Kadınlara karşı daha sert, dominant ve maskülen bir erkek olmak için neler yapmalısın?

1) Asla bir kadından emir alma. Bir işte çalışıyor olsan bile bunu yapma. Kadın patronu olan yerleri seçme. Senin emir alan değil, emir veren yerde olman lazım. Asla kadınlardan emir alma. Gerekirse karşı çık, işini değiştir.

Kadınlara karşı daha sert, dominant ve maskülen bir erkek olmak için neler yapmalısın?

2) Kadınlardan onay bekleme. Eğer ki bir konuda fikir danışacaksan ve özellikle bu kendinle ilgili ise, ben yakışıklı mıyım, şöyle miyim böyle miyim dediğinde onay beklemiş oluyorsun. O da bir üst otorite şeklinde seni yorumlamış olur. Bu maskülen değildir.

3) Kadınlardan kabul görmeye çalışma. Onun seni kabul etmesi veya red etmesi senin için hiçbir şey ifade etmemeli. Sen hayatında hiçbir kadın olmasa bile kendi başına bir erkek olarak tamsın. Sen bir erkek olarak zaten tamsın. Dominantsın, sertsin. Bir kadına ihtiyacın yok tam bir erkek olmak için.

4) Özgüven ve Özsaygı. Her şeyi hak ediyorum diye düşün. Bu kız bana bakmaz, ben böyle bir işi ya da arabayı hak etmiyorum diye düşünme. Sen her şeyin en iyisine layıksın. Böyle düşün. Özgüven için de kitaplar, yazılar, videolardan vs faydalan.

5) Kadınlara emir ver. Gür ve erkeksi bir ses tonuyla konuş. İtaat etmezlerse o kızlarla konuşmayı bırak. Selam dahi verme. Emirleri yavaş yavaş arttır. Buraya gelsene ile başla. Belli bir zaman sonra çok sert olmayan bir yüz ifadesi ile buraya gel diyerek devam edersin. Aşırı sert olmayın. İtaat etmeyi bırakır yoksa. Dengeyi iyi sağlayın.

Bu dediklerimi dikkatli, düzgün ve profesyonel bir şekilde yaparsanız hem kendinizi daha erkeksi hissedeceksiniz hem de kızlar peşinizden koşmaya başlayacak ve tren yapacak.

Alfa (maskülen) bir erkek olma yolunda ilerleyin. Erkek haklarını savunun. Feminizme sempati duyan veya savunan kim varsa karşı çıkın veya eleştirin. Asla erkekleri veya erkek haklarını ezdirmeyin.

Okuduğunuz için teşekkürler.