Nasıl bir kafa yapısına sahiptir acaba ve güven verir mi?
Aile isek eşim oturmalı.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 <<✓™
Nasıl bir kafa yapısına sahiptir acaba ve güven verir mi?
Aile isek eşim oturmalı.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 <<✓™
Aslında sorduğunuz bu soru tamamen kişinin karakterinden öte şimdi herkes karakter olarak düşünecek çünkü genel itibar nedir eğer bir kişi evliyken annesine ön koltuğa oturursa Bu adam anneci annesine laf geçiremez eşini otursa eşine laf geçiremez kılıbık derler Bence bu tip kısır düşünceler ve tartışmalara girmekten öte sadece şunu söyleyeyim öncelikle bu tamamen kişinin karakteri ile ilgili bir durum sonuçta kendi annesi olur veya kayınvalidesi Her ne olursa olsun öne oturabilir o da bir saygı gereği olarak düşünülür illaki kendi eşi oturduğu zaman nasıl kılıbık olamıyorsa annesini oturduğu zaman de anneci olmaz şimdi burada önemli olan nedir herkesin atladığı bir husus var iki insan evleniyor yuva kuruyor sen öncelikle kendi evliliğine sahip çıkacaksın Kendi sorunlarını kendi içinde halledeceksin aileleri bu işin içerisine karıştırmayacaksın seçimlerinizi kendiniz yapacaksınız bundan sonra da atacağınız her adım kişinin güvenilir Güven duygusunun gelişmesi de tamamıyla yapılan hareketlere bağlıdır
Kişinin saygı ile değil büyüklerin daha çok düşüncesi ile olmalı. Kişi gerekirse uyarmalı fazlası oluyorsa.
Güven denen konu bu şekilde anlaşılmaz. bir erkek isterse annesini oturtsun ister eşini ön koltuğa oturtsun önemli olan eşine nasıl davrandığı ya da annesine nasıl davrandığıdır.. iyi davranıyorsa dürüst bir kişi ise güven verir tabi ki de.
Bugün onu yapan yarın ne yapar.
Bu durumu yaşadım jfjf Eşim değildi ama erkek arkadaşımdı. Bir baktım buluşmanın birine annesini getirmiş. Arabaya doğru giderken baktım ön koltukta annesi 😂Kaçacaktım sevgilim elimi bırakmadı. Annesi inip öpmüştü. Ben şaşkın şaşkın bakınca "elimi öpsene kızım " demişti. Sonra "Sevgilinin yanına sen geç kızım" demişti. "Hayır siz oturun lütfen" dedim saygı duyduğum için.😄
Anneci erkekler bana biraz komik geliyor. Değişik yani. Soruya cevap verecek olursam güven verip vermemesi buna bağlı değil. Böyle yapıyor diye güveniyorum ya da güvenmiyorum diyemem. Başka davranışlarıda önemli😄
Ama bu bir başlangıç olabilir sonrasında neler olabilir.
Aynen öyle tabii jdj Ben sevmem öyle şeyleri. Zaten evlenme teklifi etmişti. Kabul etmemiştim😅
Daha yolun başından dönmüşsün bak 🤣
Doğrusuda buydu 😂 Ben ikizler kadınıyım beni böyle şeyler erkekten uzaklaştırır yahu jfjfj
Ben böyle şeyleri hiç sorun etmedim edilmesini de gereksiz buluyorum kimin oturdugunun bir önemi yok ben saygı gereği kendi istegimle hep annesini oturtmuşumdur ve bundan hiç rahatsızlık duymadim
@r_engarenkyollar Emin misiniz? İnanın Yeterhayat a sizin için bir sorar mısın? farkında olmadığım bir hata, kusurum mu oldu diye? Yani olabilir bu benim tipik fıtratım olan bir sorunlu konudur. Çoğu zaman düşündüklerimi ağzımın kelimeler söyleye yetiştiremediği olur.
Sorun etmesen bile maviş sultan eşinin yanında eş olmalı bence. Anne kendi arkaya oturmalı.
