Farklı olmak her zaman daha mı iyi olur, yoksa normal olmak mı?

Farklı olmak her zaman daha mı iyi olur, yoksa normal olmak mı?
Üzerine bir süre düşündüm ama ne kadar düşünürsem düşüneyim bir fark göremedim. Aynı olmasa da benzer bir renk gayet tabi bulunabilir. Bende herkes gibi faniyim. Herkes gibi fani özelliklere sahibim. Bu sıradanlık arasından bir özelliğim cımbızla çekip çıkarılamayacak kadar kendiyle bütünleşik.
Fazla mütevazilik iyi değildir Pınar.
Çizebilmek hem çok güzel bir yetenek, hem de oldukça önemli bir farklılık ve farkındalık içeriyor 🫠
Daha iyi olman için motive etmeli😇
Kendi içimde max düzeyde uyumlandığım için diğerleri ile uyumsuz oluşum.
Hemcinslerim sosyal medyada birbirlerine nispet yapıp, hava atarken benim kendime odaklanıp, yatırım yapıp, geliştirip, dönüştürmem😇
Kendi zamanımı olabildiğince güzel, keyifli ve verimli geçirmem olarak sayabilirim 🤔
Bak bak böyle bak😄
Olması gereken bu aslında😄
Neden kendini mercek altına almak istemiyorsun peki?
Senin soruların üzerinde ben de düşünüyorum cevap vermedem önce hatta ilham gelsin diye bekliyorum itiraf edeyim 🫢
Aynı frekansı paylaştığımız için 😇
Bozma bunu, aşağı çekilime izin verme buradan böyle ↗️ bu şekilde devam et 😄
Sen de öylesin, biz böyleyiz 😄
https://youtu.be/xXJmbuppQxw?feature=shared
Mantık tutkum, bitmeyen merakım ve prensiplerim.
Hatta bunlar sadece ayıran değil karşı tarafı delirten de olabiliyor 😂
Her zaman daha iyi değildir. Ben "normal" harici isimlendirmelerin hiçbirinin verimli ve ideal olduğunu düşünmüyorum. Fakat onlar olmasa ilerleme kaydedilemezdi hep sabit olarak kalırdık.
O yüzden iyi ki "farklı" diyebileceklerimiz var ve onları hiçbir zaman dışlamamalıyız 😇
İçinde bir tutam delilik olmayan hayat eksikdir😄 Sen de o eksiklerini tamamlıyorsun. Sana teşekkür etmeliler sjj
Farklı olmayanlar, farklı olanları anlayamıyorlar ki işte🙃
Dışlamaları, anlayamadıkları için..
Çiftlik mi kuracaksın🤣
Oradan da kaçar ki onlar ahaha
Ben kaçarlar diyorum 😄
O sınırın dışına çıkmayı illaki isterler sjj
Uyumsuz olmak bunu gerektirir 🫢
Sadece can havliyle yapmıyorlar bunu onlar da😄
10 tane inek var diyelim sürüde. İçlerinden en az 1 tanesi sürekli kaçıp, başka yerlere gitme eğilimi gösteriyor. Bu onun karakter yapısı oluyor zaman içinde.
Bazen de hayvanlar el değiştirirse önceki evlerini özleyip, oraya gitmek için de kaçıyorlar 🥹
Taş mı yiyelim 🫢
Normal olmak bir seçenek mi? Ben yıllardır seçemedim.. Farklıyım düşünce yapım yaşayış biçimim.. Bunu söyleyende ben değilim bugüne kadar kimi tanıdıysam beni tanimlarken rahat ve farklı olarak tanimliyor.. İyi bir şey mi bence öyle evet bazen sıkıntılar yasatabiliyor ama genel toplamda farklı olmak sizi bir çok konuda onede atıyor.. Alan yaratıyor.. Ben memnunum :))
Daha güzel anlatılamazdı sanırım 😄
İmla hatası da yapmadım bak gelişiyorum aynı zamanda:))
Var yine de, az var😄
En azından anlaşılıyor ne yazmak istediğin😂
Kaç defa düzelttim.. Olacak bir gün inancım var :))
Ahaha olmaması için hiçbir sebep yok 😄
Ahahahahhahahahaha görsele o kadar çok güldüm ki anlatamam😂😂😂😂 sülale de akgezenlerin çoğunlukta olduğu bir ortamda benim Türkçü olarak sıyrılmamı anlatan görsel gibi duruyor 😂😂😂
Ne güzel cevap. Bunu beklemiyordum 🤩
Yalnız değilsin bunu bil😄
Rica ederim 😇
Cevap
18Cevap
Farklı olduğunda biraz yalnız kalmaya mahmuk olursun.
