Kendimi değersiz bir çöp gibi hissediyorum hata bende mi ben mi abartıyorum?

Arkadaşlar 1.5 yıllık ilişkim var ilk başlarda tavlayana kadar diyebiliriz böyle değildi en azından dışarda oturup kahve içerirdik yemek yerdik 1 senedir sadece evde takılmak ev ev ev :) burama kadar geldi mesajlaşmak araşmak ama buluşmak yok sadece ev. Dışarıya kahve içmeye çıkıyoruz ama isteksiz oluyor o kadar belli ki suratından ben geleyim göreyim diyorum yine isteksiz gibi sonunda patladım her gün görüşmek istiyorsun diyor zaten haftada bir veya iki görüşüyoruz o da evde çok sevdiğim için sustum ama sevgim yetmiyor baş edemiyorum söyleyincede düzelen bişey yok yine haksız bencil benim ben çok şey mi istiyorum arada dışarı çıkmak kahve içmek? Hiç yapmıyoruz değil ama zorla olduğu o kadar belli ki bu da zoruma gidiyor ben mi abartıyorum isteklerimin önemi yok umrunda değil o an tamam diyor günü gelince geçiştiriyor aldatma vb durum yok 7/24 mesaj atıyor zaten sadece benim isteklerim önemsiz ve kadın olduğumu unuttum malsef

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar 1.5 yıllık ilişkim var ilk başlarda tavlayana kadar diyebiliriz böyle değildi en azından dışarda oturup kahve içerirdik yemek yerdik 1 senedir sadece evde takılmak ev ev ev burama kadar geldi mesajlaşmak araşmak var sorun yok ama buluşmak yok sadece ev. Dışarıya kahve içmeye çıkıyoruz ama isteksiz oluyor o kadar belli ki suratından ben geleyim göreyim diyorum yine isteksiz gibi sonunda patladım her gün görüşmek istiyorsun diyor zaten haftada bir veya iki görüşüyoruz o da evde çok se
Kendimi değersiz bir çöp gibi hissediyorum hata bende mi ben mi abartıyorum?