Yoksa kendini kaptırmam diyenlerden misin?

Bir çift göze aşık olursun, sonra bütün gözlere kör.
Birinin Gözlerinde kaybolma Cesaretin var mı?
Yoksa kendini kaptırmam diyenlerden misin?

Bir çift göze aşık olursun, sonra bütün gözlere kör.
Birinin Gözlerinde kaybolma Cesaretin var mı?
Tabii, kör kütük aşık olabilirim. Aşk gözle değil, hislerle ve bağlantıyla ilgilidir. Görünüş önemli olsa da, aslında duygular, karakter ve paylaşılan anlar daha değerli. Yani, insanı gerçekten tanımak ve ona içten bağlanmak, aşkın gerçek kaynağıdır. Gözler görmese de kalp hisser, bazen aşk en beklenmedik şekillerde gelir.
Belki de
Onunla geçirdiğim her an hayatıma bambaşka bir anlam katıyor, gözlerindeki o ışıltı beni her zaman kendine çekiyor ve de onunla birlikteyken zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp tüm dünyanın durduğunu hissediyorsam evet, kör kütük aşık olabilirim :D
Akışına bırakırım. Kendimi kontrol edeceğim diye güzel duyguları ve anları kaçırmak istemem. Mantığımın devreye girmesi gereken durumlar dışında sadece an'da kalmayı tercih ederim.
An’ da kalmak önemli
Kör kütük aşık olmak sadece güzellikle ilgili bir şey değil ki aşık olabilirim belki herkesin ağzında bir aşk kelimesi yaşanıyor ama bence aşk karşılıklı fedakarlık olduğu zaman önemlidir ben birisini seviyorsam birisini fedakarlık yapıyorsam o da bana yapıyorsa bunun adı aşktır
Cevap
7Cevap
bu yuzden asik olmak istemedim hic cunku askin verdigi o "körlügü" yasamak istemiyorum, ne kadar cok sevsem de hep gerektiğinde vazgecebilecek seviyede tutmaya calisiyorum duygularimi. tutmasam asik olurum
Peki doğru kişi olduğunda korkular olmaz
Ay çok güvenilir bir dünyada yaşamıyoruz biraz da biraz da ondan korkuyorsun bence içindeki o korkuları alacak bir güven oluşsa belki sen de bir ilk sahibi değişim olur o konuda istisnai olarak
Aşk güzel ama önemli olan ask duygusundan bazi durumlari görmeyip sonra ask duygusundan oluşan sevgiye dönüşünce Sorunlar cikmazsi... dikkatli olmak gerek
Açar mısın
İnsanın kusurlarıyla sevebilmek şart
Böyle güzel bir duygudan kendimi mahrum edemem
benim olan sadece beni gören bir çift gözde sonsuza dek kaybolabilirim.. olabilirim doğru kişiye olurum
Wow
😌🙏🏼
Hayır sanırım çünkü erkeklere kendimi bildim bileli tahammülüm yoktu halada yok haha
Erkekler kapatılsın diyorsun yani
Tabi aklı olan bunu der zaten
Erkeklere erkeklerei tahammül etmemen iyi bir şey iyi bir kişiye doğru kişiye tahammül et yeter
Böyle aşık olacağımı bildiğim için yanlış kişiye aşık olmaktan korkuyorum neyse ki aşık olacak kimsem yok
Belli standartlarım var onlar giderse hiç aşık olmamış gibi olurum
Hayır kör kötük aşk hastalıkdır illa aşık olacağım varsa aklmla aşık olururm denge kurmak gerek aşk seni benliğinden uzaklaşdırmamalı
Aşk zaten kör kütük yaşanan bir şeydir ötesi hikaye
Romantik işler bana göre değil
Ooooo
Ne oooo Man
Körkütük aşk yok odun var
Odun 🪵 yanar
Yanmazsa ben zaten yakarım
Romayı da mı 😏
Bunu biliyorsun istemsizce oluyor bana sorma
Körkütük aşık olmak istemem
Neden
Çok aşık olmak hastalık gibi geliyor bana istemem o sekilde olmak hiçbir şey kalıcı değil bir gün bitebilecek bişey için kendimi o duruma sokmak istemiyorum
Sağlıklı aşk var mı
Aklı başında aşk vardır
Bi defa oldum daha olur muyum sanmıyorum
Olmazsın dimi
Sanmıyorum ya yok
Sonu mutlu bitecekse alırım bi dal… 🙃
Mutlu son şart
Olurum ama ilki gibi olmaz yanii
Ozaman sayılır mı
Hem kör hemde kütük olursan o aşk yürümez.
İşin Espirisi de o galiba …
Çok zor ama neden olmasın
Evet
Oluyorum maalesef.. . Kör, sagır, dilsiz...
Çok iyi dkdkd
Bundan sonra mümkün değil
evet oldum, ama artık zor gibi
Yok doğam da yokk ama takıntılı olabilirim.
Aşık olabilirim ama kör olacak kadar istemem
Olamam Allah göstermesin kör olmak istemem.
Bilmiyorum, ben hiç aşık olmadım
Olduk naneyi yedik tövbe ettim artık olmam
Olabilirim
Neden olmasın diyorsun
olabilirim
Bir kere tam olabilir misin?
evet
Deli gibi asik olup sonra pisman olurum
Doğru kişi olsa pişman olmazsın
O her zmn tutmuyor :(
Her zaman değil ki bir kere Tutması gerekiyor ya
Deneme yanilma yapa yapa yorulduk.
Umudum yok
İstersin yani
Olamıyorum ben
Neden
Çok severim, bağlanırım ama olamıyorum o farklı bir şey demek ki karşıma çıkmadı olmam demiyorum çünkü olamıyorum yani
geçmişte olmuştum
Bir kere mi olur
Galiba
Bu ezeldeki şebnem değil mi
Bilmiyorum her şey olabilir
Okadar da uzun boylu değil
Olmam asla
Tabiki olabilirim herkes olabilir bence
Olamıyorum ya genlerde yok benim
Ben sana bir soru sorum mercedes kaç model
?
Yaaaa.. Niiii...