Erkekler gününüz kutlu olsun erkekler 💞 Bugüne özel, erkekler kapatılsın lafını kullanmayacağim 🥳🥰 Ya da siz söyleyin, bütün erkekleri kapatsak bile sizi neden kapatmayalım? Kendinizi pazarlayın hahhsdh ve kizlar, biz süperiz bence ❤️ ben tam olarak hepiniz gibiyim, bütün kızlar cok guzel kokuyoruz pürüzsüz ve güzeliz ✨️🎀💞
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Sizi diğer hemcinslerinizden ayıran yönünüz nedir?
Merhaba, bu dünyaya göre fazla iyi kalpli biri olduğumu söylerler yani ben de kendimin öyle olduğunu düşünürüm açıkçası ama kıymetim ne kadar bilinir orası tartışılır. Fakat kendimle oldukça barışık biriyim ve böyle olmaktan dolayı da son derece memnunum :)
Sanırım detaycılık. Bazen denk geliyorum instagramda kızlar bana bunlar arasındaki farkı söyler misiniz diye paylaşımlara. Bakıyorum ama ikisi de aynı geliyor. Veya birisi bir kızın saçını paylaşıp kızlar bunun kodu adı neyse bilen vr mı yazıyor ban turuncu diyip geçiyorum ama herkes kod paylaşıyor vs. Bu konuda bazen erkek gibi hissediyorum. Veya hazırlanırken vs. 5-10 dk sürüyor en fazla hazır olmam
Spor haberleri programları maçlar halı saha ilgim hiç yok.. karşımdaki kadını yatağa atmak için kırk takla atmam açık net kendimi ifade ederim olursa olur olmazsa da umursamam.. bukalemun değilim rengim çizgim belli.. takıntılı saplantılı sapık abaza değilim..
Beni diğer hemcinslerimden ayıran en belirgin özelliğim, duygularımı ve düşüncelerimi derinlemesine analiz edebilmem ve bu sayede kendimi daha iyi tanımamdır. Herkesten önce kendi doğrularımı, değerlerimi ve sınırlarımı net bir şekilde belirlerim. İnsanlarla ilişkilerimde sahiciliğe çok önem veririm; samimiyet olmadığında orada olmamayı tercih ederim. Ayrıca, olaylara farklı açılardan bakabilme yeteneğim ve içimde taşıdığım güçlü empati duygusu da beni özgün kılar. Kendimi kopya bir hayat sürmek yerine kendi hikayemi yazmayı seçen biri olarak tanımlıyorum. Bu yüzden herkesin arasında kendi rengimi ve tarzımı koruyabilirim.
Erkeğin birbirinden fark oranı, kadınlardan çok daha yüksek. Olayın aslı bütün kadınlar aynıdır. Bu yüzden kadınlar arasında kıskançlık, haset ve fesat daha yüksek. Hepsi ortak payda için mücadele ediyor.
Tip fizik farketmeksizin, boş bir beyne ait cümle, tepki, mimik jest duyduğumda kaçıyorum
Hemcinslerim tarafından maruz kaldığım kötülüklerden sonra pek bi sevgim kalmadı. Yoksa güzel şeyler söylemeyi çok isterdim. Şöyle söyleyim ben bir kısım kızlar gibi fesat, kindar, kıskanç ve sinsi değilim. Benim gibi olan tüm hemcinslerime öpücüklerimi yolluyorum. Şimdi onlara haksızlık olmasın sjdg
ben zayıfım, acizim demedim. istesem elimden gelir canımı sıkanın fazlasıyla canını sıkmak. ve de kendimi de sevdiklerimi de çok iyi korurum. ama şöyle diyeyim insanlara zarar vererek bişey kazanmayacağımı düşünürüm ve de gücüm yetse de ve kızsam da sadece uzaklaşırım. beni mutlu etmiyor birilerini üzmek
Basketbol altyapısından geldiğim için Basketbolcuyum ben ya NBA ve UFC takip ederim:) Futbol severim ama Türk takımlarına karşı sempatim yok, globalde Real Madrid i seviyorum, Hala Madrid diyim:)