”Benden geçti artık yaa” dediğiniz şeyler var mı? Bilmiyorum ben bunu pek düşünmedim aklıma geldi öyle sizlere sorayım dedim. Ama mesela şey var ; araba sürmek evet onu diyebilirim; çünkü bu yaştan sonra zerre tahammül edemem arabaya sürmeyi öğrenmeye o sabır bende yok🤦🏻♀️
Cidden benden geçti dediğim evlilik falan var galiba. Başıma güzel şeylerin geleceğini düşünmüyorum. Her şey benden geçmiş gibi aşk işlerine geç kalmışım gibi.. veya ne biliyim güzel bir tanım bile yapamıyorum her şeye geç kalmışım ve her şey benden geçmiş gibi..
Hiçbir zaman böyle bir cümle kullanmamışımdır. Zira bu sadece umutsuzluktur bana göre. ''Yaş yetmiş, iş bitmiş'' mantığı ile aynı, ''öğrenmenin yaşı olmaz.'' mantığı ile de zıt. :D Bu atasözlerinin hep saçma olduğunu düşünmüşümdür. Bana göre ikincisi her zaman daha doğru bir kanı. Bu yüzden hayatımın hiçbir döneminde bu tarz cümleleri SABİT olarak kullanmadım. Bazen umutsuzuz olduğumda, kötü hissettiğimde düşünmüş olabilirim. Bu yüzden de sabit kelimesini kullandım. Benim için süreklilik gösteren, dayanağı olan bir söz değil. İnsan önce istemeli, sonra ise gayret göstermeli. Bu ikisi olduktan sonra durdurulabilecek şeylerin olduğunu sanmam. Tabii bazen başarısızlık olur, bazen ise büyük bir başarı... Bunlar olağan şeylerdir. Bilmek lazım.
Araba konusunda çok öğrencim var. Benden sabır geçti kimseye tahammülüm yok. Olacaksa anlık olacak. gittiğim yediğim aldığımı paylaşmak benden geçti. Oldum olası sevmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
"Benden geçti artık" dediğim çok şey var ama yine de olabileceği yanından dolayı umutluyum. "Nereden başlarsan orası erkendir "bu söz çok hoşuma gider. Ama işte bir yerden başlamak önemli.
Tabiki çok doğru dediniz aslında🎈 Zira güçsüz hissettiğim için değil ; zaten hiçbir şeyin yaşı yok öğrenmek için ama konu araba olunca dikkat isteyen şeylerde ben biraz kasılıyorum sanırım💛
Kadınlardan git gide soğuyorum Içimde bir öfke yükseliyor Benden geçiyor gençler Aşk bile olmam artık zorlasiyor Alın yüzde 99 u sizin olsun Akıllı kesimi bana bırakın
Hiçbir şey anlamadım saygısızlık sadece kadınların gösterdiği bir davranış değil keza kendini geliştirmeyip geri kafalı ve tacizci erkeklerde hiç az değil kadınların kininden daha fazlasini hak eden erkekler var bunlar nefret sebebi olmamali
Onların kafasını geliştirmeyip Deli gibi ilgi veren erkekten hoşlanıp Sonra kazık yiyip tüm erkekler böyle diyen kafasız tayfadan biktim Etrafım Da bundan çok var Erkeğin yamuk hareketleri var biliyorki hayır gelmiyecek Ilgi hoşuna gitti Ya bırakmıyor onu Sonra kadınların başına her okay geliyor Bakın bir erkek hayvan gibi ilgi veriyorsa Kişiliksiz olma ihtimali yüksektir Obur türlü adamların gururu vardir
Açıkçası biraz üzülerek okudum saçma sapan huyları olduğunu bildigi halde karsidakine göz yuman kadınlar hakkında doğru söylediniz ama gurur meselesi tam anlamıyla yetiştirilme tarzıyla alakalı bir insan sevdiği birine bu anne olur eş olur farketmez sevgi gosterirken gurur deyip içine atmamali koca bir nesil Baba sevkati görmeden büyüdü ve bunun ceremesini biz de çekiyoruz içinde taşıyıp toprağa katacağı sevgi hiçbir işe yaramaz size tavsiyem sevdiklerinizi gururuma zeval gelir düşüncesiyle ilgisiz bırakmayın biraz konu dışı oldu ama benim hassas olduğum bir nokta söylemek istedim. tesekkurler.
Şunu unutma erkeği kadını da yetiştiren toplum. Erkeklerde çok iyi değil Kadınlarda Benim akrabamın vu konudan canı yanıyor Kaç tane akrabamın canı yandı Hepsimde it lerin huyu belliydi ama Onlar kafalarının dikine gittiler Şimdi ya şimdi Sevdiğim bir ablam aşırı iyi kalpli biri Bu konulardı canı yanmış değerli bir ablam Bir aptallla flortlesiyor Ya söylüyorum Ne olduğunu anlatıyorum haklısın diyor (Geçiştirmek için söylemiyor bu arada) Gene flortlesmeye devam ediyor Sorna ben üzülüyorum ben ağlıyorum oluyor Kafamızı kullanalım Analiz yapmak çok zor değil
Bu da ailelerin suçu bana göre başka birinin ki bunlar it kopuk olan tayfa için geçerli sevgisine ihtiyaç duyan bir evlat yetistirilmemeli sevgiye aç biri sevgiyi celladinda bulsa bile göz yumuyor bu beni ve benim senin gibi dusunen herkesi çıldırtıyor ama o kişiye anlatamiyorsun sevgi bağımlılık yapıyor. Bu üzücü.
@benZeynn sevgi gösterilir Gururdan kastım Ne kadar karşılık verilirse o kadar karşılık vermek Ama karşındaki aşırı bir ilgi veriyorsa Muhtemel anadadır Kızlar o ilgiye seviyor (hepsu nerdeyse) O sahte ilgiye aşık oluyor Sonra adamımız ilgisi düşünce Başlıyor sikintilar Ama adam gibi adam napar Ilgi gördüğü kadar ilgi Sevgi gördüğü kadar sevgi gosterir
Bende o kadar sevgi alarak büyümedim Hatta en sevilmeyen çocuğum Ama kafami kullanmaya çalışıyorum Gidipte kizlardan kazık yiyip Tüm kızlar böyle demiyorum
@benZeynn bak emin ol farklı fikirlere açık ve biraz gözlem yeteneği olan birisiyim Ama gün geçtikçe kadınlardan soğuyorum Özellikle ''Tüm erkekler'' diyen kezbanlardan Saygı değer kezban onun kadar sende kafasızsin demek istiyorum
Kimse sevgi pıtırcığı gibi büyümüyor azınlık dışında ama o azinlikla karsilassak farkı anlarız diye düşünüyorum kendine güvenen kendini bir erkeğin merhametine bırakmayan işittiği sözde kırıldığı zamanda susmayan kadınlar yetişirken saygıyla sevgiyle yetişiyor en fazla da kendi saygılarını kazanarak erkeklerde öyle bütün kadınların doğuşta şanslı olmasa da ilerde kendilerini iyi yetistirmeleri dileğiyle umarım kendini böyle tanımlayan birisi yorumumu okur ve faydam dokunur.
mesela yeni birini hayatıma almak zor geliyor baştan başlamak tanımasını güvenmesini sağlamak aynı şekilde benim içinde geçerli aynı şeyler zor ve uzak geliyor sanırım yaşlanıyorum