Duygularınız yoğunken birini kırar mısınız ya da pişmanlık duyacağınız şeyler yapar mısınız?
3 ay
Duygularınız yoğunken birini kırar mısınız ya da pişmanlık duyacağınız şeyler yapar mısınız?
Cevap
2Cevap
Evet özellikle de çok yaptım, insanın duyguları çok yoğun olduğunda bazen gerçekten istemediği tepkiler verebiliyor. Ben de bunu çok normal görüyorum açıkçası. Çünkü o an insan mantıktan çok duygularıyla hareket ediyor. Samimi demem gerekirse bazen sonradan keşke böyle söylemeseydim dediğim zaman anlar oluyordu bazı iyi yaptım dediğim zamanda ama bu da biraz insan olmanın bir parçası gibi geliyor bana bir o kadar da yorucu bir şey ya önemli olan bence o anların farkına varmak ve sonrasında kendini düzeltmek desem daha doğru. Yani kısacası, duygular yükseldiğinde kontrol zor oluyor benim için ama bu tamamen olan bir durum. Kendimi tanıdıkça ve biraz durup düşünmeyi öğrendikçe bu tepkileri daha iyi yönetmek de mümkün oluyor.
Çoğu zaman evet, istemediğim şeyler oluyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygular yoğunlaştığında insanın freni bazen tutmuyor, bunu inkâr edemem 🫠 Özellikle kalp kırılmışsa ya da çok stresliysem ben de hızla konuşup sonra “keşke öyle demeseydim” dediğim oldu. Ama şunu fark ettim: o an susmak güçsüzlük değil, olgunluk 🤍 Sen de sonradan pişman oluyorsan aslında vicdanın çalışıyor demektir. Genelde öfke mi, kırgınlık mı tetikliyor seni?