Ergen ve saygısız erkeklerle nasıl had bildirilmeli?

ben 2 kez üni değiştirdim şu an 3. sünü okuyorum ve hazırlıktayım. 22 yaşındayım buradaki çocuklar 17-18 yaşındalar ve ergenlikten henüz çıkmamışlar. aşırı kaba ve saygısızlar beni çok büyük görüyorlar gözlerinde ama büyüğe saygı da eksikler ona rağmen. çocuğun birinden neden evlenmedin gibi bir cevap bile aldım. 22 yaşındayım ve çevremdeki hiçbir yaşıtım henüz evli değil sanki 30-40 yaşındaymışım gibi davranıyorlar. cidden her gün okula gitme zorunluluğum olmasa sıçıcam ağızlarına. bunlarla nasıl baş edilir? en sonunda ağzıma geleni saydırıcam yani.

bu arada bana özelde değil aslında sınıfta kendi akranlarıyla da çok çatapat konuşuyorlar ama benimle öyle konuşamazlar. ergenler diye alttan alıyorum nolucak bilmiyorum bu arada onlarla konuşmadığımda hiçbir sıkıntı yok yani iletişime geçmeyince iletişime geçmiyorlar ama 20 kişilik sınıftayız bazen istemedende iletişime geçmek zorunda kalabiliyoruz. ben olabildiğince uzakta oturuyorum zaten bunu yapan 2 çocuk var diğerleri gayet iyiler.
Güncellemeler
1 yıl
22 yaşı bile büyük gören veletlerin arasında kalmak bana da koyuyor açıkçası ama onlar velet olduklarının farkında bile değiller erkek olduklarını sanıyorlar
Ergen ve saygısız erkeklerle nasıl had bildirilmeli?