Güçlü bir erkek olmak ve kadınlar tarafından daha fazla talep görmek istiyor musunuz?

O zaman dikkatlice okuyun hiçbir yerde okuyamayacağınız hayati bilgileri aktarıyorum.

Kadınlar bildiğiniz üzere güce çekilir ve aşık olur ancak toplumumuzda güç denilince kaslı bir vücut ve yüksek ağırlıklar kaldırılması geliyor ancak yanılıyorlar.

Güç ilk iç dünyada başlar bir erkek gerçekten duygusal olarak bağımsız ve iradesi kuvvetli bir hale gelmezse kadınlar tarafından istediği talebi göremeyecektir.

Fitness ve bodybuildin gibi sporlar nasıl bir erkeğin fiziksel olarak gücünü arttırıyorsa

Dövüş sporları ve koşu gibi dayanıklılık gerektiren sporlarda bir erkeğin iç dünyasını güçlendirir.

Özellikle boks bir erkeğin iradesini ve duygusal kontrolünü oldukça arttırır ve yüksek özgüven sağlar bunun yanında sizi maskülenleştirir beden diliniz konuşma şekliniz seçtiğiniz kelimeler bile zamanla değişim geçirir.

Koşu sporuda dövüş sporlarına nazaran daha fazla iradeyi ve duygusal olgunluğu güçlendirir.

Bu sporları minimum bir sene yaptığınızda duygusal doğanızın yerini hiçbir karşı cinse duygusal olarak ihtiyacı olmayan ve cinsel dürtülerine hükmeden güçlü erkeklere dönüşeceksiniz.

Bu hale geldiğinizi hissettiğinizde fiziksel olarak görünüşünüzü maskülenleştirip güçlenin

Ve sosyal becerilerinizi arttırın güldürebilen flört etmeyi bilen erkekler haline gelin.

Bu yazıyı yazmak istedim çünkü zamanında hiçbir kadın tarafından talep görmezken istenmezken şimdi size aktardıklarım sayesinde en çok talep gören erkek haline geldim.

Benim yaşadığımı bir tane hemcinsimin bile yaşamasını istemiyorum.

Güçlü bir erkek olmak ve kadınlar tarafından daha fazla talep görmek istiyor musunuz?