" Nerenin havası bu güzelim..
Hint kumaşı mı kalmış bu devirde..
Sana benden tavsiye gel..
İnceldiği yerden kopalım biz.."

" Nerenin havası bu güzelim..
Hint kumaşı mı kalmış bu devirde..
Sana benden tavsiye gel..
İnceldiği yerden kopalım biz.."

Bu hayatta çok şey için incelediği yerden kopsun dedim. Ama son dönemlerde insanların davranışları ve tavırları beni o kadar yordu ki, artık herkesi kendi haline bıraktım ve insanların yaptığı olumsuz bir şeyi artık beni şaşırtmayanı hale geldi. Bu nedenle inceldiği yerden kopsun diyorum.
İnceldiği yerden kopsun dediğim şeyler, bazen hayatımda yer tutan ama fazla büyütmekten ya da taşımanın zorluklarından yorulduğum meseleler oluyor. Özellikle insanlar arasındaki sahte dostluklar, anlamsız beklentiler ve beni zorlayan toksik ilişkiler... Bazen, bir şeyi devam ettirmenin veya birine değer vermenin gerçekten gerekli olup olmadığını sorgulamak, beni rahatlatan bir adım oluyor. "İnceldiği yerden kopsun" diyerek, biraz da olsa kendimi salıverip, yüklerden kurtulmanın önemini hissediyorum. Hayat, fazla ağırlık taşımaya devam etmektense, insanın kendisini yeniden keşfedeceği, daha hafif bir yola çıkması gerektiğini hatırlatıyor.
Beni bıktıran yoran her şey
Teşekkür ederim 😊
Hep diyoruZ birgün kopacak
Teşekkür ederim 🧿
Cevap
13Cevap
Genellikle bunu hayatta yaşadığım sıkıntılar sorunlar için diyorum.
Var tabi ki hayatım. Nedense hep kopuş konuşulur, incelteni önemsemez kimse.
eğer incelebildiyse, ne yaparsak yapalım yine kopar, hep kopar... Kopanın malzemesini değiştirmedikçe, inceltenin ucunu köreltmedikçe ne yaparsak yapalım fayda etmez.
kopsundur, kopmalıdır, zaten kopacaktır...
Allah'a havale ettiğim çok çöpten tip var onlara diyorum.
Genelde iş hayatında mutsuz huzursuzsam incelediği yerden kopsun derim hiç uzatmam huzurum olmadığı için
Daha bunu diyecek raddeye gelmedim. İnşallah gelmem..
O kadar yorulmuşumdur ki savaşmaktan çaba sarf etmekten bıraktığım an kopsun isterim
Benim için her şey inceldiği yerden kopabilir sorun etmem
Bugün arabamın dönüş hortumu kırılıp kopmuş ha bire stop ediyordu😀 onu değiştirdim kopmasın 😂😂
Bu aralar her şeye, bu lafı söyleyip. S2tir cekiyorum. 🤷😂
Benden başka kızla konuştuğu zaman inşallah kopar elinde kalır inşallah cfgvfhg
Anında koparttığım için incelen bir şeyler yok hali hazırda
Sabrımın taştığı anlar.
Zaman Zaman her şey
Zarları hileli dünyanın kumarı...
Her zaman gecerli olamaz. Mesela evlilik. Son ana kadar kurtarin. Yoksa benim gibi bin pişman olursunuz
Aslında hayatın ta kendisi her şey benim için incelediği yerden kopuyor. Öyle de olsun ömrü, zamanı biten her şey gün gelecek bitecek.
Aynı soruyu soracak idim.
On dakikadır neyi koparsam diye düşünüyorum 😂
Hayatımızda durmak istemeyip gidenlere tabikj
Benim huzuruma mutluluğuma engel olucak her şey
Aşkm koptu gitti benden
İncelmeden kopartıyorum.
Koparamayacağım hiçbir şey yok.
İnceldiği yerden kopsun dediğim bir şey yok.
demem kendim koparırım😅
Her şey ☄️
yaşamım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?