ben 2 kez üni değiştirdim şu an 3. sünü okuyorum ve hazırlıktayım. 22 yaşındayım buradaki çocuklar 17-18 yaşındalar ve ergenlikten henüz çıkmamışlar. aşırı kaba ve saygısızlar beni çok büyük görüyorlar gözlerinde ama büyüğe saygı da eksikler ona rağmen. çocuğun birinden neden evlenmedin gibi bir cevap bile aldım. 22 yaşındayım ve çevremdeki hiçbir yaşıtım henüz evli değil sanki 30-40 yaşındaymışım gibi davranıyorlar. cidden her gün okula gitme zorunluluğum olmasa sıçıcam ağızlarına. bunlarla nasıl baş edilir? en sonunda ağzıma geleni saydırıcam yani.
bu arada bana özelde değil aslında sınıfta kendi akranlarıyla da çok çatapat konuşuyorlar ama benimle öyle konuşamazlar. ergenler diye alttan alıyorum nolucak bilmiyorum bu arada onlarla konuşmadığımda hiçbir sıkıntı yok yani iletişime geçmeyince iletişime geçmiyorlar ama 20 kişilik sınıftayız bazen istemedende iletişime geçmek zorunda kalabiliyoruz. ben olabildiğince uzakta oturuyorum zaten bunu yapan 2 çocuk var diğerleri gayet iyiler.
Güncellemeler
1 yıl
22 yaşı bile büyük gören veletlerin arasında kalmak bana da koyuyor açıkçası ama onlar velet olduklarının farkında bile değiller erkek olduklarını sanıyorlar
Ergen ve saygısız erkeklerle nasıl had bildirilmeli?
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
direk takmayarak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Takmayacaksın konuşmayacaksın, evliliği sorarsa henüz aşık olmadım diyeceksin. Cidden şimdikilerin kafası gidik biraz
3
7 Yorumla
Soran
1 yıl
aşk kavramını bildiklerini sanmıyorum bunları söylesem kafaları basmaz cidden öyle slk tipler ki her şeyle sadece dalga geçiyorlar bu hayatta başka hiçbir amaçları yok sanki…
Dürüst olmak gerekirse ergenlik çağında birisi olarak söylüyorum bunları ben böyle birisi değilim ve kendimi terbiye edebilen birisi olarak hiç bir zaman olmadım olmamda herkes aynı değil ama yinede onların kafa yapısını bilirim çok garip düşünürler ve saçma şeyleri havalı gibi düşünürler sen sanki onlara göre üstün birisi olarak davran ve onları küçümseyebilirsin birazda onların kafasına yaklaş ve içinden eleştirmeden ve onlara karşı kötü düşünmeden bakmaya çalış çokta dert etme bazıları gerçekten sinir bozucu
Aslında benimde yetişirilme tarzım kötü değil ama o kadarda iyi değil olay şu ki kendini terbiye etmesini bileceksin günümüzde bu çok yok senin dediğin gibi aklı başında olan var ama bu anlatılan olaydaki gibi canım ergenler yüzünden bizim gibi aklı başında olanlarda ön yargıya mağruz kalıp zorbalanıyor mesela ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
direk takmayarak
Takmayacaksın konuşmayacaksın, evliliği sorarsa henüz aşık olmadım diyeceksin. Cidden şimdikilerin kafası gidik biraz
aşk kavramını bildiklerini sanmıyorum bunları söylesem kafaları basmaz cidden öyle slk tipler ki her şeyle sadece dalga geçiyorlar bu hayatta başka hiçbir amaçları yok sanki…
Dürüst olmak gerekirse ergenlik çağında birisi olarak söylüyorum bunları ben böyle birisi değilim ve kendimi terbiye edebilen birisi olarak hiç bir zaman olmadım olmamda herkes aynı değil ama yinede onların kafa yapısını bilirim çok garip düşünürler ve saçma şeyleri havalı gibi düşünürler sen sanki onlara göre üstün birisi olarak davran ve onları küçümseyebilirsin birazda onların kafasına yaklaş ve içinden eleştirmeden ve onlara karşı kötü düşünmeden bakmaya çalış çokta dert etme bazıları gerçekten sinir bozucu
bak aklı başında olanlar da varmış. Yetiştirilme tarzı bunlar hep
Aslında benimde yetişirilme tarzım kötü değil ama o kadarda iyi değil olay şu ki kendini terbiye etmesini bileceksin günümüzde bu çok yok senin dediğin gibi aklı başında olan var ama bu anlatılan olaydaki gibi canım ergenler yüzünden bizim gibi aklı başında olanlarda ön yargıya mağruz kalıp zorbalanıyor mesela ben
Bu arada o canım kelimesini uygulama kendisi düzeltti ben başka bir şey yazmıştım yanlış anlaşılmasın
@Gizli1111111111 evet anladım. Ön yargılı insanlar aşırı yok, bu genelleme yani. Elbetteki senin gibi iyi olanların da varlığını biliyoruz,
Teşekkür ederim umarım çevremdeki insanlarda böyle düşünür ve zorbalanmaya mağruz kalmam
Iyy tam ergenler hiç umursama
yüz werme
buralar ıyle
Umursama
Umursama