Bazı insanlar karakterini tanıdıktan sonrada çekici bulabiliyor sen de böyle skiller olmadığı için anlamaman normal sen fizikseli önde tutmaya devam et
Kendin söyledin önce fiziksel bak desen ki yüz güzelliği anlarım fizikseli en öne koyunca ben saygı duymuyorum. O zmn ben de evleneceğim kadını mm boyutuna göre seceyim sana ne kadar mantıklı geliyor
Fizikseli en öne koymuyorum en azından burada teselli için karakter önemlidir demiyorum , fiziksel olarak kriterim var ayrıca olay güzellik yakışıklılıkla alakalı değil aurayla alakalı , benim için yarı yarıya ikisi de olacak. Sevdiğim kişinin kaşını gözünü beğeneyim hoşlanayım öyle değil mi. Demek istediğim buydu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aaa gözü kahverengi değil ise zinhar olmaz...
Ahahahaha yok olmam ya siyah gözlü olacak ya da hiç
ya göz rengi ne alaka abicim ne trol bi soru
Erkekler mi daha şekilci kadınlar mi onu tespit edilmek için sorulmuş bir soru
ama ülkenin yüzde bilmem kaçı kahverengi gözlü olur mu öyle ya
ama haklısın şekilcileri buradan ölçebilirsin
AAslaaa olamam tarzım değil bi kere. Kırmızı gözlü ayakları ters olmalı
Siz kızların kırmızı göz ters ayak sevdaniz ne böyle ya bı bitmediniz
Göze göre mi karar vericem xjddj ne saçma
Neye göre karar veriyorsun
Fiziksel özlelikler ve karakter
Özellikler"hshxjx
Sadece karakter desen inanmayacaktim
Hdhdhdhd önce fiziksel sonra karakter
Şaka mısın
Şaka mıyım
Umarım sana fiziksel bakan biri çıkar karşına daha iyisini bırakınca aldatır fhhddjd
Ya ne alakası var dış görünüşünü beğenmediğim birinin neden karakterini merak edeyim
Bazı insanlar karakterini tanıdıktan sonrada çekici bulabiliyor sen de böyle skiller olmadığı için anlamaman normal sen fizikseli önde tutmaya devam et
Sen de yargısız infaz yapmaya devam et
Kendin söyledin önce fiziksel bak desen ki yüz güzelliği anlarım fizikseli en öne koyunca ben saygı duymuyorum. O zmn ben de evleneceğim kadını mm boyutuna göre seceyim sana ne kadar mantıklı geliyor
Fizikseli en öne koymuyorum en azından burada teselli için karakter önemlidir demiyorum , fiziksel olarak kriterim var ayrıca olay güzellik yakışıklılıkla alakalı değil aurayla alakalı , benim için yarı yarıya ikisi de olacak. Sevdiğim kişinin kaşını gözünü beğeneyim hoşlanayım öyle değil mi. Demek istediğim buydu
Ben de zaten sadece karakter desen inanmazdım önce fiziksel demen de saçma
Neyse senin tercihin
Aynn
Oldum hatta evlendim.