@zorundamiyimefsane yaa illaki canım orası öyle evlendikten sonra eşi oturmalı ama dediğim gibi bu benim kendi tercihim oluyordu
@r_engarenkyollar Valla benim eşim yanımda oturduğun da kendimi direksiyon eğitimi alan öğrenci gibi hissediyorum. bak şuna dikkat et... Bırak kamyon geçsin gitsin...
@r_engarenkyollar "Ok yaydan çıktıktan sonra neyi vurur ise vursun siz sorumlusunuzdur " Sözünde ki gibi bazen sözler de gerçek hedefinden farklı bir yerlere gidebiliyor. İnanın tüm samimiyetim ile belirtmek isterim ki Siz ve diğer dostlarım, arkadaşlarım. Hatta tanımadığım KS üyeleri de dahil isteyerek ve bilerek kasten terbiyesizlik, saygısızlık da bulunmam lakin ortam ne ve ne olunması gereken bir ortam ise de orya ve havasına uygun olmaya çalışırım,
@yeterhayeterhayat 🤗🤗🌸
Yok yok ben okuyorum
Cevap
12Cevap
Kayinvalideler yaşlı olunca ve araba onları tuttuğu için ön koltukta oturmak istiyor. Ama bazıları cidden arıza olabiliyor.
Kayınvalide gelinine öncelik vermeli tabii bir rahatsızlığı yoksa...
Mantıklı evet.
Bence kız o aile terbiyesiyle büyümüş kendini geliştirmiş biriyse kendinden yaş olarak büyük birine arkaya otur demez. Hem ne bu mesele ya önle arka aynı yere gitmiyo mu, sohbet etse sesi duyulmuyo mu. Yanyana gidince o yolculuk esnasında ne yapılacağı sanılıyor ki
Ben eşimi yanımda isterim ama. Annem daha bir kere öne binmemiştir. Hep eşim biner. Hatta babam bile binmez. Kaç kere babama öne bin demiştir. Yine de çok nadir biner öne adam.
Ben gereksiz bir tartışma olduğunu sanıyorum.
Tartışma olarak değil düşünce tarzı önemli olan. Bende olsam mesela binmem öne.
Eşler önde birlikte oturur. Ben gidip babamı öne, kocamı arkaya mı oturturdum? Babam bu karmaşadan kaçınmak için zaten o araca binmezdi. Yani büyüklerin ince davranıp çocuklarını zor durumda bırakmaktan kaçınması, eşlerin de önceliğini doğru belirlemesi gerek.
Kesinlikle çok doğru ✌️👋
Kaynana kendine gerçekten sevgi kazanmak istiyorsa yalandanda olsa kızım sen geç önde otur der, bana soracak olursanız böyle bişey teklif eden kaynanam olsa ben utanır oturmazdım onu oturturdum, e. n. a. yiyim galiba ben🤭🤭🤭
Yok ya yine de gelinin oturması lazım. Babaannem bir kere bile oturmadı önde. Babam bile oturmaz.
İnsan gibi davranan otursun lafı bile olmaz bende ama eş oturmalı kesinlikle.
Bende eşimi isterim tabi ki. İşte düşünce tarzı bu yani.
Evet ilk eş açık ara.
Kaza anında öndekilerin ölme riski daha yüksek. Hiç değilse yalnız gitmeyiz :D
😅😅
Verir Yeri gelir onun annesi oturmak ister ise oturur yeri gelir benim Annem oturmak ister ise oturur
Eşin yanında olmalı bence
Babam bile oturmaz. Eşime otur der. O da ona otur der.
Sorun ne? Ön tarafta sadece bir koltuğun boş olması ve o koltuğa iki tane kadının talip olması mı?
Çözüm nedir? Şöför koltuğunda oturan adamın arkaya geçmesi ve iki kadının önde oturması.
Sorun çözülmüştür.
Hahaha oldu.
Erkek ne yapsin diyesim var...🙃
Bu koltuk olayi cok gereksiz ya da sacma bi konu...
Gelin kendi statüsünü arabanin ön koltuğunda oturarak bilmemeli
Kayinvalide büyüklüğünü bilip kizim/Gelin senin yerin eşindir demeli...
Düşünce önemli olan.
