Yaratmis yine adam... dinleyin... alip gotursun sizi de 😌😌 ozlediklerinize gelsin...

Bakmak ile gormek ayri seyler. Benim tanidigim ve bildigim tum erkekler goz capkinidir. Bu bizim yapimizda var bence. Aslinda bayanlarda da oldugunu dusunuyorum sadece bunu belli etmelerincevreleri tarafindan kotu karsilanacagini dusundukleri icin ortaya cikmiyor. Onemli olanin bakmak degil, baktigi insanla diyaloga girmek onu etkilemeye calismak ya da ona duygu aktariminda bulunmak, yani gormek onemli. Herkesi goren kisinin sevgisi inandirici olmaz dogal olarak.
Sadık biriyim, severken ona ait olurum.
Ben sahsen oyle oluyorum; o kisiye odaklandigim icin baska erkeklere bakmak bile aklimdan gecmiyor tabi sokakta gozlerimi kapatarak gezmiyorum o kadar da degil :)
Kor oluyoommm
Amaaaaa oluyommm
Lall oluyom
Ha bide cok deli bozuk oluyom bee sevmiim. ben gerek yok :D 😏😏
Sanko normalda hic deli degilsin😀
Zir delisin kirmiziiii😀😀😀
Cevap
29Cevap
Birini seversem başkasını görmem :)
#hacıemre
Bir zamanlar evet. Etrafa bakmazdım gözlerimi kapatırdım. Ama artık o dünya geçti her seferinde kullanılıp yalan sevgilere düşmekten yoruldum ve bunaldım son 2 yıldır 1 ve ya daha fazla kişi ile görüşmeyi sevgili değil flört etmeyi uygun gördüğüm ile sevgili olmayı ama flörtlerim ile aramı açmamaya gayret ediyorum. Belki benim şansıma böyle yalancılar adiler gelip gidiyor bilemiyorum.. Düzgün birisi olsa zaten evleneceğim bulana kadar 1 den fazla :)
Atalar boşa dememiş eldeki bir kuş daldaki binlerce kuştan evladir.. hele bı adam olun elinizdekinin hakkını verinde daldakiler mundar kalsın..
ben sevince yatalak olurum😇
😂😂😂 yatalak
Evet tüm duyularim yatağımda😇
Birini severken neden başkasına bakıyım bu tür şeyleri kendime yakıştırmam
Kör neki sarhoş oluyorum ben tam bir şapşik oluyoyum.. :)
Ya şarkı çok güzelmiş saolasın indirdim hemencicik :)
Dinle dolis😀
Aşk kalbe düştüğü an gölge olurum ve bilirsin ki gölgelerin yüzü olmaz..
Bilirim
"Öyle bir seveceksin ki;
Yüreğinden kimse ayıramayacak.
Ve öyle birini seveceksin ki;
Seni gözleriyle bile aldatmayacak."
-Can Yücel
Cok dogruuuu
cCc Nigar reyiz cCc
😀😀😀😀😀😀😀
Tuzaklı beyler eyp var gelmeyin
Haahahahah hic senlik soru deel dimi😀
Evet
Benim gözler düz çizgi olduğundan gezemez sağı solu 😀
Benim yaradılıştan müsait değil gezmeye😂
Cekik😀
Heç 😒
Valla kör sağır dilsiz oluyorum🙈🙉🙊 değiyo mu yookk fıldır fıldor gezmesi lazım😁😁😃
Yanlis kisi olunca tabi degmiyoo😅
Aşık olmanın özeti bu aslında, kör olabilmek. Sevdiğinden başkasını görmemek demektir, böyle güzel bir soru sorduğun için teşekkür ederim hanımefendi 😊
Göremiyorum nigoş göremiyorum 😅
Goremennn 😂
Kör olurum seversem. Sevmeden de sevgili olunmaz orası da ayrı.
Birini severken diğerlerinin cenaze namazını kılmış oluyorum kuzu ❤️
Ben zaten miyopum, gözüm sevdiğimden başkasını görmez, göremez 😀
Kör oluyoz yaa en fazla tv de bir sanatçı falan oluur ayy ne yakısıklı adam falan derim 😂😂
Bende kör olurum ondan başkasını görmez gözüm ama karşımdaki de öyle olmalı her daim.
Bi' insan nasıl birisini severken başkasına bakabiliyor?
zaten bende miyop var anotomik olarak da kör sayılıyorum :D sevdiğim erkekten başkasını görmez gözüm :D
Sevmek böyledir sadece onu görmek ve başkalarına gozlerini kapatmak sadece onu görmek 🙈
Biz namaza niyet etmek gibi severiz. Zira bir kere niyet ettik mi bir daha sağa sola bakmayız
evt bence çok doğru bir söz ya onun umrunda deilsin ama başkasına bakamıyorsun çok saçma değil mi o kdr üzülüyon sevilenin b itarafında değil o ido tatlıses dinliyor sen azer bülbül ne işş?
Söze katılıyorum.
"Aklı yarda olanın gözü yerde olur."
Seviyorsam gozlerim sinyal verir adını😀
Wooowwwww gozlerrrrrinnn😀
Beceremem öyle şeyleri.
Ne yalan dim, ben duramıyorum yaw.
Sadece kalp gözüm acık kaliyor 😀😀
Bir zahmet gezsin, yoksa kaza yaparız
Tuzak soru bu :D Cevap vermiyorum.
Nein, her zaman radar mode: ON
sabah sabah ne bu efkar yaaa
Olamıyorum demek ki tam sevmiyorum.