Aşırı duygusal biriyim hep kalbimle hareket ederim çok merhametli biriyim ve fazla fedakar.. bu kadar duygusal oluşum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok üzüyorlar beni çok üzülüyorum ufacık bir şeye kırılınca hemen gözüm dolar kırıldığımı belli etmemeye çalışırım kimse de bir şeye mi kırıldın diye fark etmez gönlümü almaz bu zamana kadar hiç mantıken düşünmedim hep kalbimi dinledim ve çok üzüldüm üzdüler beni işte … hiçbir zaman ilişkiyi bitiren taraf ben olmadım mesela hep bir şey için mücadele ettim onarmaya çalıştım bitmesin diye uğraş verdim her zaman karşımdakini düşünerek hareket ettim ona bunu yapsam ne hisseder aynısı bana yapılsa ben ne hissederim diye yaklaştım insanlara ama ne kadar böyle davrandıysam bir o kadar bana acı çektirdiler canımı yaktılar üzdüler ağlattılar aldattılar niye peki? İyi insanlar bunları mı hak ediyor iyilerin neden yüzü gülmüyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlişkide dengeyi kuramamışsındır. Karşı taraf senin duygusallığını suistimal edebilir.
Sen dengeyi kurmazsan zaten o ilişki biter. Mesela karşı taraf hatalıysa telafi etmeli. Sen alttan alırsan vs bu sefer ilişkide denge bozulur. İyilik olsun diye yaptığın şeyler sana kötülük olarak döner. Sen çok çabalarsan karşı taraf çabalamaz. Onun da çabalamasını bekleyeceksin. Çabalamazsa zaten olmaz. Sadece sen çabalarsan da o ilişki yürümez.
Ben daha çok seven tarafım aslında tam evlenilecek bir insanım çoğu kız peşinde süründürür köpek eder yararlanır parasını yer zengin mi değil mi ona bakar ben bunların hiçbirine bakmadım sadece çok sevilmek istedim ama o sevgiyi fazla veremiyor bana bugün çok yoğun çalıştı fazla konuşamadık neredeyse telefonu hiç alamadı eline akşam aradı telefonda konuşurken bile durgun habire ben konu açıyorum ben konuşturuyorum ben susunca oda susuyor eeee diyor başka ne yaptın falan filan ben deli gibi konuşmak isterken konuşmayı kısa tutup ben yatıcam askım başım ağrıyor diyor
Böyle olunca kırılıyorum üzülüyorum beni sevmediğini değer vermediğini düşünüyorum
Belki yoğundur ama karşı taraf da ilişkiye emek harcamalı. Gerekirse kendini geri çek böyle devam ederse.
Az önce yaptım onu senin canın bir şeye mi sıkkın dedi Yoo dedim
Gülmüyor gülmeyecek ne yaparsan yap. Bende 1 kez kızarım 1000 kez pişman olurum
Biraz duugularına karşı gel üzülmek geliyorsa içinden diren
Burcun balikmi
Terazi
Sende sert olmayı tercih et acı cekmezsin deveye diken insana s.. gercektennnn
Aksine çok yumuşak sürekli gülen biriyim
Öyle olman iyi tabi ama insanlara yaramıyor işte insanlar kalbi kötü olanı seviyor tecrübeyle sabit
Çok haklısın
Mesela ben o ne yaparsa yapsın kabul ettim hatalı olsa bile kırgın kalmayalım diye görmezden geldim her dediğine tamam dedim hediyeler aldım sürpriz yaptım parası yokken para verdim ama değer görmedim itildim dışlandım hep bir tarafım eksik yeteri kadar değer vermedi sevgi vermedi benden önceki eski sevgilisi onu tek hatasında sildi ardına bile bakmadı benimki çok acı çekti peşinde koştu ama kız istemedi bunu şimdi böyle davranması bile aklı hala onda mı diye düşündürtmüyor değil bana
Sana böyle davrandığını göre aklı hala onda olabilir işte sen öyle olduğun için değer görmüyorsun diğer kız gibi yapacaksın kuzu birakicaksin değer vermeyeceksin mesaj atmayacaksin
Sacma insanlara değer vermekten kendi degerimizi bilmiyoruz maalesef
O kıza gidince onunla da yapamıyor ama kız çok kaprisli buna değer verecek ömrünün sonuna kadar sevecek bir kız da değil burnu hava da zengin avcısı ona gitse bile kız bunu kukla yapar sonra da şutlar bana geri gelir benim hiçbir zaman burnum havada kaprisli olmadım hepimizi Allah yarattı kimse kimseden üstün değildir benim içim dışım birdir böyle olmama rağmen kıymetim bilinmiyor
Bak o kız öyle yaptığı için değerli oluyor sende gerçekte öyle olmasanda öyleymiş gibi yap
İstesemde yapamıyorum özüm neyse sözüm de odur benim bu yüzden üzülüyorum işte 😔 o kızın sevgilisi var şu an benim sevgilimden sonra kaç kişiyle çıktı ben ondan başkasıyla yapmadım hiç ayrılsak bile başkasını almadım hayatıma eğer hala aklı onda ise yazıklar olsun o Kızla beni yan yana koysunlar tırnağım olamaz karşıdan bakan anlar kim gerçekten seviyor kim evlenilecek kız benimki farkında değil ama benim değerimin
Acı ceksende birakcaksin böyle insanlari yoksa üzülen hep sen olursun emin ol hissettigin şeyler bı sure sonra hafileyecek