Bazı duygular karşısında bazen boynumuz kıldan ince.. bazı anlarda bazı duygular..

Sevgi, heyecanı, vs. gibi duygulara hangi anlarda yenik düşüyorsunuz ve düşersiniz?
Bazı duygular karşısında bazen boynumuz kıldan ince.. bazı anlarda bazı duygular..

Sevgi, heyecanı, vs. gibi duygulara hangi anlarda yenik düşüyorsunuz ve düşersiniz?
Genelde duygularıyla hareket eden bir varlık olsak da çoğu zaman mantığı mı kullanırım bazen duygularımı yenik düşerim karşımdaki işin ilgili olması ve güzel sözlerini aldırırım ama sonradan geçmiş hayatta yaşadığım acı tecrübeleri göz önünde bulundurarak kendime gelmeyi bilirim.
Güzel soru tebrik ederim.
Duygulara yenik düşmek, hangi duygulara ihtiyacımız olduğu ve hangilerinin özlemini çektiğimiz ile yakından ilgilidir. Çünkü bunu size sunmaya hazır veya buna dair işaretler gösteren bir kimse karşınıza çıkarsa ve biraz doğru olduğuna, inanılır güvenilir olduğuna dair düşünceleriniz filizlenmeye başladıysa ondan hangi duygularınız tatmin edilmek istiyorsa git gide yakınlaşmaya başlarsınız.
Teşekkürler 🙏🏻🦋
Hayatın iniş çıkışlarında duygularımın beni sürüklemesine izin verdiğim anlar oluyor, özellikle de hayal kırıklıklarına uğradığımda, yalnız hissettiğimde veya hedeflerime ulaşamadığımda duygusal fırtınalara kapılabiliyorum. Bir de sevdiklerimle yaşadığım tartışmalarda duygularıma yenik düşüyorum, onlara olan bağım çabucak kırılmama neden oluyor
Konu evladım olursa akan sular durur benim için🥲
Cevap
15Cevap
Duygularıma yenik düşmeyi çok zaman önce gerilerde bıraktım
duygularıma yenik düşmem hiç
Duygusal tarafım ağır basıyor genelde ben hep yenik düşerim zaten, kimse üzülmesin herkes mutlu olsun diye savaşırım yani anlayacağın biraz enayilik var 🤣
Estağfurullah 🙏🏻🦋
Sağlıkla ilgili kötü durumlar olduğu zaman akan sular durur benim için. Kim olursa olsun elimden geleni yaparım onun için.
Sevgi açlığı çekerken
Değersizlik yetersizlik duygularmz varken
bu çok sık yaptığımız bir hata
Ya yükselişte ya da düşüşte yenik düşerim.
Genelde öfkeli anlarımda
Yenik düştüğüm hiçbir duygu yok. Ciddi manada aklımla gittiğim için duygularıma kapılmıyorum. 🌺🎀
Ruh halime bağlı 😂
Ruh hastası seni😁
Aaaa lafı olmaz ne demek 😁😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻♀️
belki cok ani sekilde duygusal bosluk yasiyorsam onun disinda kendimi kontrol edebilirim her sekilde
Çok nadir bilmiyorum
Öfke dışında yenik düşsemde göstermiyorum
Libido biraz sıkıntılı
Çok hassasım birisi yanımda ağlarsa..
Sevdiğimi kaybetmek üzere olduğum zaman
Seks genelde ten uyumu
şefkatime yenik düşüyorum😅
Öyle bir şey olmadı hiç
Ama benim yanımda düşmanım bile ağlarsa üzülürüm
fazla bağlanırsam
Duygularımı kontrol ederim genelde
Zekasını beğendiğim birinde kolay ikna oluyorummm