Artık tek ve daimi beklentim biraz huzur.. Gerçekten huzurlu hissetmeye o kadar ihtiyacım var ki... İkili ilişkilerden, derslerden vesaire her şeyden yoruldum halim yok. Ne kendimi açıklamaya mecalim var ne de iletişim kurmaya açıkçası. Şöylee kendimle baş başa uzaklara kaçmayı orada kendime ormanın içinde bir dağ evi yaptırıp, uzun bir süre herkesten izole olmak istiyorum. Kafamı boşaltmak, zihnimi dinlendirmek mükemmel olurdu..
Biraz olsun beni sevsin, değer versin istiyorum benim sevgim ikimizede yeter ama her aklıma geldiğinde Allah’a dua ediyorum ve hayırlısı olsun demektense kaçınmıyorum.. içimi dökmeye çok ihtiyacım var sevdiğini görüp dokunamamak konuşamasak sarılamamak çok zor..:(
Biraz olsun ama huzur olsun istiyorum. Bu yaşıma kadar her şeyi yaşadım, her şeyi tattım. Fakat huzur ve sağlık kadar önemli bir şey görmedim. Para ne kadar olursa olsun, eğer huzur ve sağlığın yoksa koca bir boşluk içindesin. Zaten bu aralar hissettiğim tek şey huzurun yokluğu.
Çoğu herkes gibi huzur ve ayrıyetten bir yol, hayat arkadaşı. Kariyer hedeflerim tamam gibi zaten, ekonomik olarak da iyiyim bir şekilde, geriye kalan tek şey huzur ve aşk.
Sağlık der susarım... hasta olmak kadar kötü bir şey yok bu hayatta.. hastaysan huzurun yok mutluluğun yok paran varsa bile önemi yok.. Yani bence mantıklı olan sağlık.