Cok hassas biriyim duygusal bir hikayede hatta duygusal bir müzikte bile ağlayabiliyorum fazla empati kuruyorum nasil duzelirim?

Bir keresknde psikolog oldugunu söyleyen rehberlikcim tedt vb yapmadan bana duygusal zekamin dusk oldugunu ve yiksletmem gerektigini söyledi tabi kanıt olarak da aci cektigimde (tenisci dirsegi ve omuz sikisma sendromu vardi onun agrisindan sinirlerim bozulmusti cunku ayni kolda 2 hastalik çekiyordum ve stresliydim on da arttırıyordu cunku yks vardı) mkralimin bozulmasını vb ornek gosterip manopule etti o gunden sonra kendimi garip hisseder duugusal zekam dusuk mu ya da gecen gun buradako birinin yazdigi yorum gibi psikolojim bozuk mu doue dusunir üzülür üm evet hassasim ama bir o kadar insanlari anlayan da biriyim derdini kimsnein anlamadigini anladiigim icin isnanlarin dert ortagiyim insanlark iyi tanırım iyi gizlemler onlarin duygu durumunu anlarim empati kurar karsimdakinin bakis acisiyla olayi tarar onun dusuncesini anlamaya çalışır cigu zaman da basarili olup cozume kavuştururum olayi ama bu gibi iyi ozellikler olsa bile bu gecmiste beni etkileyen iki olay tum moralimi bozuykr ivimde yara olarak kaldi o yuzden bu soruyu soruyorum nasil düzelirim diye...
Cok hassas biriyim duygusal bir hikayede hatta duygusal bir müzikte bile ağlayabiliyorum fazla empati kuruyorum nasil duzelirim?