Öyle şeylerle güven ölçülmez, bazen durum öyle gerektir ya da saygi. Bazen Eş bazen Anne önce gelir, aynısı ön koltuk için de geçerli. Bu bir yarış değil. Aile olunduysa bu önemli ama geldiği yeri de unutmamalı Erkek ya da Kadın.
En iyisi ikisini de almamak. Otobüs ile gelsinler :D
Erkek arkada otursun :D
Tavanda gelelim canım oldu olacak :D
Ya ne gerek var böyle minik şeyleri mesele etmeye? Anne arkada rahat rahat otursun eşler de önde otursun doğrusu bu bence. Allah'tan böyle şeyleri mesele eden gelin de yok kayınvalide de... En azından bizim ailede
Olmaz mı sen ne diyorsun ya. Geline neler çektiren kaynanalar var.
İnşallah huzurlu olur herkes.
Teşekkür ederim 🌹😊
Şu şekilde güven vermez, bana sen geç arkaya annem ön de otursun derse ilişkiyi bitiririm, ben zaten annesinin önde oturmasını teklif ederdim annesi de dünden beklemiş gibi geçip otursaydı biraz da kırılırdım çünki eşimin yanında oturmak isterim
Bak çok doğru söylüyorsun. Kaynana da düşünceli olmalı eşin de düşünceli olmalı
Tabiki oğlu diye nispet yapar gibi gidip oturusa sanki doğurmuş diye hep o oturmalı ben sonradan gelmişim tavrı yaparsa yine de biter, çünki biz de aile kurduk sonuçta
Hiç alakası yok bence başta ön koltuğa hatta yere göge sığdıramayan kucağına oturtacak adamıda gördük sonrası anasıyla aşk yaşar gibi abartılı bir bağ vardı olacak oldumu her türlü oluyor o güvensiz lik bence 😂😂😂😂😂
Öyle ama bu bir başlangıç olabilir ileri ki zamanlar için. Bugün bunu yapan yarın ne yapar.
Onlar olsa tek problem isterse çıktıgı yere geri gitsin umrum olmaz başka sorunlar var ana oğul ilişkisinde haksız ama haklı görür ayıbını kapatır her pisliğe razı olur bilir yani anası her zaman yanında bence yetişme yetiştirme önemli kapatılcak suç var kapatılmıcsk suç var sonra o hıyarları biz çekiyoruz anaları değil 😂😂😂😂😂😂
Ahahah bak ya 😂
Kim daha hızlı koşuyorsa ön koltuk onundur 😄😄
şaka bir yana saygılı olmak lazım otursun müstakbel annecim sıkıntı değil
Eşler birlikte oturmalı bence.
Yani eşin önde oturması daha iyi olur ama böyle bir konu için de tartışılmaz tabii, yengem anneme ısrar bile etse annem asla öne oturmaz mesela, çok seviyor gelinini 😅
Ne kadar düşünceli davranışlar :)
Bu konularda genelde yaşça büyük olanlar mütavzi davranırlar asla yani kızım sen geç otur vs diye tartışma konusu olmamalı böyle basit şeyler yani çiftler sorun olmamalı
Aynen büyükler anlayışlı olmalı. Bazıları var ki direk öne atlıyor.
Evet doğru
Yani zaten bellidir önde annesi oturur ama bazen de ben önde oturmak istemiyorum derse eşi oturur
Sen arkada oturmak ister misin
Yani öyle bı savaşın içinde değilim. Nezaketen kayınvalidem oturur otursunda bişey olmaz. Ancak araba çok tutarsa öne oturmak için müsade isterim.
Eşim yanımda olsun yine de.
Arka koltukta kraliçe gibim gideriz ne var yaa ohh miss ben sevdigim adamın gönlünde taht kurduysam gerisi teferruattır bende..
O açıdan değil bugün bunu yapan yarın başka bir şey yapar.
Bu tarz bir olayla güveni ölçmek veya tartışma çıkarmak saçmalık ötesi bana göre.. saygı ve anlayışı değerlendirmek daha doğru olur
Bu örnek olarak. Sonra başka neler de olabilir.
