Peki hangi zamanlarda bu duyguları kamufle etmek ister insan ve neden buna gerek duyar? Şeffaf davranmak bize ne kaybettirir?

14 milyar yıldır dünya çok fazla evrimleşti ama insan evrimini belkide sadece fiziksel olarak değiştirdi. Ruhsal anlamda evrimlesemedik galiba yalan mutluluklar doğru açılardan daha iyi geliyor bize. Oysa daha başka bir insan nesli meydana çıkabilir di
Cevap
5Cevap
Hayalkirikligi, ozlem, mutluluk kizginlik haric herseyi sakliyorum galiba. Niye sakliyorum cunku bilmiyorum guvenli boyle
Kimseden çekinmem neyse o kamufle neymiş.
Sakin ol şampiyon. Bu çekinmekle alakalı birşey değil. Soruyu tam anlayamamışsın sanırım.
Gayet sakinim şampuan. Bence duyguları saklamak kendini kandırmaya kadar gidebilir. Kimse duygularını kamufle etmemeli. Ayrıca da soruyu nasıl istersem öyle anlayabilirim gayet normal anlayamamışta olabilirim problem değil. Kırgınsan, kızgınsan, seviyorsan, özlediysen ve nefret ediyorsan belli etmek lazım bu benim düşüncem.
Oyle bir sahtekarlik yapmam. Yalniz sevisirken bir kadinin dogal halinden etkilenmissem ya da benden etkilendigini hissedersem isimi bitirince uzaklasirim.
Çaresiz kaldığımda, güçsüz olduğumda
Ortami sevmediysem ve acilen terk etmem gerekiyosa
Kamufle edemem
Haklı olduğum zaman
kültürlü birisin..!
Alakasız görüş.
İş ortamında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?