaç aydır buradasın ve sürekli soru cevaplıyorsun. Hiç mi yorulmuyorsun, sıkılmıyorsun? Veya senin herhangi bir işin yok mu? Bir yerler de çalışmıyor musun sen? Çok garip geliyosun bana
Soruya cevap verirseniz daha iyi olur.
Bakışlar, ses tonu, hareketler, tepkiler ister istemez belli eder ama bazılarını anlamak çok zordur. Kuran’da Fatır suresinde bile ayet var “ o aldatma ustası sakın sizi Allah hakkında aldatmasın “ diye..
Hissiyatlarima güvenirim ben, ilk aldığım enerji beni yönlendirir kesinlikle negatif hissettiğim birinin düzgün biri çıkmasının imkanı yok bir yerde birşeyler çıkıyor ortaya maalesef... Ve bakışlar da kendini ele veriyor kısmen...
Hayır ben anlayamıyorum benim canım yanmadan , kırılmadan bunu anlayamıyorum.. tâbi bu benim fazla iyi niyetim birazda karşımdakilerin aşırı iyi oyunculuğunu ile birleşince ayırt etmek imkansız bir hâl alıyor
Bildiğime göre insan, bir kişiyi içinde süreyi tam hatırlayamıyorum ama saniyeler içinde analiz ediyormuş, yani biz farketmesek bile güdülerimiz biliyor
Gözler kalbin aynasıdır bir insan hiç bir ifade kullanmadan mimikler hareketler sözlerle her türlü kandırılır gözler insanı ele verir
Ben bakışlarımı kullanabildiğim için insanların gözlerine pek inanmam. Benim o kişiyi izlediğimi bilmediği bir anda görebilirsem anlarım.
Anlamaktan ziyade sezmek bu. Bana öyle geliyor ki korkular genetik olarak aktarılabiliyorken neden geçmiş tecrübelerde aktarılmasını. Sonuçta hepsi insanı tehlikeden korumaya yönelik mekanizmalar.
Yalan söylüyorsa, bencilse, recep ivedik gibi kaba saba bir adamsa, 3 lafından biri küfürse kötüdür. Tecrübelerim daha beni hiç yanıltmadı.
Anlayamam. Çünkü bazen insanlar kendilerini çok iyi gizliyebiliyorlar.
Yani bunu tespit etmek kolay değil ama mesela bir insana kanım ısınmadıysa hiç ısınmaz
Bazı davranışlar, bakışlar insanı anlatır.
Vete ben kesinlikle anlıyorum ama çevreme anlatamıyorum bana inanmıyorlar.
Aksine ben kötü biri oldugunu geç fark ederim
Evet, anlaşılıyor. Bakışlar bir yerde açık veriyor.
Anlamam ama her insanın dış görünümunden bir çıkarım yapmaya çalışırım
Evet ben inanıyorum. Kötü düşünen biri güzel bakamaz
İnsanın içi yüzüne yansıyor.. Bakışlarından bir çok şey analiz edilebilir..
Evet kendisini belli eder.
Anlarım. canımsın olduğunu da anlarım, kötü insan olduğunu da kaypaklığını da.
Bana istediginiz insanın resmini atın kesin anlıyorum ozellikle kötü oldugunu dusunduklerinizi bu konuda iddialiyim
İnsanın bakışlarından davranişlarindan konuşma şeklinden anlayabilirim kötü olduğunu
Ön yargı olur bu. Yapmam
6. hissi kuvvetli olan insanlar hisseder
Anlarım. Kötü insanların canı cehenneme.
Biraz süre geçirirsem evet
öyle tiplerle karşılaştım
Anlaşılıyor yad ben anlıyorum
İyilik ararım ben her koşulda.
Her zaman değil de bazen evet
Bakışlar anlatır zaten
Anlarım hemde Cook rahat
Bilmiyorum her insanın bakışı ele vermez
Yok bu zor ustalik ister
Anlayabiliyorum ya enerjim tutmuyor
İnsanlar profesyonel oyuncu
Bunu gerçekten anlayan peygamberliğini ilan etsin.
Evet az çok anlayabilirim
Hislerim güçlüdür genelde..
Hiç belli olmaz bence
O kadar da değil yaw nasıl anlayacağız
Hayır anlayamam
Anlaşılır bazen
Anlarım
Hayir pek anlamam
Bakışlar genelde herşeyi anlatıyor ya
Evet her zaman
Evet anlarım
Anlayan anlar yiyomuş gibi bakıyosa kötüdür