Merhabaa 🌸
Ne istediğini bilmeyen ve net olmayan insanlar benden uzak dursun Allah aşkına benden bu kadar sizinle uğraşamam.

Merhabaa 🌸
Ne istediğini bilmeyen ve net olmayan insanlar benden uzak dursun Allah aşkına benden bu kadar sizinle uğraşamam.

Normalde son birkaç haftaya kadar bana ne söylenirse söylensin bu iyi de olsa kötü de olsa susardım ve sineye çekerdim. Artık canıma tak etti gençliğimin baharında sinir hastası oldum şimdi babam olsa acımıyorum çatır çatır cevap veriyorum.
Kesinlikle sabrım. Benden küçük olanları insan yerine koyuyorum. Bir kere konuşmada sesliye geçelim deyip. Yüz bulamayınca zaman kaybısın diye engel atana çok gülüyorum. Daha doğrusu böyle tiplere. Küçük büyük insan ayrımı yapmam. İnsan olana herkese benimle sohbet etme şansını hep veririm, fakat bazıları hakikaten çok dengesiz. Pek olmamış hiç büyümemiş yani. Başka modellerde var yanlışlarını yüzüne vurduğunda aklımla baş edemeyenlerde aynısını yapıyor. Gözümden düşenin başka şansı hiç olmaz. Bana xper1 başka niklerle kapıma geliyorlar. 😆😂 Mal olanlar arayışı başka olanlar Sıfır zeka olanlara tahammülüm yok.
Teşekkür ederim prenses 🌷
Rica ederim kraliçem 🌸
Mutlunol takma insanları kafaya sen güzelsin diye seni çekemeyenler var. Onlara inat ayakta kal.
Haklısın bitanem söylediklerini dikkate alıcam
Bunu hayat için diyorum daha çok yani beklemekten umut etmekten bıktım ya da gereksiz insanlara değer vermekten bıktım bu yüzden de her zaman için kendimi düşünüyorum. yani kimseyi ya da hiç bir şeyi umursamıyorum
Bu kadar değil de olduğu kadar olmadığı kader diyorum. Verirken de aşırılık iyi değil.
Tamam da karşıdaki insan sınırı aşmışsa, artık seni dikkate dahi almıyorsa, önemsemiyorsa inan bu kader falan değil bildiğin iyi niyetinin suistimal edilmesi ve insan yerine konmaman.
Bunu sana bile yapan varsa önce göz doktoruna ardından zeka testine götür önyargılı olma 😊
Var maalesef ve bu güzellikle alakalı değil karşıdakinin zeka seviyesiyle alakalı.
Dedim ya hem göz muayenesi hemde zeka testi diye🙂
Eig için teşekkür ederim mutlu pazarlar olsun 🙂
Cevap
15Cevap
İnsanlara tahammül eşiğimin sınırına geldiğim için, hoşuma gitmeyen bir şey olursa direkt boş ver çekebiliyorum insanlara
O daha mantıklı
Değer, kıymet, özveri.. Bir yere kadar artık..
Dost da olsa bir sınırı var her şeyin değmiyorsa..
Cahillerle mücadele etmeyi bıraktım, ne halleri varsa görsünler.
On tane zeki insanla mücadele edersin de bir tane cahil seni zorlar pes edersin o derece uğraşılmaz onlarla.
Alıntı yapıyorum; "Asla bir canım tartışmayın; Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin canım olduğunu anlamayabilir". Gerçekten çok doğru.
Annem ve babam bir buçuk aydır telefonumu vermiyor okuldakiler artık dalga geçmeye bile başladı niye bu kadar baskıcılar bilmiyorum her gece telefonumu alıp kimlerle ne konuştuğuma bakıyorlar ve gece telefonumu odamda tutamıyorum annemin odasında kalıyor yüklediğim uygulamalara karışıyorlar app storea şifre koymuşlardı uygulama yükleyememem için ama ben şifreyi değiştirdim ve annem telefonumu aldı büyüdüğümü anlamıyor yeter cidden
hıcbırsey de bu lafı kullanmam Şu an azamı sınırlarıma gelmedım.
Hiç bişeye öyle demiyorum çünkü umursamazım sjsh
Enerji sömürücü insanlara katlanamıyorum ya. Hemen ghostluyorum
Karı kız işlerine ara verdim yoruyor beni benden bu kadar
3 Kuruşluk insanlara 5 Kuruş değer vermek istemiyorum.
Kendini beğenmiş daha ne istediğini kendi bile bilmeyen dengesizler
Çalıştığım şirkete ve işime dedim.
Biraz kafa dinle bence
Yürü bee yakışırr
Aşkla katılıyorum. 😷😷😷😷👏👏👏👏🍾🍾
Çok oldu
Haklısın 👍
her şey
Cok haklısın
Evliliğim
selam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?