Ben bir şey yapmak istiyorsam yaparım. Yapmak istemiyorsam yapmam. Bunun inatçılığa yorulmasına gerek yok bence. Doğru tektir. Yapılması gereken ne ise benim doğrumda o dur.

#ZorundamıyımEfsane ✌ >>1903<<
Ben bir şey yapmak istiyorsam yaparım. Yapmak istemiyorsam yapmam. Bunun inatçılığa yorulmasına gerek yok bence. Doğru tektir. Yapılması gereken ne ise benim doğrumda o dur.

#ZorundamıyımEfsane ✌ >>1903<<
Doğru bildigim şeyden asla şaşmam kimseyede hesap vermem ister bunun adına inat desinler ister cahillik desinler , benim özüm neyse sözüm odur kimse içinde değişemem
Bilmez miyim maviş sultan 💖🌹
Allah seni hep korusun.
Teşekkür ederim beyefendi çok kibarsınız 🙏🙏🤗🥰😂😂
Sizde çok naziksiniz 🤗😊💖🌹
Birçok insan, inandığı şeyleri sadece mantıklı bir gerekçeyle değil, aynı zamanda duygusal bir bağ ile savunur. Örneğin, bir konuda çok güçlü duygular besliyorsanız, o konu hakkında yapılan eleştiriler size doğrudan bir duygusal tehdit gibi gelebilir. Bu durumda, karşı tarafın fikirleri, doğru olsa bile, size hızla kabul edilemez ve inatçı bir duruş olarak algılanabilir
Yani yanlışı savunuruz o arada.
Söylediğin gibi bunun inatçı olmakla bir alakası yok insan doğruları için yaşamalı inatçılık olayı daha çok yanlışı savunmakla alakalı bir durum doğrularından vazgeçme✌️👍
Karşıdakine kendi istediklerini empoze etmek.
Bu çok sinir bozucu bir durum heleki haklıysan.
Kesinlikle ✌👏
Normalde inatçıyımdır tamam ama doğru bildiğimi söyleyince insanların tepki vermesi bunu kabul edememek illa kendi dedikleri doğru olucak tek gerçek onlar biz söyleyince inatçılık oluyo Allahın cezaları yine sinirlendim😂
Tam üzerine bastın :D
Kaldırma iyice ez :D Topuğunla 😂
Sivri topuklu giy :D
Cevap
5Cevap
ön yargıları vardır
Kesinlikle ✌️👏
Bak bende çok kuralciyimdir mükemmelliyetciyimdir hersey olması gerektiği gibi olacak yani bunu inatla ne alakası var
İşte bencil insanlar algılamak istedikleri gibi algılıyorlar.
🤝🤝🤝
Ben yaşaya yaşaya hayati öğreniyorum dediğimde esim... herseyi yasamadan öğrene bilirsin dediğinde'de hakli aslinda ama iste tercih meselesi 😬
Yaşamadan öğrenilir mi? Hanzo filmini izlet bence ona. :D
Gerçekten yaşayarak öğrenmek daha önemli. Üniversitede teorik bilgiler veriyorlar anlamıyorsun ama uygulamaya geçtiğinde neyinden olduğunu anlıyorsun.
Amin inşallah 🌹🙏
O kadar mükemmel bir soru ki, bu olay karsidakini yenmenin yollarından biridir, toksikler çok kullanir
Aynen öyle. Karşısındakini istediği gibi kullanacaklarını zannediyorlar
İnsanlar bizi bazen fazla cahil yerine koyar ve en nihayetinde kendileri haksız çıkar, tabi onların yerinde bazen bizler de olabiliriz.
Ben onların yerine geçmem. Düşünüyorum da olmuyor.
Kesinlikle ✌👏
Bunu ben de anlamıyorum her dediğim şey de inatçı olma derler
Hep bize iftira.
Anlamak istediklerini anlıyorlar ne yaparsan yap
Kesinlikle. Bencil egoistler.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ula
İster istemez bazı şeylere sen şahit oldun işte.
Beklenti farklılıklar ve koşulu iletişim yüzünden sanırım
Son söylediğin koşullu iletişim doğru.
Bencil insanlar kendi istedikleri olsun istiyorlar hep.
Garipler ya bu da benim doğrum işte :D
Yani size ne değil mi :D
Bak bak bak :D
Benim doğrum benim inadım gerisi kimene 😂
Sen ne dersen haklısın.
Kimseye yaranamaz sın efsanem eğer bana zararı var yok düşünürüm ona göre ama herkese sormam söylemem çok sevmişsem sorarım dinlerim veya vazgeçerim onun harici boş laf beni dahada körükler
Ben yaranacağım insanı biliyorum gerisi boş ruh ikizim.
İnadını yesinler ayyy ayyy ayyy efsanem❤ ❤🥳😂
Ruh ikizim 🥰😘💖
Efsanem 🧜♀️❤💃
yok valla benimki hep inat 😀
İnatçı :D
hemde ne bicim.😀
İnsanlar yanlış anlayabiliyor..
Anlamak istedikleri gibi anlıyorlar.
Karşı tarafın işine gelmemiştir çünkü
Kesin öyle oldu.
Üfff yine gönderme sorusu🥴
Değil :)