Hayır annecidir. Arabanın önüne eş oturur sen onunla bir yuva kurmuşsun artık eşinle annemden daha çok ilgilenmen lazım
Kesinlikle ✌️👏
Bu konularda genelde yaşça büyük olanlar mütavzi davranırlar asla tartışma konusu olmamalı böyle basit şeyler.
Büyükler düşünmesi lazım evet.
alt tarafi bi koltuk ya onde olmus arkada olmus hic bi anlami olmamali
Koltuk ile başlar sonra neler olur belki de. Bu ufak bir ayrıntı.
hep kafanizda kurup durdugunuzdan oldu dünya böyle
Aaa biz mi bozduk dünyayı şimdi. Ben kadınlardan yanayım 😂
herkes kurup duruyo iste öküz altinda buzagi araya araya oldu bunlar sormuyo kimse dinlemiyo herkes hakli böyle yapti kesin böyle düşünüyo öyle böyle derken herkes haklı napican 😀
Ahaha ben masumum 🤣
Halkın düşüncesine bakıyorum sadece 😂
yok sende karistiriyon ortaligi da fenasin hem isin icinden siyriliyon 😀
Çaktırma 🤣
benden kacmaz akıllım😀
Farkettim. Kayserili de değilsin ama 🤣
bi kere ordan gectim havasından bulaştı 😀
Kesin kesin. Birde pastırmasını yediysen işte tamam 😂
yedimde pastirma sevmiyom ya hic sarmadı et olcak bana 😋
O da et 🤣
yok cemen sevmiyim 😀
O beni öne oturtsa da ben oturamam büyük sonuçta annesini oturtsun tabiki
Yok yaa. Benimde annem öne oturmaz.
Ben saygıdan öne otursun diye yerimi veririm bide kocam olacak kişi bunu yapmıyorsa dayak yer benden
Ben karıcığımı yanımda isterim :D
Aaaa ama
Öyle tabi. 30 yaşına kadar anne baba ile yaşıyorsun sonra eşinle.
Oda doğru
Kadın kullansın arabayı. Kaynanası da yanında otursun.
Eşi de arkada keyif yapsın 😄
Kullanmayı biliyorsa en güzel çare o 😂
🤣
Takılmam böyle şeylere ya arka koltukta ikimiz otururuz 😂😂
Arka koltukta ikimiz otururuz derken arabayı kullanan eşin olacak 😂
Ahaha o da olur 😂
Ya bişi olmaz be abartmayın. Ben de annemi oturturum
Sen oturttur aman ayrılma annenden.
Güvenin bu tarz şeylerle alakalı olduğunu düşünmüyorum...
Bugün bunu yapan yarın başka şey yapar ama 😊
Öyle bi çekişmeye girerlerse ikisi de öne oturamaz 😂
Otobüsle gelsinler 🤣
Ben bu tip durumlarda ön koltuğu boş bırakma taraftarıyım.
Eşyaları koy o zaman 🤣
Arabam yok öyle bir dertte yok kafa rahat oh misss 😀
Traktör ile götürürsün sende 🤣
Aahahaahaah🤣🤣 abi ya ben bunu nasıl kaçırdım 😀
Her seferinde ayni sey oluyorsa o adamdan olmaz. O koltuk uzerine zimmetlinmi yani
Belki bir iki sefer olabilir haklısın.
Neden vermesin ki anne kutsaldır adı kayda diye eşimin annesine kötü olmam şahsen bana kötülük yapmıyorsa bana karşı iyi bir insansa saygı duyarım büyüktür oturabilir
Çok fark etmez
Vallahi bence eşim yanıma otursun.
Saygı her zaman başta gelir kaynana.
Eş gelir
Ön koltukta eş arka koltukta anne oturmalı
Tecrübe yaa 😂
Yok be ben hiç evlenmedim, eğer ileride eşim olursa yerleri öyle olur demek istedim
O da bir düşünce tarzı 😂
:)) Yani
Güven vermez..
Kesinlikle ✌️👏
İkisinide oturtmam böyle bir kavga olacaksa 😂
Ahaha arabaya da alma ikisini de. Otobüs ile gitsinler 🤣
Hiç güven vermez.
Kesinlikle ✌️👏
Ön koltuğa eş otururur.
Bence de yeni üye.
E şıkkı
Şık yok 😂