Benim farkım toplumun dayattığı doğru ve yanlışları kabul etmemem ve çok tutkulu olmam sanırım.
Farklı olmak başlı başına bir tutku zaten. Farkın kalmazsa tükenmeye başlıyorsun..
Kimsin sen ne şarabı🤔
Az kalsın kanından şarap yapıp sana içirecektim..
Beni diğerlerinden ayıran fark, her şeyi derinlemesine sorgulamam ve yüzeyin ötesine geçmeye çalışmam. İnsanları, olayları ve duyguları daha farklı bir açıdan görürüm. Her şeyin bir anlamı olduğuna inanırım ve bu yüzden her durumda bir ders çıkarırım. Kimi zaman, insanlarla olan iletişimimde doğrudan olmam, beni daha farklı kılar. Ayrıca, duygularımı dışarıya yansıtma şeklim de başkalarından daha özgün ve içten.
Diğerlerinden beni ayıracak bir farkım olduğunu sanmıyorum. Belki başka yöntemler kullanıyorsam da çok da farklı yaşamıyorum... Toplumun istediği bir şekilde oluyor
Kimi kapatıyoruz şimdi çiçeğim 😄
#erkeklerkapatılsın ya başka neyi kapatcaz çiçeğim 😂😂
Bi an kafam karıştı çiçeğim tabi tabi derhal
#ERKEKLERKAPATILSIN hem de🤣🤣
Hahahahsh iyi ki varsın çiçeğim 🌸💖
İyi ki varız bebeğim 😍🌺💞
💖💖💖
İyi niyetli oluşum insanları kendim gibi görmem herhalde
Bir de hayata bakış açım ve hayatın bana bakiş açısı🙁
Hayat bakmaz ki bize. Biz bir ressam gibi tuvalimize ne çizersek onu görürüz aslında 🙃
İyi niyetliyim sanıyordum bu yaşıma kadar sanırım malmışım en büyük farkım bu
Pardon güldüm buna😅
Saflık diyelim ona biz😇
Yok yok saflık değil bu öyle olsa bilirdim 😂 bariz mallık bu
Şimdi bune ne cevap yazayım ben :D Hayır var tabiki de egoist e çıkıyor sonra adım :D :D
Yazsaydın da ona biz karar verseydik😄
Çok akıllılardıya zaten 🤣
Puhaha
Eee
Farkli biriyim herkese guzel gelen bana cirkin gelebiliyor goruslerim fikirlerim kendimce kimseden duyma seylerle hareket etmem
Belki düşüncelerim değerlerim olaylara bakış açım o kadar başka farkım yok
Çok var bu asrın insanı değilim gibi düşünüyorum bazen
Cevap vermek megaloman olmak ile eşdeğer. Yorum yapamayacağım.
Bakma hepimizde aynı yetenekler var ama farkında olmayanlar da var
Karşımdaki kişiyi kendimle aynı duyguda histe görüyorum selam verse güveniyorum 🤷♂️🤷♂️🤦♂️
Farkli degilim herkes gibi bende bir insanim herkesten fark dusunceler ve yaşam bicimi inanc tabular
Hemen herkese yanaşmam, yanaştırmam.
Genetik kodum
Aşırı mantıklı 😄
biliyom
fark yaok herkes gibiyim
Farkım yok sıradan insanım
düşüncelerimdir
Pek bir farkım yok dışardan bakınca
Diğerlerinden bir farkım olduğunu düşünmüyorum.
Yoktur
Beni tanıyan insanlara sormak lazım
Farksız olmam
Farkımız tarzımız
Burun farkı
Fikirlerim
Farklı değilim.
Ayrıcı özelliğim yok
Şanssız olmak
Fazla iyim
Rengim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?