Unutamıyorum lütfen okur musunuz 😓?

Bundan 5 ay önce işe girmiştim fakat çalışma arkadaşlarım sürekli açığımı arayıp sorumluya şikayette bulunuyordu. Kendilerinin açıkları olunca da kapatıyorlardı ve birbirleriyle gruplaşmışlardı. Bu yüzden daha 1 ay geçmeden işimden oldum. Sesim çıkmadığı için çok üstüme geliyorlardı. Ayrıca sosyal medyada yüksek takipçili yani bir nevi fenomen olduğum için iş ortamında baya adımı çıkardılar. Bütün erkekler benim peşimdeymiş öyle söylüyorlar. Hatta işten çıkarılma sebebime bunu bile kakalamaya çalıştılar. Bu travmaları hala unutamıyorum psikolojim alt üst oldu ne yapmalıyım sizce? İşten ayrıldığım halde arkamdan şunları demişler: 'Üstü başı leş gibi kek veriyoruz üstüne döküyor, burada bütün erkekler onun peşinde onun sosyal medyasına bakıyor adı çıktı burada, hiçbir şey öğrenemiyor nereye kadar açıklarını kapatıcaz, gittiği her yerden kovuluyor zaten biz bir şey yapmadık' gibi arkamdan hala bir sürü dedikodu yapmışlar. Yalan yanlış bir sürü şey söylemişler. Güya hiç sohbetimin olmadığı kızın birinin telefonuna benim paylaştığım sözlerin bildirimi gidiyormuş arkamdan böyle söylemişler ordakilere. Hiç alakamın olmadığı insanlar arkamdan beni kötülemiş. Arkadaşlar hiç iyi değilim hala unutamıyorum bu haksızlıkları iftiraları ne yapmalıyım? Evet sosyal medyada popüler biriyim ama beni e*kort gibi göstermişler resmen. Bunların yüzünden işe giresim gelmiyor artık. Hatta iş bile bulamıyorum karaladıkları için. Sizce ne yapmalıyım?

Unutamıyorum lütfen okur musunuz 😓?